Tuesday 25 May 2010

Χωρκάτικον ένει;

Αγαπητές φίλες,

Λέω φίλες γιατί αφορά γεναίτζες εκτός αν είσαι τρανσέξουαλ, οπόταν αφορά σε τζιαι σένα. Όι εν είμαι ιδιότροπη, αν τζιαι επέρασα πολλά τον τελευταίο τζιαιρό, τζιαι ξέρω, το κάμινγκ μπάκ μου με παρατήρηση ις νοτ πολάϊτ. Ένιγουεϊ, έχω να σας δώκω μιαν πολλά φιλική συμβουλή : Σταματάτε να στολίζετε τα νύshια σας σαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο ή σαν το παναύρι της Χρυσοσπυλιώτισσας. Ξέρω εν καλοτζαίρι τζιαι εν πολλά ωραία να έshιετε περιποιημένα νυχούθκια, συμφωνώ απόλυτα τζιαι είμαι πολλά του περιποιημένου νυshιού, πρέπει να είμαστε ωραίες που την κορφή ως τα νύshια, αλλά μεν το παραξυλώνετε!

Ξέρω τα φωσφώρα νύshια φέγγουν στο σκοτάδι, αλλά τα πολλά στρασούθκια, θκιαμαντούθκια, τα φκιορούθκια τα πάρταλα τζιαι οι ζεπρέ γραμμές φκάλλουν νάμιν. Τζιαι τα πολλά μακριά extentions, πολύπριζα κλπ δεν είναι ιδιαίτερα πρακτικά, γιατί θα φκάλετε κανένα μάτι σαν νύφκεστε, μεν σας πώ ότι μπορεί να τραυματίσετε κανένα κοπελλούιν σας τζιαι να γυρέυκετε το λάθος. Το να τα κόψετε σε καμία δουλειά αμφιβάλλω, γιατί οι έξτρα λόνγκ, κόφκω την τωρά (let's say) πώς έshιετε Φιλιππινέζα ή Κινέζα για τες δουλειές του σπιθκιού. Ξέρω, ξέρω, τα μακριά νύshια εν kinky την ώρα του sex, αλλά πάλε εν θέλετε να τραυματίσετε τον καλό σας, εκτός αν τα θέλει ο κώλος του μαζόχα.

Τζιαι για να τελειώνω, παν μέτρο άριστον που ελέαν τζιαι οι προγόνοι μας. Εκάμαμεν τζιαι τα νύshια τέχνη τωρά! Οι πέιλερ! Έτο περιπαίζουν σας οι αισθητικοί για να κόφκουν λίρα, τωρά έχουμεν τζιαι κρίση, τζιαι σε ό,τι σας πλασάρουν λαλείτε ναί. Σε λλίον θα βάλλετε τζιαι σκαλοshίαν να σας κάμουν τζιαι graffiti πάνω. Δεν θα 'ταν κακή ιδέα, να το σκεφτείτε εναλλακτικά. Προς το παρών μπαίνετε στην λίστα του χωρκάτικου ένει, έτσι για να καταλάβετε πώς το απλό εν τζιαι το πιο ωραίο!

16 comments:

aspromavro said...

τριολούιν άμαν γράφεις ότι εν για γενετζαις το ποστ δημιουργάς μας την απορία τι εν να γράψεις τζαι θκιαβάζουμεν το τζαι εμείς.

αλλά αμαν ξέρεις τζαι την κουβέντα με το πέιλερ επαραδέχτηκα σε

Anonymous said...

Σιουρα ειναι χωριατικα τα παναυρκωτικα νυσια, αλλα τα ψευτικα-παναυρκωτικα ειναι κλασης χειροτερα. Αλλα το πλεον χωριατιλικκι ειναι να φορεις εξτενσιονς τζαι να κρεμουνται πουκατω 3 τρισιες μακριες λες τζαι ο κομμωτης σου ηταν μεθυσμενος την ωρα που σε εκουρευκε! Ρισπεκτ! Ελεος

Neraida said...

Απορία: Νύχια δικά μας, εν μπορούμεν να τα κάμουμεν ότι θέλουμεν;;;;;;

homo anisorropus said...

Συμφωνώ τοοοόσο πολύ. Ούτε εγώ τα αντέχω, δεν μπορώ να καταλάβω την λογική και κυρίως πώς γίνεται κάποιοι να τα θεωρούν ωραία και να πηγαίνουν να πληρώνουν για να τα έχουν, χίλιες φορές κοντό ξεφλουδισμένο νυχούδι :)

ρίτσα said...

συφφωνώ !!

Anonymous said...

XAXA

εσκέφτηκες οι πολλά οι βαρετοί οι ταξιτζίες που αφήνουν ένα νιχούι πας το δάκτυλο το μιτσί (ξέρεις, τζείνο το νυχούι που καθαρίζει τα αφτιά τζαι τη μούτη) να του εκάμναν ποτούντα σχέδια πάνω;

Που τη άλλη όμως, οι χτίστες που έχουν τσιμέττα μες τα νύσια, ήταν ναν καλός τρόπος να τα χώνουν. Εν ηξέρω, είμαι διχασμένος για το θέμα.

άκου ποτζεί σχέδια πας τα νύσια, τζαι ανάθεμαν αν δεν ήταν ψεύτικα.

Triolouin said...

aspromavre friend: ακατάχνωτα!

Νεράϊδα μου: Οι νεράϊδες ένναιν μέσα, εσύ δικαιούσαι!Αλλά u know, εν απλά μια άποψη, το ωραίο εν υποκειμενικό, όπως τζιαι το παναυρκώτικο. Just a friendly advise στις λοιπές κυπραίες φίλες......

