Wednesday 15 January 2014

Τριολούιν Παπέυ
















Το τί γύρισμα τρώω αμα με ρωτούν τί ζώδιο είμαι, ιδίως άντρες, εν περιγράφεται.....
Τεκνό 1: - Τζιαι......τί ζώδιο είσαι αν επιτρέπεται; (Ξέρεις σαννα τζιαι ερώτησέν σε την ηλικίαν σου)
Τριολούιν σκέφτεται με το βλέμμα της αγελάδας: (Σοβαρομιλά;) Απάντηση: Το βλέμμα της αγελάδας.
Τεκνό 2: - Ας τ'αστεία, εν τα ζώδιον είσαι;
Τριολούιν: (Άλλος τούτος, τζιαι μετά λαλούν για τες γεναίτζες). Απάντηση: Γάρος! (Τζιαι παίρνω απάντηση πίσω το βλέμμα του βοδιού).

Χμμμμμμμ................Πιστεύκετε στα ζώδια; Συνέχεια ακούω ποτζιεί τζιαι ποδά διάφορα, τζιαι εν ένα βασικό ερώτημα που ππέφτει πάντα σε πάσαν ειδός γνωριμίαν - ξέρεις, αν επέρασες το quiz περνάς στην επόμενη φάση. Εν ηξέρω αν πιστεύκω στα ζώδια...... Ούτε αν τζιαι πώς ο τάδε πλανήτης που εκαβαλλήτζιεψεν τον τάδε αστεροειδή ή οι κινήσεις του φεγγαρκού επηρεάζουν τους ανθρώπους τζιαι καθορίζουν τες ορέξεις τους. Υπάρχουν ολόκληρες θεωρίες τζιαι επιστήμες τζιαι παρα-επιστήμες που ασχολούνται με τούντα θέματα. Που τζιείνα που ακούω ποδά τζιαι ποτζιεί, επρόσεξα ό,τι έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά τα κοινά "ζώδια" τζιαι παρ'όλον τον ορθολογισμό μου, μαλακίες ή μη, ψέματα - αλήθκειες, επρόσεξά το τζιαι εγώ, πες τζιαι να πεις. Μπράβο Τριολούιν, ανακάλυψες την ταshινόπιττα! Ναί, ναί, ξέρω ο κάθε άνθρωπος εν μοναδικός, το κάθε λουλουδάκι στο λιβάδι είναι διαφορετικό, κάποια ζώα θα κατουρίσουν σε ένα λουλούδι, κάποια θα το φάνε, ναί ναί Leo Buscaglia τα ξέρω και σε βαριέμαι θανάσιμα ρε πούστη μου. Όμως, τα φακτς εν φακτς, έτυχε δεν πέτυχε, πώς και γιατί - εν ηξέρω αν εν conspiracy τζιαι τούτο τζιαι εφυτέψαν μας το τζιαι τούτο μες τον εγκέφαλο, επρόσεξά το πάνω-κάτω. Τζείνο που εν εκατάλαβα ποττέ μου τζιαι εξηγούν μου το τζιαι πάλε εν (είμαι τζιαι λλίον ξανθή) εν οι καρμικές σχέσεις! Τί εννοείς κάτι εν "καρμικό"; Πέ μου τα! Αγάπή μου της μοίρας ήταν γραφτό; Έζησα το σε μιαν άλλην ζωή που ήμουν αγελάδα τζιαι ξαναζώ το τωρά; Εφερέν το το σύμπαν για να πάρω ένα μάθημα, αλλά στην ουσία εν έμαθα τίποτε;  Τί που τούτα ούλλα, όι πε μου! 

Τζιαι επειδή εν μου λαλείς τόποτε, αποφάσισα να γίνω Τριολούιν Παπέυς (θυμάται τον κανένας;) τζιαι να σας γράψω τα ταιρκαστά σας ταίρκα βάση των δικών μου και μόνο εμπειριών. Τζιαι αν τα κουchήσω, θα το κάμω επάγγελμα τζιαι θα πάω κόντρα του Πανίκκου, να δείς έουρος που θα φκάλω! Τες άλλες μαλακίες περί ζωδίων θκιαβάζεις τες, πειράζει να θκιαβάσεις τζιαι τες δικές μου; Σιλάνς τζιαι θκιάβαζε!

