Thursday 16 June 2016

Hello Kitty rules!

Αφορμή ήταν απανωτές φωτο με διάφορα απανωτά και παλαβά σχόλια από κάτω, στο φατσοβιβλίο, από απανωτά κυπριακά γυναικεία henz parties! 

Δεν κρίνω τις κοπελλίτσες που παντρεύονται και θέλουν να κάνουν το party της ζωής τους, πριν την κουλλούρα, λες και η ζωή τους τελειώνει, ούτε αυτές που θα ρίξουν ένα προγαμιαίο παρτούδι σαν ευκαιρία να βρεθούν ούλλες οι φιλενάδες μαζί, να πιούν τζιαι να διασκεδάσουν. Ούτε κρίνω και κανέναν, ακόμα και αμφοτέρου φύλου! Μου κάνει εντύπωση όμως, που πολλές από αυτές - όχι όλες - ποστάρουν τόσες πολλές λεπτομέρειες από αυτή τη μοναδική νύχτα ακολουθώντας Hello Kitty rules και βγάζουν προς τα έξω στοιχεία άξια για διατριβή για την κυπριακή κοινωνία! Τωρά εννα μου πείς, δαμέ ούλλα φκάλλουν τα στο φατσοβιβλίο: κώλους, βυζιά, πού είναι, τί κάνουν, με ποιούς, τα κοπελλούθκια τους, εν μια άλλη ενότητα τούτο που μόνο του, this is web life! Απλά τωρά εν η εποχή των γάμων τζιαι εκάμαν μας τα φράππες, ιδού και η αφορμή!

Τί είναι το Hello Kitty rules στα henz;
1. Να έχετε στολή όλες στο henz, κατά προτίμηση ροζ τουτού φούστες πάνω από μαύρο κολάν ή μπλουζάκια τυπωμένα με παλαβά quotes για πεντάχρονα του στυλ "We are the bride's girls - team - bitches"! Δεν πειράζει που κάποιες μπορεί να έχουν παραπανίσια κιλάκια, αλλά με την τουτού, το υπερβολικό μακιγιάζ και τα props (fairy sticks, cock sticks, τζιερρατούθκια στα μαλλιά ή βιλλούθκια, κονκάρδες με τα ονόματά σας, μπαλόνια κ.λ.π.) να μοιάζετε με ηρωίδες κάποιου freak show ή την κακιά νεράιδα του παραμυθιού που θα απειλούσατε το παιδί σας ότι θα έρθει, αν δεν φάει το φαί του!
2. To henz να γίνεται στο Teafunny's στη Λευκωσία, όπου συχνάζουν επί το πλείστον μαμάδες με μωρά, για να πιείτε τίλιο και να φάτε cup cakes - πνιγμένες στα ροζ με την πιο πάνω αμφίεση τζιαι στη μέση η Miss freak bride to be, με κορδέλα όπως γίνεται σε όλα τα καλλιστεία και παράσημο στην κκελλέ: κορόνα με στρασάκια bling-bling, αλλά προσεκτικά καρφιτσωμένη για να φαίνουνται τα τζιέρρατα, βιλλούθκια, αυτούθκια whatevah! Να ποστάρετε φωτος όλο το κοτέτσι μαζί και να γράφετε σχόλια με υπονοούμενα πως κανείς δεν ξέρει τί ακολούθησε μετά........  Μιλούμε για τσακίρ κέφι!
3. Μην βιάζεσαι να πείς ότι δεν σε αφορά, γιατί μπορεί να μην πας στο Teafunny's ή να ακολουθήσει και after party όντως, πιο άγριες ώρες, στις 8.00 μ.μ. για φαούshιασμα πρώτα κάπου και μετά για τρέλλες όχι στις Σεϊχέλλες, αλλά κάπου δαμέ κατάϋρα για κανένα cosmo ή μαργαρίτα χωρίς πολλύ αλκόολ, με restraining order να 'στε ούλλες σπίτι ως τες 12.00, σαν άλλες Σταχτοπούττες! 
4. Το αστρολογικό ποσό για τις καύλες της νύφης, μοιράζεστε όλες σαν καλές νεράιδες χωρίς αντίρρηση, συμπεριλαμβανομένου και τα δώρα της νύφης που είναι: εσσώρουχα προστυχάντζα που δεν ξανάδε ποτέ της και κοκκίνησε η καημένη (τα οποία παρήγγειλε της κουμέρας από πριν με κάμποσο bling-bling, γιατί έχει και μια κλάση) και μια τσάντα Λουί Βουιτόν ώμου, γιατί είναι της μόδας τωρά!
5. Και μην ξεχνάμε το κυριότερο: Δεν λείπει το κοτσομπολιό και το ξεκατίνιασμα, για όλες όσες δεν μπόρεσαν να παρεβρεθούν - It was their loss! - για άλλα αρσενικά που πήραν μόνο με την άκρη του ματιού τους και άλλες κοπελλίτσες που τες κοιτάνε έκπληκτες και με κκελλέ καζάνι, από τα χαχχανιτά και τα πολλών ντεσιμπέλ πούρρου - πούρρου!

