Monday, 27 July 2015

Προσόντα βιογραφικού

Αγαπητέ μου ημερολόγιε,

Αποφάσισά το! Στο βιογραφικό μου θα προσθέσω στην προηγούμενη εργασιακή πείρα : Κουμέρα!
Αυτό τα περιλαμβάνει όλα, έτσι αν θα χρειαστώ ποττέ καινούρια δουλειά, είμαι σίουρη θα με πιάσουν που την πρώτη, σε ό,τι θέση και αν επιθυμήσω.

Εμπήκα 7 φορές κουμέρα. Ναί, σαtchί, ξέρω το! 
Πάει να πεί όμως, εκτός που μαλάκας, πολυπόθητη φιλενάδα και κοινωνικότατον ζώον με πολλούς κολλητούς, διαθέτω τα εξείς προσόντα:
1. Ψυχραιμία και υπομονή, σε σημείο μαλακίας, αλλιώς: γαούρα. Μάλλον, δεν είναι μόνο ψυχραιμία και υπομονή, είναι κάτι παραπάνω, κάτι υπερφυσικό, να το πούμε πνευματική δύναμη! Εννα παν στραβά τα πράματα σε κάποιες φάσεις, εννα χαλάσει η τέλεια εικόνα του τέλειου και οργανωμενότατου γάμου στη φαντασίo-ονείρωξη των νεονύμφων, κατά την προετοιμασία ή και κατά που γίνεται ο γάμος. Σε κάποια φάση εννα κλαμουριστεί το κινητό άγχος = η νύφη, κάπου εννα πελαγώσει ο γαμπρός τζιαι να θέλει ενθάρρυνση ή τάνιμα .... no problem: Το Τριολούιν σας εν δαμέ! Τέρας ψυχραιμίας, θα διαχειριστεί τα πάντα χωρίς πανικό και εγκεφαλικό και θα σου βρεί και λύση στο άψε σβήσε που πληρεί έτσι ακόμα άλλα πολλά βασικά προσόντα:
2. Να δουλεύει κάτω υπο πίεση
3. Να βρίσκει γρήγορα πρακτικές και έξυπνες λύσεις, που απαιτεί εξυπνάδα
4. Δούλος με καλό μνημονικό! Πάρε το ένα πράμα ποτζιεί, το άλλο ποδά, μεν ξιάσεις το ένα, το άλλο, πάρε την νύφη τουαλέττα τζιαι κράτα της το νυφικό μην του κατουρήσει, σάσε της νύφης το μαλλίν που εξshάνισεν, σκούπισε το ζεύγος που έλυσεν τζιαι πόσταξεν, γιατί το βρήκε καλήν ιδέα να παντρευτεί μες τη λαλλάραν, δώκε και τα λουκκούμια, δηλαδή να στέκεις τρείς ώρες να διάς λουκκούμι στον καθ'ένα που βαρκέται να απλώσει το shιέριν του να πιάει ή άμπα τζιαι πιάει κανένας παραπάνω, σε μόνιμο mode Μόνα Λίζα τζιαι μετά να σου μεινίσκει για ακόμα μιαν ώραν από συνήθεια, τζιαι να ακούεις συνέχεια " Τζιαι στα δικά σου" - τζιαι συ να απαντάς "Άι σιχτίρ ρε, είπεν σου κανένας θέλω έτσι πράμα;" "Επίσης, ουψ ευχαριστώ!" Και εν συνεχεία......πάρε μετά τα λουκκούμια που εμείναν στο αυτοκίνητο, πάρε τζιαι τούτο, τζιαι το άλλο, πάρτα για να μην στα χρωστάω, πάρε τζιαι κανέναν μαζί σου που εν ηξέρει πώς να πάει τζιαι να έρτει, όλα του γάμου, all inclusive, YES MADAME!
5. Χιούμορ, εμπάθεια, δημιουργηκότητα τζιαι παναύρι. " Όλα τα κόβω, όλα τα μαχαιρώνω". Ποιος θα παρηγορεί το ζεύγος στις αναποδιές ή στην κούραση; Ποιος θα ελαφρύνει την κατάσταση με κάποια πολλά πετυχημένη μαλακία που θα πεί ή θα κάμει και θα γελάσουν όλοι και να αλλάξουν αμέσως διάθεση; Ποιος θα βρεί την έξυπνη λύση τζιαι να την υλοποιήσει τσακ-μπαμ, εκεί που όλα πάνε χί; Πιχι: Όταν το νυφικό έχει τάτσα πάνω μόλις ήρτεν που το καθαριστήριο, όταν τα λουκκούμια έχουν λάθος κουρτέλλα πάνω τζιαι εν ταιρκάζουν με την διακόσμηση (όι πέιλερ), όταν χρειστεί η νύφη που την πυρά (τζιαι καλά να πάθει ΓΙΑΤΙ ΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΚΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟΤΖΙΑΙΡΙΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ), όταν στο dinner λείπουν καρέκλες, όταν το ζεύγος θέλει μου τζιαι βίντεο ιμίsh, που προστείθεται εδώ και το 6. Film making. Τζιαι εννοείται όι συγκινητικό, για να μεν ξαναχρειστεί η νύφη, του στύλ ήταν ο μικρός Γιαννάκης που μεγάλωσε και γνώρισε τη μικρή Αννούλα, που μεγάλωσε κι αυτή και παντρευτήκαν, the end! Αφού θέλετε βίντεα, θα είναι όπως τα θέλω εγώ, να κάνουμε entertain και τους καλεσμένους! Μπουάχαχαχαχα. Ποιος θα χορέψει πρώτος μετά τον χορό του ζεύγους; Ποιος θα ξεσηκώσει το πλήθος να βγεί να γεμίσει η πίστα εκτός απ'τον Ρουβά; Ποιος θα φυρτεί μετά που την κούραση τζιαι θα τζιοιμάται 11 ώρες μάshαλλα, γιατί έδωκεν του η πυρά τζιαι η κούραση μες τα αυκιά τζιαι οκ επειδή εν εσταμάτησεν να χορεύκει, ότι του παίζουν; Εγώ, αγαπητέ μου ημερολόγιε!

