Wednesday 16 November 2016

Άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε!

1. Για την καινούρια μέθοδο που εσηκώσαν οι καινούριοι Κύπριοι γονείς: "Αφήστε τα παιδιά σας παντελώς ελεύθερα να κάνουν ό,τι θέλουν, μην τα καθοδηγάτε, θα μάθουν από μόνα τους" - ένα έχω να πώ: Ναί, αφήστε τα να κάμνουν ό,τι θέλουν τζιαι που να αποφασίσουν ότι εν καλή ιδέα να shιέσουν πάνω στο μαξιλάρι σας: ΦΑΤΕ ΤΑ!2. Οι άντρες γεννιούνται έτσι όπως ένει!
Λαλεί μου έναν 6χρονο που πάει 1ην τάξη του δημοτικού:
- Κυρία, να σου πω κάτι; Εν πολλά ωραία τα βυζιά σου! - τζιαι εν ήταν καν V η φανέλλα μου!
Γι'αυτό σας λέω: Born this way ........ τζιαι 'μεις που την άλλην!
Τζιαι τζιείντο "κυρία"; Υπενθύμιση της ηλικίας ή σεβασμός προς τους μεγαλύτερους; Άβυσσος η ψυχή των παιδιών σας!


3. Ανάλυση των ερωτικών σχέσεων!
Να ξεκινάς μια γνωριμία με κάποιον/αν που σε ενδιαφέρει ή άρεσέν σου
ρε κουμπάρε ................................
Ξέρεις πως πάντα θα περάσεις πρώτα που το "Sex Zone". Aν μπείς: Ή θα καταλήξει σε σχέση = θα μπείς στο "Relationship Zone" - που μετά θα διαβείς σε άλλα πολλά ζωνάρκα, ή σε κάτι που έγινε μια-θκυό φορές τζιαι πάππαλλα, ή σε φιλία ή φιλία με benefits = sex buddies. Εαν δεν μπείς σε αυτή τη ζώνη, για δικούς σου λόγους ή εν έκατσεν η φάση τέλος πάντων, αυτόματα περνάς στο "Friend Zone" που είτε θα κρατήσει, είτε όι, ή αυτομάτως στο "Τίποτε Zone". Τζιαι η μετάβαση στο τελευταίο, συνήθως γίνεται χωρίς προειδοποίηση, πιάνεις το μήνυμα (!) αφού ο άλλος/άλλη παρετά να ασχολείται μαζί σου τζιαι νιώθεις ότι ενοχλάς. Fuck ένναιν; Που την άλλην, εν τόσο απλά τα πράματα έτσι, αλλά εν το καταλάβουμε, έχουμε απαιτήσεις : "Γιατί εν μου εξήγησε;","Γιατί στην αρχή ήταν έτσι τζιαι μετά γιουβέτσι;", "Εν εσήμαινα τίποτε για τούντον άνθρωπο τζιαι εξαφανίστηκεν που τη ζωή μου;", "Εν αξίζω τίποτε, ούτε μιαν εξήγηση;" "Εγω έκαμα space τζιαι αφιέρωσα ώρα που τη ζωή μου, μια φιλία τουλάχιστον ας εμείνισκεν!". Εν όπως αμα χωρίσει ένα ζευκάρι: οι παραπάνω - όι ούλλοι- καταλήγουν στο "Τίποτε Zone", για δικούς τους λόγους τζιαι χωρίς εξήγηση ή τζιαι με επεξήγηση! Το ηθικό δίδαγμα: Οι ανθρώποι έτσι ένει, μπορεί να εν πολλά πράματα, άφηστα πράματα όπως έρτουν. Τες παραπάνω φορές: Whatever works!
4. Είδα τρείς ταινίες τζιαι αρέσαν μου πολλά, τζιαι εν ηξέρω αν είμαι παράλογη, εν αρέσαν σε πολλούς - που ξέρω ...........
1. Το Sausage Party, που μεν γελαστείτε να το δείτε με τα κοπελλούθκια σας - γιατί νομίζετε πως παραπέμπει λλίον στην τότε καλού τζιαιρού Φρουτοπία - νομίζω έshιει προειδοποίηση +18. Εγέλασα με τη ψυshιή μου - έκλαια που το γέλιο! Ήβρα το διασκεδαστικά πρωτότυπο ή εν σαχλό το χιούμορ μου .... μέσα-μέσα. Τζιαι εν ήμουν καν πίττα. Εμετάνιωσα που εν ήμουν. Πρέπει να το δείς τζιαι να 'σαι πίττα! Ή θα παρανοήσεις ή θα shιεστείς του γέλιου! Εν ταινία που τη θωρείς μια φορά τζιαι κανεί όμως.
2. Το Deadpool. Απλά άρεσέν μου τζιαι θυμούμαι να γελώ δυνατά σε πολλές σκηνές. Πολλά δυνατά!
3. Το Saucide Squad: Αρέσαν μου πολλά οι ερμηνείες των ηθοποιών τζιαι επίσης εγέλασα αρκετά. Ελάτρεψα για ακόμα μια φορά τον μελλοντικό μου σύζυγο  Jared Leto τζιαι τους κακούς χαρακτήρες των κόμικς, ιδίως τζιείνους που εν ηφταίν ή έshιει λόγο που εγίναν "κακοί" ή επειδή έτσι ένει, ψυχοπαθείς (!) .... επειδή: "We're bad guys! It's what we do". Στο μέλλον, θα παίξω σε ταινία, ρόλο παρόμοιο με της Harley Quinn: ραμμένη και φτιαγμένη στα μέτρα μου!Ως που να ξεσαχλέψω τζιαι να λυθεί το Κυπριακό,
Stay cool and remember: YOLO!