Ταιρκαστά ταίρκα από Τριολούιν Παπέυ (η συνωνυμία έιναι για εμπορικούς σκοπούς)
Declaimer: Τα πιό κάτω δεν είναι απόλυτα, είναι βάση Τριολικών εμπειριών and only, τζιαι πάρτο - όπως τζ'εγώ - λες τζιαι παίζεις Joker : αν σου κάτσει!

Κριός: Αρέσκουν μου οι Κριοί! Δεν έχουν τζιέρρατα, μάλλον κάμνουν. Εν πολλά διασκεδαστικοί, με πνευματικές και καλλιτεχνικές αναζητήσεις τζιαι όπου πάρτι τζιαι χαρά η Βασίλω πρώτη! Ξενοκοιτάζουν ή ξενοπηδούν δρόμο εξ'εμποδίων, μόνο άμα έναιν φούλ τζιαμέ που ένει. Άμα τους διας ερεθίσματα να εν συνέχεια απασχολημένοι τζιαι ελευθερίαν τζιαι ανεξαρτησίαν ταυτόχρονα, εν το καλλύττερο κατοικίδιο! Έξυπνοι τζιαι επιχειρηματολόγοι, εγωιστές τζιαμέ που πρέπει τζιαι χαριτωμένα θυμοθκιάριες. Ελκύουντους οι Ζυγοί , αλλά ταιρκάζουν παραπάνω με Δίδυμους, Υδροχόους,  Κριούς (ΑΝ αλληλοεπικοινωνούν τζιαι δεν κουτουλλόυν τα τζέρρατά τους) τζιαι με Σκορπιούς (που τους φέρνουν εκτώνωση τζιαι ισορροπία).

Ταύρος: Ερωτύλοι μου εσείς τζιαι φουρκαστοί, διάτε σε ούλλα μέσα. Παρορμητικό ζωάκιν, αλλά άμα του ανάψεις τα κόchινά του θα σε κάμει να μεν ηξέρεις πού να πάεις. Πολλά ξεροτζιέφαλοι τζιαι επιμένουν στο δικό τους, αλλά στις σχέσεις τους εν πολλά στοργικοί τζιαι αζουλιάριες. Οι Ταύροι επίσης, μπορεί να είναι και πολύ καλοί φίλοι, απ'όλες τις απόψεις. Ταιρκάζουν πολλά με Τοξότες (είδα το σε σειράν της εποχής μου, ok;) τζιαι με Ζυγούς. Μπορεί τζιαι με Σκορπιούς, αν μπαλανσάρουνται τα νεύρα. Στο σεξ με Υδροχόο, κυρίως με Σκορπιό , φκάλλουν αζίνες που τα ρουθούνια.

Δίδυμος: Καμία σχέση με διπλοπροσωπίες τζιαι ξέρω γω κουβέντες που μας εμάθαν. Ο Δίδυμος εν τυπούιν! Διπλωμάτης μεν, αλήθινός δε. Μπορεί εύκολα να φκάλει το φίδιν που την τρύπα, χωρίς επισόδεια. Έξυπνος τζιαι εφευρετικός με ανυπομονεσία.Καλλιτεχνική φύση, με πάθος! Πολλά ευέλικτος. Εν πολλά moody, αλλά μπορείς να έβρεις τα κουμπιά του τζιαι σκάζει! Ο Δίδυμος τζιαι η κατάθλιψη εν οι καλλύττεροι φίλοι, αλλά αμα φκεί που τούτο το τρυππάκι τζιαι έshιει καύλες, εν η ψυshιή της παρέας. Ταιρκάζει με Αιγόκερους, Σκορπιούς, Τοξότες (επίφοβα), με Λέoντες τζιαι Υδροχόους.