Και σκέφτομαι και γράφω................. 
Οι άλλοι δηλαδή που το παραχέζουν με τα προγαμιαία parties τους, άντρες και γυναίκες είναι καλύτεροι δηλαδή; Πόσα ζευγάρια χώρισαν εξαιτίας του bachelor ή henz party τους; Πόσα μυστικά έμειναν θαμμένα από αυτή τη νύκτα πριν τον γάμο; Πόσοι γαμπροί και νύφες υπήρξαν κερατάδες του κερατά - κοινώς: ππεζεβέγκιες - εκείνη τη συγκεκριμένη μέρα - νύκτα - 2ήμερα, 3ήμερα; Εν καλλύττερα να τρίφουνται πάνω σου strippers τζιαι να σύρεις τζιαι ένα πηδήκουλο αν λάχει με την/τον stripper ή με κάποιον/α που "εψούμνισες" που σου άρεσε τζιαι εν θα ξαναδείς ποττέ, γιατί αμα παντρευτείς σημαίνει "σοβαρεύκεσαι" ή "εν το τέλος της εργένικής σου ζωής"; Εν καλλύττερα να πηαίνεις εξωτερικό για να κάμεις όσα δεν μπορείς να κάμεις άμα εν η γεναίκα ή ο άντρας σου κοντά ή κάποιος γνωστός, γιατί εν πολλά μιtchιά η Κύπρος - με την πρόφαση "εμπιστευκούμαστε ο ένας τον άλλον"; Μπορεί να μεν πάεις για παρτούζες, μπορεί να πάεις για να μονογαμήσεις, μπορεί να πάεις για να γίνεις γάρος στο ποτό, στο χόρτο ή που τα ναρκωτικά ή για ούλλα τούτα μαζί,  γιατί εν έshιεις τα αρχίδια να τα κάμεις μπροστά που τον άνθρωπό σου; Πού εν η εμπιστοσύνη, πού εν η ελευθερία, γιατί παντρεύκεσαι αφού νιώθεις τόσο πολλά φυλακισμένος; Υποκρισία;
Οι άλλοι που παν για να διασκεδάσουν απλά τζιαι για να βρεθούν μιαν φορά μονοφαtchιάν χούλλοι μαζί, περνούν καλά όπως γουστάρουν αλλά σέβουνται τζιαι τον εαυτό τους τζιαι τους συντρόφους τους (εν κάμνουν κάτι μεμπτό ρε κουμπάρε ή εν ειλικρινείς, χωρίς μάσκες) εν μετρούν στο θέατρο αυτό του παραλόγου. 

Καλλύττερα Hello Kitty rules, φκάλλοντας τα απωθημένα σου, τες ανασφάλειές σου τζιαι ό,τι άλλο έshιεις ανάγκη, έστω αν θέλεις να τες λιθοβολίσεις άγρια ή να τες παίξεις πάνω στην κκελλέ;  Ή μήπως καλλύττερα να μεν γίνουνται τα προγαμιαία parties καθόλου, γιατί εν υπάρχει νόημα; Εν έπρεπε να φκαίνεις anyways μια κάθε τόσο να θωρείς τους φίλους σου τζιαι να κάμνεις πιο συχνά parties αν γουστάρεις για διάφορα που θέλεις να γιορτάσεις, με ούλλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα ή έστω με μόνο με τζιείνους που θέλεις; 
Εντάξει, ξέρω εν υπάρχει ουσιαστικός λόγος σύγκρισης, στο τέλος της ημέρας, ο καθένας κάμνει ό,τι γουστάρει! 

Σου αφήνω αγάπη αναγνώστη και φιλάκια - βλέπεις επηρεάστηκα από τα Hello Kitty rules!

Υπάρχουν κι 'άλλα Hello Kitty rules όχι μόνο στα henz, αλλά για κάθε σημαντικό και ασήμαντο event της καθημερινότητάς σου που θα σου τα αναφέρω αργότερα... Με πολλύ bling-bling και ροζ και καρδούλες και γατάκια, και φρου-φρου - eeny, meeny, miny, moe, ξέρω ψοφάς για τέτοια! 
Εεεεμμ ..............  NOT!!!