Thursday 19 December 2013

Το πνεύμα των Χριστουγέννων

Είμαι το πνεύμα των Χριστουγέννων και σας έχω όλους χεσμένους!

Θα σκεπάσω λίγο την κρίση που περνάτε με λίγη σούβλα και άσε τη Σούλλα την κομμώτρια από το Μουτουλά να τρώει σαλάτες. Κρίση - κρίση, αλλά η μάσα εν μάσα για τον Κυπραίον. Το κατανοώ, αλλά θα συνεχίσω να σας επιβαρύνω με την κρίση στη συνέχεια του καινούριου έτους 2014! Με όλες τις αποκοπές, ακόμα και στα επιδόματα. 

Επειδή το παίζετε έξυπνοι ενώ είστε όλοι σας αρνιά, δεν θα σας φέρω ειρήνη, ούτε λευτεριά, γιατί πολύ απλά δεν το αξίζετε! Κατηγορείτε ο ένας τον άλλον, αλλά συνεχίζετε να παραπονιέστε για την κατάσταση που επικρατεί στον τόπο σας. Είστε εναντίον του φασισμού, αλλά οι ίδιοι είστε πιο φασίστες από ποτέ! Ξεχάσατε την ελευθερία του λόγου και τη δημοκρατία. Βγαίνει ο Νταλάρας - λέμε τώρα - και λέει κάτι που διαφωνείτε : τον γιαουρτώνετε (εκτός αν είστε Πανουσάκια και το κάνετε γι'αυτόν τον λόγο και μόνο, εκεί επιτρέπεται, αλλά με σκορδαλιά). Βγαίνει ο Σφακιανάκης - ξαναλέμε τώρα- και υποστηρίζει τη Χρυσή Αυγή - που χεστήκαμε δεόντος - τον κράζετε δημοσίως και μετατρέπεστε σε αετό που πεθαίνει στον αέρα , λες και σας αφορούν άμεσα τα περι Ελλάς. Καλούν τον Κωστάκη σε εκπομπή για τ'άστρα (τί εννοείς ποιον Κωστάκη;), βγάζουν στον αέρα πόρισμα για το Μαρί, στραβώνετε και αρχίζετε διαπλικτισμούς για τον έναν και τον άλλον, αντί να αλλάξετε απλούστατα κανάλι.

Έχει οικογένειες που δεν θα κάνουν Χριστούγεννα φέτος, το ξεχάσατε και αυτό! Όχι μόνο οι φτωχοί και καταπονεμένοι, άνεργοι και Πακιστανοί, εγκλωβισμένοι και διάφοροι πενθούντες. Είναι και οι συγγενείς αυτών που χάθηκαν στο Μαρί, αλλά εν τζιαι τζείνοι που έππεσεν έναν αεροπλάνο αν τον θυμάστε.... Για το Μαρί είπεν το τζιαι ο κώλος σας, για την Ήλιος εξιάστηκεν, γιατί εν είshιεν να κάμει με την πούγκα σας. Δηλαδή ούτε και ένας από εσάς δεν κατάλαβε την πολιτική εκμετάλλευση του γεγονότος στο Μαρί για να φάει ο ένας τον άλλο και συνεχίζετε να πιππιλλάτε την ίδια καυτερή κουφέττα;Τώρα όμως σας φέρνω και την καινούρια Halls για αντιπερισπασμό και δίνω δωρεάν δείγματα στα σινεμά!

Βγαίνει ο γείτος ο καρα-gay και φτήνετε στον κόρφο σας. Βλέπετε μια πόρνη να κάνει τη δουλεία της (ευτυχώς που η παρτίς δικαιώνεται) και αντί να κάνετε κάτι για την εξάληψη του σωματεμπορείου ή να γίνει νόμιμο το πράμα τζιαι να ελέχγεται ή έστω να σταματήσετε να πληρώνετε για να κάνετε σεξ, κοροϊδεύετε και ασελγείτε. Είστε φιλόζωοι και τρέχετε γάτους και σκυλιά, αλλά αν δείτε μαύρο κατάκειτο στο δρόμο δεν θα βοηθήσετε, γιατί είναι μαύρος. Να φύγουν όλοι οι ξένοι από την Κύπρο, η Κύπρος είναι Ελληνική! Ξεχάσατε πως ήσασταν κι εσείς παιδιά κάποιου και σπουδάζατε ή ζούσατε σε ξένες χώρες ........