Καρκίνος: Πολλά συχνά προκαλεί καρκίνο στες διαπροσωπικές και ερωτικές του σχέσεις. Πολλά moody, πολλά εν ηξέρω εν τα που μου γίνεται, θέλω τα ούλλα τζιαι τίποτε και.... βάφω τις κουρτίνες στο χρώμα που μισούσες. Πολλά εκδικητικοί υποχθόνια τζιαι πολλά, μα πάρα πολλά αζουλιάριες. Κτητικοί, αλλά παίζουν το open minded τζιαι κρούζουν που κάτω - που κάτω. Η καρμική σου σχέση λαλούν εν ο Υδροχόος, αλλά πραγματικά εν ηξέρω γιατί!  Αν μα περάσεις δύσκολα, βάφεις τα ούλλα στο χρώμα της ηπατίτιδας, να μεν πω σκατί τζιαι πασαλύφκεσαι! Χάνεις εύκολα την υπομονή σου, πολλήν απαισιοδοξία σε σημείο μαλακίας τζιαι συχνά γίνεσαι αυτοκαταστροφικός. Πολλύ πάθος - ε είσαι ερωτεύσιμος - και τα μυαλά στα κάγκελα. Τζιαι πολλήν ευαισθησίαν, ρομαντισμό, αφέλεια, τριαλλαλλά τριαλλαλό.  Άμα σου βάλουν λουρί, είσαι ο καλλύττερος φίλος του ανθρώπου! Ένας οικογενειάρχης καρκίνος, μπορεί να είναι και ο καλύτερος που θα δείτε στη ζωή σας, πολλά στοργικός με τα μωρά του τζιαι το σύντροφό του, χαλί να τον πατήσεις, είναι ένας άγγελος!  Τα moody που λέγαμε..... Ο "ελεύθερος" Καρκίνος αγαπά τη διασκέδαση, τον κόσμο, αλλά παραπάνω τον εαυτό του. Γενικά, του αρέσει να βοηθά και το πετυχγαίνει, έχει... θεραπευτικές ιδιότητες. Σαν φίλος ένας Καρκίνος μπορεί να είναι τέλειος και να σε "θεραπεύσει" από πολλές "ασθένειες". Ταιρκάζει με Ιχθύες, Σκορπιούς, Τοξότες, μπορεί τζιαι με Υδροχόον (αν τα έβρουν στες ζήλειες). Ελκύουντον τζιαι οι Αιγόκεροι τζιαι οι Καρκίνοι, αλλά δυο καρκίνοι μαζί κάνουν λευχαιμία!

Παρθένος: Εν ηξέρω κανέναν παρθένο! Μπουάχα χα χα χα. Οπόταν skip!

Ζυγός: Δυναμικός, αλλά αναποφάσιστος σε πολλά πράματα. Εν τα έshιεις τη ζυγαριά, απορώ! Ρομαντικός, αλλά εν το δείχνεις τζιαι σοβαροφανής. Εννα κάμεις όμως τες πελλαρούες σου τζιαμέ που σε παίρνει τζιαι πάει σου πολλά! Πολλά οργανωτικός, πρόσεξε να μην το γυρίσεις σε ψυχαναγκασμό. Κόφτει σε τί λαλεί ο κόσμος τζιαι είσαι πολλά προσεγμένος τζιαι ευγενικός στες κοινωνικές συναναστροφές. Πνάσε λλίον! Ελκύεις με την εμφάνισή σου, τις απόψεις σου και τους ευγενικούς σου τρόπους. Κάνεις μπάμ παιδί μου! Σου αρέσει η διακαιοσύνη και η εξισορρόπηση των πραγμάτων, κάμνεις για να μερώνεις κόσμο. Αν πεις τζιαι αποφασίσεις όμως κάτι, κινάς γη τζ'ουρανόν να κάμεις την απόφασή σου πράξη. Είσαι ιδεαλιστής τζιαι εν ωραίο τούτο τζιαι αρέσκει μου η καλαισθησία σου. Μπράβο! Έshιεις γούστο κλάσης τζιαι ψηλά standards! Ταιρκάζεις με Ζυγούς, Υδροχόους, Ταύρους (νομίζω εν το perfect matching σου το ταυρούιν) τζιαι με Ιχθύες. Κουτουλλάς πάνω στους Κριούς τζιαι πονεί όσο τζιαι αν σ'αρέσκει.