Τζιαι 7 φορές, χαλάλιν τους, να περνώ ξανά και ξανά τούντες μαλακίες. Ίσως να έπρεπε να εβάλλαν άλλην κουμέρα, που να ήταν more wedding fan, more girly, more into it ρε παιδί μου, ίσως όμως γι'αυτά μου τα υπέροχα προσόντα να με προτιμούν, πέραν της φιλίας μας. 7 φορές μαλάκα μου! Άξια! Ήρωας! Προσλαμβάνομαι παντού!8 comments:

Neraida said...

Έκαμες με να θέλω να ξαναπαντρευτώ για να σε βάλω κουμέρα! :-P
Εύγε! Απόκτησες την πείρα! Τι λες να κάνεις μαθήματα για κουμέρες
για να βγάλεις κάτι έξτρα. Γιατί αν 7 φορές κουμέρα = 7 βαφτιστήρια... γκουχου....

Triolouin said...

Νεραίδούλα μου: Αν βάφτιζα και 7 φορές, θα έκανα και έρανο για ενίσχυση! 2 φορές ήταν αρκετές, κλείσαμε! xx

Neerie said...

μάσιαλλα, μπράβο σου! 7!! είμαι τζι εγώ serial κουμέρα (5,5 φορές) αλλά δεν έχω τις ικανότητες τζαι τα προσόντα σου, ούτε καλή διοργανώτρια είμαι ούτε ευφάνταστες ιδέες έχω, έτο απλά έν πολλά καλά πλάσματα οι κουμέρες μου τζι αγαπούν με. Έπρεπε να ήμουν τζι εγώ σαν εσένα, μόνο το παναΰρι μου περνά όμως.

Mademoiselle Hyde said...

Ε σατσιήν τριολατσε μου!!! Ενόμιζα ότι εγώ με 3 έγινικα καθηγητής αλλά εσύ με 7 έκαμες και μεταδιδακτορικές σπουδές! Τούντο servant bitch of the day ένιωσα το εντονα στον τελευταίο γάμο και εν μου άρεσε η αλήθκεια! Ευτυχώς στους άλλους 2 εν ήταν έτσι τα πράματα και ήμουν πανευτυχής! Άξια πάντως 7άξια!!!

Triolouin said...

Neerie: Άρεσέν μου το 5.5. Εννοείς ήσουν δεύτερη ή τρίτη; Πάλε κουμέρα όμως! Να σου ευχηθώ και εις ανώτερα, οξά ένναιν ευχή;

Χαϊντούλα μου: Ε, καλό! Προσλαμβάνομαι παντού τώρα! Θέκκιου. Εν άshιημο να νιώθεις έτσι η αλήθκεια, προφανώς ένιωσά το τζιαι 'γω - 2 times, επ'ευκαιρίας τζιαι το ποστούδιν. Τέλος όμως!

Anonymous said...

7 φορές!! Θα μπορούσες να ξεκινήσεις δική σου εταιρεία event planning αστεία αστεία.

Καϊσί

Triolouin said...

Λαλείς Καϊσούδιν μου; Δεν βρίσκεις κουμέρα ή θύμα για το γάμο σου; Πάρε το Τριολούιν! Τριολούιν! Το παιδί για όλες τις δουλειές! Ντάξει, σάζουμεν το σλόνγκαν. Τζιαι πιάνεις τζιαι 'συ commission. Δεν' κακό....

Neerie said...

το μισό ήταν γιατί εμπήκα στους αρρραβώνες κουμέρα (τότε που εκάμναν αρραβώνες σαν το γάμο), μετά εχωρίσαν...
ε στον γάμον (με άλλον) μετά εβάλαν άλλη για κουμέρα :/

το "δεύτερη κουμέρα" πάλε εθεώρησα το κουμεριλλίκκι