Και φυσικά εξακολουθείτε να μαλλώνετε πάντα και παντού χωρίς καφέ του Λαϊκού, γιατί τον έφαγε η Πόκα, δεξιοί και αριστεροί, πάνω - κάτω σερενάτα, μονόδρομοι και round about των υπολοίπων, με σύμμαχο τις ποδοσφαιρικές ομάδες, ξεφτιλίζοντας τον αθλητισμό και μηδενίζοντας τον πολιτισμό. Θα σας κόψω έτσι και τα επιδόματα των καλλιτεχνών, για να σαπίσετε στην κυπριακή τηλεόραση με τις σαπουνόπερες, μπας και μάθετε κάτι απ'εκεί τουλάχιστον. 

Συνεχίστε να τρώτε ο ένας τον άλλον, ώσπου να φάτε που πάνω σας! 

Έτσι για να σας τιμωρήσω θα αυξήσω και τις τιμές στα ρούχα και στα φαγητά όπως άλλωστε αρμόζει σε κάθε χριστουγεννιάτικο κλίμα, και θα αυξήσω τις κλοπές στα Malls. Ένι γουέι δεν κάμνει τίποτε η αστυνομία σας, ούτε τα ανακοινώνει για να πάρετε προφυλάξεις, για να μην κάνουν "κακό" στην εταιρεία.  Μείνετε τζιαμέ αχάπαροι να ψουμνίζετε ή να θκιανεύκεστε με τις τσέντες ανοικτές ή μέσα στες αμαξούες των μωρών σας. 

Θέλω να δώκω μέσα στα μαννά των μωρών σας που παν ακόμα δημοτικό τζιαι γυρεύκουν  πορτοκλωτσώντας I-Pad τζιαι I-Phone που τον Άι Βασίλη τζιαι διάτε τους τα απλόχερα. Επειδή δεν μπορώ να φτάσω μέχρι εκεί, με την κρίση που θα συνεχίσει, θα μπορώ να τους μεταφέρω στα ππιριλλιά και στα σκατούλλικα, να παίζουν μάππα στη γειτονιά για να μάθουν να παίζουν επιτέλους με άλλα μωρά και να συμπεριφέρονται!

Δεν γευόσαστε τη χαρά του να δίνετε, γιατί δαμέ εν έshιετε να φάτε, όι να διάτε τζιαι αλλού!
Δεν βοηθάτε όσους έχουν ανάγκη, γιατί εσάς ποιος εννα σας βοηθήσει!
Δεν περνάτε χρόνο με την οικογένεια, βαρκέστε, βουράτε να τα προλάβετε ούλλα τζιαι γλήορα μέσα στο άγχος, να προετοιμαστείτε, να κοκκετταριστείτε, να ψουμνίσετε δώρα, να υποδεκτείτε το χάππι νιου γίαρ με χαρές τζιαι μανιβέλλες. Τί είναι η οικογένεια μπροστά σε όλα αυτά, πόσα να προλάβει ένα πλάσμα! Άσε τη στετέ στο γηροκομείο, ας τον παππού με την Κινέζα του και κάνε εσύ όλα τ'άλλα!

Και προωθείτε με κάθε τρόπο την ειρήνη! Τί Ειρήνη, τί Μαρία, το παραχέσατε στο τρία! Δαμέ οδηγάτε μεσα στα νεύρα τζιαι βουράτε αμπάλατα, σαμπούς τζιαι εννα χάσετε το τρένο τζιαι φταίει ο άλλος που εσταμάτησεν στο κόtchινο ή θέλει να στρίψει αλλά εν γίνεται γιατί βιάζεσαι εσύ που πίσω ή παίζεις του πουρούν στο round about γιατί εν έshιει φτερά να ρέξει πετώντας. Επίσης τα πάτε άψογα με τους Τουρκοκύπριους και πάσην ειδός ξενό-ρατσας ανθρώπου!

Και επειδή δεν ήσασταν φρόνιμοι φέτος, θα φέρω και ψοφώκρυο που τον Δεκέμβρη, να πήξει ο νούς σας! Κρύο: καιρός για δύο, τρίο, ό,τι ήθελε προκύψει, δεν φακκώ πέννα για κανέναν σας!


Χο, χο, χο! Merry-Γρίσμας!


4 comments:

Anonymous said...

Γειά σου ρε Τριολούιν!
Merry Γρίζμας!

Sike said...

copyyy

paaasteee

to

to

to


to


to


to

send


p.s. teleio to verification, en mono arithmoi yippeeeeee!! My eyes thank you

Ουφ! said...

respect!

Triolouin said...

:-) χαχαχα! Καλά Χριστούγεννα σε όλους, for real όμως! Φιλούθκια