Σκορπιός: Ένα από τα αγαπημένα μου ζώα...ζώδια, γοτέβα! Ερωτεύσιμος, παθιάρης, shιωνώννει αγάπην τζιαι σεξ απίλ που τα ποηνάρκα. Αξιοθαύμαστος, γοητευτικός, μυστηριώδες, έshιεις όποιον/άποιαν θέλεις άμα θέλεις εσύ! Πολλά υπομονετικός, αλλά αν σε πατήσουν όι μόνο θα κρούσεις, θα καουρτήσεις τζιείνον που σε πάτησεν. Λλίον ισχυρογνώμονας, αλλά θέλεις τζιαι σύ το κουμπί σου. Πολλήν ενέργειαν, τί πίνεις και δεν μας δίνεις; Άμα σου κάμει κάποιος κάτι άshιημο τρώει Χ τζιαι εν δέχεσαι κουβέντα. Μην είσαι μνησίκακος. Σκορπιός με Σκορπιό ή Υδροχόο και Λέοντα στο κρεβάτι, φκάλλουν φωθκιές. Ταιρκάζεις με Τοξότες, Κριούς τζιαι Διδύμους, σχεδόν καθόλου με Ταύρους αν τζιαι τραβούν σε τζιαι νάκκουριν με Υδροχόοους άμα το παλέψετε, γιατί είσαι ανασφαλής τζιαι κτητικός τζιαι κάπου τσουγκράς τα. Νευράκια τσανταλάκια, αλλά είσαι χαριτωμένος. Η ατάκα:" Ένας οργασμός την ημέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα", εν για σένα. Πρόσεχε να μεν τυφλωθείς. (Σόρυ εν για την ενδοπαλάμια τούτο, έπιασα Χ;)

Τοξότης: Τί καλά πλάσματα οι Τοξότες! Πολλά καλά, φρέσκα, καλοπροαίρετα με ευαισθησία και αγάπη, ήθος τζιαι αισιοδοξία.  Ρίχνουν το τόξο τους τζιαμέ που πρέπει. Λογικά άτομα, εν ήβρα αήπιν, εκτός του ό,τι νευριάζουν εύκολα τζιαι κάποιες φορές η διαχυτικότητά τους τους προκαλέι προβλήματα. Ανοικτόμυαλοι τζιαι "εξερευνητές", όπου περιπέτεια τζιαι ταξίθκια μέσα! Πέψε τζιαι καμιά φωτογραφίαν που τα ταξίθκια! Ταιρκάζουν με Ταύρους, Τοξότες τζιαι Κριούς. Παίζει να ταιρκάζουν τζιαι με Διδύμους, αν τζιαι διαφέρουν που την γή ως τον Άδη.

Αιγόκερως: Νομίζεις είσαι το καλλύττερο ζώον. Μπορεί και να γίνεις βέβαια, αν ελέγξεις την αθυροστομία σου άμα νευριάζεις τζιαι την τάση να παρασύρεσαι που πιό "δυνατούς" παράγοντες. Είσαι πολλά ευαίσθητος, πάντα στα κκέφκια, άμα θέλεις γίνεσαι η ψυshιή της παρέας. Έshιεις έξυπνο χιούμορ τζιαι αρέσκει σου να σκέφτεσαι θετικά, άμα εν σε πιάει η απελπισία. Είσαι πολλά δυναμικός τζιαι πολλά συμπονετικός με τους άλλους, διάς σοφές τζιαι έμπρακτες συμβουλές τζιαι απλόχερα βοήθεια. Πολλά δημιουργικός τζιαι μπορεί να είσαι τζιαι το παιδί για ούλλες τες δουλειές! Έshιεις επιβλητικότητα , αλλά εν είσαι τζιείνο που φαίνεσαι. Αρέσκει σου να δουλεύκεις, αλλά θέλεις τζιαι επικρότηση. Πολλές ανασφάλειες και ανάγκη από κόσμο τζιαι συγκρότηση. Δύσκολο να σε πλησιάσει κάποιος συναισθηματικά, έshιεις τοίχον μπροστά σου, αλλά όλα τα τείχη πέφτουν (Δες το Βερολίνο;). Είσαι ούλλον αντιθέσεις! Είσαι γοητευτικός όμως!  Ένας Δίδυμος ή Λέων θα σε κάμει να κάτσεις στ'αυκά σου τζιαι να δεις τη ζωή αλλιώς. Τραβούν σε οι Καρκίνοι, πρόσεχε μεν σου προκαλέσουν καρκίνον όμως.