Υστερόγραφο: Εν είμαι πίττα, εν το φεγγάρι που ήταν super ιμίsh. Τζιαι έκαμα τζιαι χαρές ότι έβλεπά το μες την ομίχλη..... Τελικά ήταν λάμπα της ηλεκτρικής! Πληζ πέτε μου ότι επάθετέ το τζι' άλλοι! Όι α;

Τραουδούιν;13 comments:

Woofis said...

- Το "ξαπόλα τέλεια τα μωρά" εν το ίδιον ακραίον με το "μεν ταράξει χωρίς να είσαι πουπανωθκιόν του". Τα άκρα ποττέ εν λειτουργούν, ο κόσμος εν έναν γκρίζο μέρος.
- Άντρες με γυναίκες δεν μπορούν να είναι "κολλητοί", ειδικά αν έshιει παίξει σεξ μέσα. Awkward. Εν έshιει να κάμει με "ενδιαφέρον". Αργά ή γλήορα ο "φίλος" θα εμφανιστεί με άλλη σχέσην τζιαι η παρουσία σου στην παρέαν αν μεν ανάφκει τα λαμπάκια τα δικά του εννά ανάψει τα δικά της.
- Ωραίον το "Deadpool", τα άλλα θκιό εν στη λίσταν του "προσεχώς", αν τζιαι τελευταία άρκεψα να θωρώ "walking dead" τζιαι εκόλλησα, γουστάρω post apocalyptic φάσεις. Ταινία ενδιαφέρουσα πρόσφατα ήταν το "The martian".
Για το κυπριακόν καλομελέτα τζι'έρκεται, αν τζιαι βαστώ μιτσήν καλάθιν. Stay cool!

Triolouin said...

- Συμφωνώ!
- Ακόμα τζιαι σεξ να μεν κάμουν εν ποολλά δύσκολο. Μετά παίζουν απωθημένα, έλξεις, σχέσεις με άλλους και λοιπά - δυσκολάκι!
- Ααααα! Έshιει τζι'άλλους σαν εμένα! Προειδοποιώ σε στο τελευταίο season το πρώτο επεισόδιο αν έφτασες ως τζιαμέ στο "Walking Dead" - φρόντισε να μεν είσαι τίποτε μπουκκωμένος του φαγιού, γιατί εννα νεκατωθούν τα στομάshια σου που την αγωνία ή εννα τα φτύσεις! Είδα το "Τhe Martian" - έshιεις τίποτε άλλο να συστήσεις; Άρεσέν μου τζιαι το "Mad Max" το περσινό πολλά.
- Stay cool man - εμπνευσμένο που σένα!

TwistedTool said...

1. Συμφωνώ με Woofi. Ό,τι υπερβολικό τζιαι ακραίο, έννεν υγιές. Τζιαι λαλώ το εγώ που είμαι πολλά υπερβολικός τζιαι ακραίος με τα πράματα που αγαπώ.