Anonymous 2? Βοήθεια! Έκαμες με να κάμνω εικόνες τωρά!

To the rest:Χαίρομαι που συμφωνάτε, εν είμαι τόσο ιδιότροπη τελικά. Χαίρομαι ιδιαίτερα για τους άντρες που συμφωνάτε, πέτε τα, πέτε τα, πέρκει η αντρική άποψη πιάει τόπο!

Eólica said...

Μαζί σου!! Όι μόνο χωρκάτικά αλλά τζιαι ανθυγιεινά (γεμώννουν μύκητες) τζιαι περιοριστικά. Άτε να το παίξεις ανεξάρτητη γεναίκα άμα φοάσαι ότι με το παραμικρό εννά σου σπάσει νύχι! Είναι εφευρέσεις των αντρών τούτα ούλλα για να μας κρατούν δέσμιες (άτε τζιαι επιάσαν με τα φεμινιστικά μου τωρά!)

Κκουλλάς said...

Triolouin
στραώννουμαι να βρω το "post a comment" αφού έσιεις το σαν γκρίζο μες το μαύρο τα ευλοημένα...

Νυχούιν ...εξαρτάται, κάθε γυναίκας πάει της τζαι διαφορετικό πράμα, στυλ, πως το λαλείς, άλλης πάει της άβαφτο τζαι άλλης βαμμένο. Με τα ψεύτικα gel ή biosculpture whatever τα λαλείτ εν έχω πρόβλημα, αλλά το ψεύτικο πλαστικό τζαι ειδικά που επροχώρησε το αληθινό νύσhι κάμνοντας τζαι σκαλοπάτι (νύshι κανονικό άβαφτο τζαι σκαλί νύσhι βαμμένο ψεύτικο) μάνα μου μάνα μου τούτο τζαι αν εν χωρκαθκιόν !!!

BTW
Kαλάν, το ότι οι παραπάνω νυχούες ή wannabe νυχούες περιπαίζουν εσας τις γυναίτζες εν αλήθκεια, 5 ευρώ υλικό χρεώνουν το 50 ευρώ, ανάθεμαν τζαι αν ξέρουν να κάμουν δουλειά. Με ένα course τζαι ένα πακετούι έναντι καμιάς πεντακοσιάς ευρώ το λλιοτερο η κάθε καρυδκιάς καρύδι γίνεται νυχού.

Anonymous said...

aaa bravo pes ta xrisostomi!!!pan tze kamoun ta nishia tous opos to panairi tis sfalatziontisas tze nomizoun oti en je orea k aman se rotoun n orea?ti ts leeis ise panairkotisa mana mou?!

ps i ais8itikos tous prp na mn eparakolou8an t seminario tis dioti fetos en ts modas ta konta nixou8kia ta peripimena me giina xromata!

Triolouin said...

Κκουλλάς: Μπου! Συμφωνώ με ούλλα όσα λαλείς, αλλά μπορώ να καταλάβω τες νυχούες που χρεώνουν μιάν τζι'αλλη μία γιατί : 1. Εν ο κόπος τους, σκέφτου πόσο σπαστικό εν τζείνο που κάμνουν!Καθένας χρεώνει όσα θέλει για την δουλειά που προσφέρει. 2. Υπάρχει κρίση 3. Η γυναίκα είναι πιο επιρρεπής στην διαφήμιση,καλά να μας κάμουν!

Eolica: Λές; Οξά εν η ανταγωνιστική μαμακία που μας δέρνει για το ποιά θα είναι η πιο ωραία;

Triolouin said...

@ Νεκατομένη : Σφαλαντζιώτισσας; :))))))))

Ουφ! said...

πόσο συμφωνώ!!!! είδα πρόσφατα μια τύπισσα με ολόκληρο μπουκέτο πάνω σε κάθε νύχι... δέκα μάτσες φκιόρα!!!

Antigonistyli said...

Συμφωνώ μέχρι εκεί που δεν υπάρχει! Το κάνουν και οι εγγλεζοκυπραίες πολύ, φέρνουν 2 και 3 μωρά στο σχολείο και κρατούν αλλό κανένα στο σηιέρι. Και σκέφτομαι εγώ: καλά, πώς του αλλάζουν το πανί;;;; Γιααξ!
Είναι χωρκάτικο, αντιαισθητικό και ανθυγιειηνο συμφωνώ με την Εολικα!
χχ

Αχάπαρη said...

χαχα ανώνυμε 17.42 έγραψες! Να δω ταξιτζιή με καδένες, πλούσιο τρίχωμα τζαι νύχι παναϋρκώτικο και ας πεθάνω!

Κατα τα άλλα συμφωνώ με το ποστ 100%. Θεκκιου.

Triolouin said...

Εγώ θέκκιου του όλλ παιθκιά που συμμερίζεστε τις ίδιες απόψεις......

@ AntI-I : Γιάξ όντως, τζιαι είχα το απορεία τζιαι'γώ τούτο για τις Εγγλεζοκυπραίες τζιαι τες Εγγλέζες που κάτι χωρκά στο Πέκιουγιου, που συνδιάζουν τα 20ποντα νύσια τους με κάτι τεράστιους κρίκκους στ'αυκιά τζιαι ρόζ φόρμες όπως τες πυνζιάμες!

@ Ούφ: Το φκίορο με τα φκιόρα ένα πράμα; Μπορεί να άνοιξε ανθοπωλείο πρόσφατα. Έγινα 'κακό' τριολούιν νομίζω, άτε σιωπώ!