Υδροχόος: Το πλέον αγαπητό ζώον! Οι πιο επαναστατικοί ανθρώποι, εν που σας που περιμένει η αθρωπότητα να σωθεί. Εν καλουπιάζεσαι με τίποτε ρε εσύ: ανεξαρτησία, παιδεία, ελευθερία......Υπομονή με νάμην, καρτερικότητα τζιαι αισιοδοξίαν. Λλίον moody, αλλά επανέρχεσαι γλήορα. Μεν τον "φυλακίσεις" τον Υδροχόον, μεν τον πιέσεις γιατί έχασες! Ζηλεύκεις τον Υδροχόο ταίριν πολλά εύκολα τζιαι παρεξηγάς τον επειδή εν φιλικός τζιαι διά σημμασία τζιαι αγάπη δεξιά τζιαι αριστερά. Ακόμα τζιαι σε γάμο, εν πολλά ανεξάρτητος τζιαι φιλελεύθερος, αν τζιαι στη ζωήν του ο ίδιος μπορεί να εν λλίον συντηριτικός. Πολλά καλλιτεχνική φύση επίσης. Ταπεινός τζιαι διορατικός τζιαι οργανωτικός. Πολλά ονειροπόλος τζιαι κάποτε λλίον δογματικός. Εν προσαρμόζεσαι εύκολα, αλλά καταφέρνεις τα με τον τρόπο σου γλήορα. Δεν συμβιβάζεται τζιαι ούλλοι νομίζουν τον αλαζόνα τζιαι υπερόπτη, αλλά εν τέλεια ταπεινός. Δείχνεις ψυχρός, κάφρος τζιαι απόμακρος, αλλά άμα σε κερδίσει κάποιος, καταλαβαίνει τα καλά που κρύφεις μέσα σου. Στο σεξ παθθθαίνει με Σκορπιό, Υδροχόο τζιαι Λέοντα: λαμπρόν να τον κάψει. Τραβά ιδιαίτερα τους Καρκίνους τζιαι τους Λέοντες, εν σχέσεις πάθους. Ταιρκάζει ιδιαίτερα με Κριούς, Διδύμους, Ζυγούς, με perfect matching τον Υδροχόο, γιατί μιλούν την ίδιαν γλώσσαν, φτάνει να μεν επιμένουν πολλά στες ίδιες μαλακίες.

Λέων: Ο επιβλητικός, αλλά καταβάθος είναι γατάκι, νιάου!Υπερηφάνεια και αυταρέσκεια στα ύψη. Θέλει και αποζητά θαυμασμό, όχι μόνο από το ταίρι του. Πολύ οργανωτικό και καλλιτεχνικό μυαλό, κάνει για ηγεσία. Έχει αλαζονεία που μετριάζεται όταν φάει ανάποδες ή έβρει τον αντίπελλό του.Του αρέσει η ανεξαρτησία και ελκύεται από άτομα της ίδιας ιδεοσυγκρασίας και ιδεολογίας. Δοτικός άμα θέλει και πολύ τρυφερός. Λίγο τσαπερδονοκωλοσφυρήκτρα, μέχρι να βρεί το απόλυτο ταίρι για οικογένεια. Έχει κύρος! Παλεύει με ανασφάλειες και ζήλεια και θέλει πάντα και παντού να ξεχωρίζει. Προκαλεί σεβασμό και θαυμασμό στους άλλους. Ζεί με "ακολούθους", γιατί του αρέσει η σημμασία και η προσοχή. Διά έμφαση στην εξωτερική του εμφάνιση αλλά και των άλλων. Πολλύ πάθος. Πολύ ερωτεύσιμος ο Λέοντας! Έχει φαντασιώσεις ή ελκύεται τα μάλα από Υδροχόους γιατί τα αντίθετα έλκονται, προσοχή στις εκρήξεις όμως! Ταιριάζει με Λέοντες, Αιγόκερους, Σκορπιούς και με Διδύμους. Πάει συχνά τζιαι διά πάνω σε Ιχθύες!