2. Είμαι κάθετος τζιαι απόλυτος ότι μπορεί να υπάρξει φιλία μεταξύ των δύο φύλων, διότι ζω το.

3. Υπεραπλουστευμένη επεξήγηση των σχέσεων, αλλά νομίζω πως συμφωνώ. Τζιαι ναι, ο καθένας όπως νιώθει. Αλληλοσεβασμός, τζιαι ας μεν αρέσκει κάποιου.

4. Το Deadpool εν δυνατόν, πέρα που τες κωμικές του φάσεις. Τα άλλα δύο εν μες τη λίστα μου τζιαι μένα. Επήα τζιαι είδα τζιαι Doctor Strange πρεμιέρα τζιαι έμεινα πολλά ικανοποιημένος. Άλλες ταινίες που είδα πρόσφατα τζιαι αρέσαν μου (αφού γυρεύκεις!): The Nice Guys, The Jungle Book, τζιαι αφού εσυναφέρτηκεν το The Martian, να σας προτείνω το Moon. Επίσης, τσας πιο παλιές, αλλά που μου αρέσαν, Sicario, Birdman, Whiplash, John Wick. Τζιαι σειρές, για να σκάσω: The Night Manager, Lie To Me, Black Mirror.

Διπλώνω το σεντόνι μου τζιαι φεύκω!

Stay.. TOOL! :D

Υστερόγραφο: Όποιος εν είδεν το Donnie Darko, να μεν μου ξαναμιλήσει.

Beatrix Kiddo said...

Το πρώτο επεισόδιο του τελευταιου σιζον συμφωνω, δε το νηστικός, κ για να καταλαβεις τόσα που εννα δεις σε κείνη τη σειρά, μόνο το συγκεκριμένο
Επειδόδιο με πείραξε

Triolouin said...

Eν έshιει να σας κάμνω reply στον καθέναν ξεχωριστά γαμώ το;

Tool man:
4.To "Moon" άρεσέν μου παραπάνω που το "The Martian", εκατόν φορές ανώττερον! Ξέρεις ποιον μου την έσπασεν απίστευτα; Το "Gravity" - αν δεν ήταν 3D: χρυσό παπουτσόσυκο! "The Nice Guys", "The Jungle Book", "Black Mirror" τζιαι "Dr Strange" εν τα είδα, τα υπόλοιπα είδα τα, άρα δικαιούμαι να σου μιλώ, έκατσες πάνω! :-) Ευχαριστώ, θα τα δω τζιαι θα αφήκω feedback.
2.Εν είπα εν αδύνατον, τζιαι 'γω ζω το κάπως, απλά εν σπάνιο!
1&3: Συμφωνώ!

Βεατρίκη;;; Ήταν τέλειο ένναιν; Μπουαχαχαχαχα

TwistedTool said...

Τζιαι μόνον που σου αρέσκει το Moon παραπάνω που το The Martian, είμαστεν κομπλέ ;)

Το Gravity ήταν εντάξει για μένα - τζιαι είδα το 2D.

Triolouin said...

:-)

Ουφ! said...

εν να είμαι υπερβολική νομίζω αλλά το Martian ήταν μαλακία :-))) κωμωδία στην οποία εν μπορείς ούτε στιγμή να συνδεθείς τζαι να αγχωθείς με την αγωνία του πρωταγωνιστή (ποιαν αγωνία εδώ που τα λέμε; αμφιβάλλεις καθόλου για το τέλος;;!!) :-)))) το Moon είναι τέλειο, Sam Rockwell τζαι ξερό ψωμί :-))

Menelaos Gkikas said...

Αγαπητό Τριολούι, τι θερμοδυναμική είναι αυτή;

Menelaos Gkikas said...

Θα φύγουνε μερικά ολοκληρώματα Η/Υ και θα ξαναγίνεις Μαργιόλα!!!

Triolouin said...

Τί εννοείς Μενέλαε με τους μαθηματικο-φυσικο-μηχανικούς όρους σου; Είμαι Μαριόλα και φαίνομαι, μην τα σπάσω όλα με το ρόπαλό μου! :-)

Menelaos Gkikas said...

Παιχνιδίζω τη σκέψη σου! Στρουμφίζω την καλή Νεράιδα! Άντε, Καλή συνέχεια των γιορτών σου εύχομαι! Εν αναμονή του New Year's Eve!

Triolouin said...

Επίσης και να μας μπεί μια πιο καλή χρονιά!