Ιχθύς: Λαχτάρες προκαλείς στο ταίρι σου, άτιμο μπαρπουνάκι! Πολύ ευαίσθητούλλι τζιαι καλόψυχο. Εν ηξέρεις όμως να εκφράζεσαι εύκολα  τζιαι δημιουργούνται προβλήματα. Πολλήν εσσωστρέφεια, έshιεις συμπόνοια μέσα σου τζιαι βοηθάς τον άλλον. Πολύ δημιουργικός και έχεις την "πειθώ" θκειά σου. Πείθεις, πείθεις! Πολύ συναισθηματικό μωρό τζιαι δυσκολεύκεσαι στες προσαρμογές. Συχνά πέφτεις θύμα των άλλων που αφέλεια τζιαι καλοσύνη. Ξέρεις να κρύφκεσαι όμως καλά τζιαι να κρούζεις που κάτω-που κάτω. Ανύσηχο και καλλιτεχνικό πνέυμα και εργάζεσαι με ζήλο για να πετύχεις τζιείνο που θέλεις. Πολλή φαντασία τζιαι διας στους άλλους έμπνευση. Δίνεσαι ολοκληρωτικά σε μιαν σχέση τζιαι είσαι πολλά διορατικός. Πολύπλοκος άνθρωπος με μυστήριο, παρεξηγημένος πολλές φορές. Πρόσεχε την αυτοκαταστροφή. Ταιρκάζεις με Καρκίνο, Σκορπιό (να σου ταράξει τα κράγκανά σου), με Ζυγό τζιαι Υδροχόον. Ωστόσο ελκύουνσαι οι Παρθένοι τζιαι οι Λέoντες.

Εννα μεν εκούchιησα τίποτε ρε κουμπάρε;
Πανίκκο τάξε μου!






13 comments:

Anonymous said...

Εδκιάβασα ως το δικό μου που είναι και το καλλύτερο βέβαια. Ζυγός με ωροσκόπο δίδυμο. Πολλά μέσα εν τζιαι έδωκες αλλά συγχωρώ σου το :))

υ.γ Οι Κριοί διούν πάνω μας μόνο τζιια μόνο για να τους βασανίζουμεν

Anonymous said...

Ταύρος παντρεμένος με Τοξότη τζαι με κόρη Σκορπιό. Τί κερδίζω;

Anonymous said...

Κοίτα, η συζήτηση για τα ζώδια είναι αποδεχτή σε πλαίσια "ξιούμεν τη γλώσσα μας να περάσει η ώρα" ή εν αρχή της γνωριμίας τζιαι ένιξέρω πιο ανάλαφρο τρόπο να πάρω τη συζήτηση σε θέμα ας-αναλύσουμε-το-χαρακτήρα-που-νομίζεις-ότι-έχεις-χωρίς-να-σε-προσβάλω-ή-να το πάρεις-προσωπικά-αν-πω-κάτι-λιγο-αρνητικό.

Κατα τα άλλα εν φυρμός τα ζώδια σου!

Καϊσι

Triolouin said...

Amadruada Karua: Δηλαδή εν έκατσεν back ; Εν έδωκα υπερ κάποιοιυ σημείου; Ε, όι, μεν το πείς του Πανίκκου! :-)

Invictus:Όι μόνο ταιρκάζεις, επαντρέυτηκες θέμας το ταίρι σου τζιαι έshιετε τζιαι ένα σατανούιν. Μπράβο Ινβίκτε mate μου!First goal for Triolouin!E, εσύ κερτίζεις....την αγάπη της οικογένειάς σου Ινβίκτε, τί άλο θέλεις; Άτε κερτίζεις τζιαι ένα κότshινο πανί, για kinky moments, που λλόου μου!

Triolouin said...

Καϊσι: Χμ...Εν το σκέφτηκα ποττέ έτσι! Ευχαριστώ να σαι καλά! Ε, τζιαι λλίο χούμορ, να παιρνά η ώρα!

Kolona said...

Νευράκια τσανταλάκια αλλά ναι είμαι τρισχαριτωμένη αγαπημένο Τριολούδιν, που για κάποιο λόγο μου καρφώθηκες ότι είσαι Θκιαολούδιν.

Εν καλά που λαλεί το Καισίν, τζιαι γω έτσι το καταλαβαίνω το θέμα. Περισσότερο είναι η αμηχανία του ανδρός όταν πάει να φλερτάρει.

ruth_less said...

Ταύρος δαμαί!
Τούτους ούλλους τους συνδιασμούς που μου γράφεις εν ήρταν να με 'βρουν ακόμα. Άμπατζιαι κάμνεις λάθος... γιατρέ μου; Ανακάτωστα άστρα ξανά να δούμε... :)

Ταύρος με Λέοντα by the way. Κάμετε τόπο να περάσω μεν σας τα σπάσω ούλλα καμμιάν ημέρα/νύχτα... χα χα

Triolouin said...

Κολόνα: Ναί έσιετε δίκαιο, εν το εσκέφτηκα ποττέ έτσι, εν τα φάουσα που είμαι α!Απ'εδώ και πέρα θα τους διώ το βλέμμα της γίδας, εν πιο χαριτωμένο!

Ruth-less μου: Εκέρτισες! Κάθεσαι τζιαι συ τζιαι θκιαβάζεις τα ζώδια .... Έτο λαλώ πελλάρες για να ποσκολιούμαι! Άμα θέλουμε με ούλλους βρίσκουμέν τα, φτάνει να είμαστε χάππι! By the way: Ταύρος με Λέοντα μπαίνει σημαδούιν άνω των 18 ντίαρ. Τζιαι κατίshι των γειτόνων!

Triolouin said...

Invictus: Τζιαι μιαν τσακροκλειωνιά για την κόρη όταν θα μεγαλώσει!

Unknown said...

ΕΚΙΣΤΗΣΑ! Εκίστησα διότι άφηκα κόμεντ τα χαράματα χτες τζ' ένεν πουποτες! Έχωσες μου το, πε την αλήθκεια!

Ασφαλώς τζιαι πιστεύκω στα ζώδια. Αφού καθοριζούμαστεν που τα άστρα τζιαι την τυχαία μέρα που εγεννηθήκαμεν! Τις δικές σου προβλέψεις εν εκατσα να ιςα διαβάσω σόρυ. Εμπιστεύκουμαι μόνο την Μενεγάκη σε τούντα θέματα. Τζείνη που τα λαλεί στην εχπομπή της εν η πιο αξιόπιστη.

Αλλά ρε αγαπούλα (έφυε μου)αλόπως εν ταιργιάζουμεν τίποτε, κίτσιη. Εν φανερό που τα γραφόμενα σου πως είσαι καμηλοπάρδαλη με οροσκόπο ουρακοτάγκο. Είμαι μονόκερος με οροσκόπο Πικατσου σε εμμηνόπαυση με ανάδρομο Ρέμο. Άστα να πάνε. Ταλαιπωρούμαι. Ελα να σου πω θκιαβάζεις τζιαι φραπέ;

ΠΛηζ πε μου ναι τζιαι αγωνιώ για τα χρηματοοικονομικοερωτικά της χώρας. Τσάγια!

Triolouin said...

Αντι μοκο μου! Ποίος με εκάρφωσεν α; Οί πέ μου! For real now τωρά το έπιασα τζιαι έφκαλά το αμέσως στη φόρα. Γιατί αποκάλυψες το ζώον μου τζιαι τον ωροσκόπο μου θέμας; Θα σπάσω την μαγική σφαίρα της κυράς Ζαίρας που είναι στη Μενεγάκη και θα την ταϊσω ... λούτσο να μάθει να μεν νεκατώνεται στα χωράφκια μου! Τζιαι να τους πεις, θκιαβάζω τζιαι φασολάδαν άμα λάχει, you know the rest! :-) (Φιλούρες κόρη....στο τζέρρατο!)

kaisi said...

Ναι ρε! Δώστους τσιάνς. Τζιαμέ που δε ξέρεις καλά καλά τον άλλο διαφορετικά το παίρνει να του πείς "το ζώδιο σου λαλούν εν φαουσιάρικο" τζιαι άλλο να του πεις "κόφκω σε για φαουσα".
Ασε που ο κόσμος παραδέχεται πολλά εύκολα αρνητικά στοιχεία του χαρακτήρα του σε συζητήσεις για τα ζώδια παρά άλλωσπος

Triolouin said...

ok doc :-)