Saturday, 16 October 2010

Έshιει κόοοπριιιιιιν!

Παρασκευή εν η μόνη μέρα που αρκώ να πάω δουλειά τζιαι μεινίσκω να τζοιμούμαι ως τα μεσομέρκα, εν η αγαπημένη μου μέρα! (Do not hate me for that!). Άλλαξεν ο τζιαιρός, εν λλίο κρυαδούα, εν τέλεια να 'σαι μέσα στα σεντόνια, με το παράθυρον ανοικτό τζιαι να τζοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου, με έναν αερούιν ανέμελο να σε χαϊδεύκει τζιαι να ακούεις μουσικήν που τη φύση, στρουθούθκια να κελαηδούν, φύλλα να θρωίζουν και λοιπά καλαμπούρια που εν σε αφήνουν με καμία πόρνη δύναμη να σηκωθείς.................... ΠΕΤΕ μου γιατί άφηκα το παράθυρο ανοικτό; Έν μου δωκεν η βρώμα, γιατί νομίζω φύρνουμαι άμα τζοιμούμαι, εν ιερή στιγμή για μένα (!) ΑΛΛΑ, θυμάστε τζιείντον παρέα που έshιει κόοοοοοοπριν; Τζιαι γυρίζει με το ίδιο σκατοαυτοκίνητό του τζιαι ξυπνά δίκαιους ανθρώπους τζιαι σατανάες σαν εμένα; Επάρκαρεν ακριβώς έξω που το παράθυρό μου, μα ακριβώς, τζιαι ένιωθα πως έβαλεν το σκατοτηλεβόα μέσα, έτσι για να μου κάμει τα όνειρά μου σοκόλαση! Πρέπει να είshιεν κόοοπριιιιιν για 20 λεπτά έξω που το παράθυρό μου. Τζιαι άρκεψεν να μου διά τζιαι ο μούσκος! Ενόμιζα πως εν υπήρχεν τούτος, not anymore ασπούμεν, θυμούμαι τον που τον τζιαιρό που εμείνισκα Παλλουρκώτισσα τζιαι ήμουν 5 τζιαι εφκαίναμεν έξω με τα λοιπά παλιόπαιδα άμα τον ακούαμεν για να του σύρουμεν πέτρες. Συμπέρασμα: Το κόπριν δίνει μακροζωία και δεν κάνει καμία αλλαγή ούτε στη φωνή, ούτε στη διάθεση, ούτε και στο πείσμα. Καλή σκατόμερα μάστρε! Σήμερα εν Σάββατο τζιαι η φωνή του εν μέσα στ'αυκιά μου ακόμα.

Σας παραθέτω ένα video που ήβρα στο youtube με τον ίδιο σκατοπώλην να πάρετε μια μυρωθκιάν! Εν τζιαι διάσημος ο σκατένος! Σε μένα γιατί εν ήταν τόσο σύντομος, λαλεί μου κάποιος;

15 comments:

Ουφ! said...

έχει έτσι πράμα;;!!!!!
:-)))))))

είδες τον όμως; έκαμε το 3point του και έφυγε ο άνθρωπος, να πάει σε άλλες γειτονιές που θα εκτιμήσουν περισσότερο τη πραμάτεια του!!!!!

Triolouin said...

Γίνεται να μεν ξανάρτει; Ή έστω να έρκεται άλλη μέρα; Θέλω πολλά έναιν; Ούφφου, άρκεψα να ιδιοτροπιάζω.....

homo anisorropus said...

Κι εγώ πρώτη φορά ακούω πως υπάρχει έτσι πράμα! :)

ρίτσα said...

ekplhktiko!

Eólica said...

ΧΑχαχα επέρασε τζιαι που τη γειτονιά μου πριν 1-2 μέρες, ούτε που εκαταλαβα τι ελάλεν στο μεγαφωνο!
Τζιαι μέναν ήταν γλίορος πάντως. ϊσως ξέρει ποιοι εν τζείνοι που τζοιμούνται ως αργά τζιαι πάει ξεπήτιδες να τους ξυπνήσει, λαλεί σου αφού εξυπνήσαν που εξυπνήσαν!

Triolouin said...

There is there is! This is....Cyyyyprus!Τί παττίχα τί κόπριν!

Defiance said...

OMFG! Και θεωρεί ότι ο καλλύτερος τόπος να πουλήσει κόπριν εν σε μια πόλη καθημερινή πρωί;

Κκουλλάς said...

Πόννα ξανάρτει πέψε μου τον, θέλω λλίον για τον κήπον, εν δυσεύρετον την σήμερον ημέραν χαχαχαχαααα...

Invictus said...

Επέρασεν πόξω πόσσω μας το Σάββατον το πρωΐ. Τζαι επροσπάθουν να εξηγήσω τζαι του μωρού τί επούλαν ο κύριος με το αυτοκίνητο :|

Υ.Γ: ή που είμαστεν ούλλοι γειτόνοι, ή που εν πολλά αθκιασερός ο κόπρατζιης!

Triolouin said...

Defiance: Νιώθεις με α; Αυτό λέω κι εγώ

Κκουλλάς:Έχω μιαν απορία! Τα δικά μας τα κόπρανα έχουν τις ίδιες ιδιότητες με τζείνες των κοπράνων των ζώων; Γιατί αν έχουν,καλλύττερα να σιέζουμε εμείς στα φυτά μας παρά να έρκεται ο κόπρατζιης τζιαι να επιμένει να μας ξυπνά! :)

Invictus: Τί είπες του μωρού;Ό,τι πουλά κακκά των αγελάδων τζιαι των μούλων τζιαι αγοράζουμεν τα για τα φυτά μας;θα σε ρωτήσει μετά γιατί τα φυτά τρώνε κακκά; Και ούτω καθε'ξης.Good luck mate!
ΥΓ: Μάλλον είμαστε ούλλοι γείτονες αφού μια αππιθκία εν ούλλη η Κύπρος, τζιαι εν πάρα πολλά αθκιασερός ο κόπρατζιης - ναν καλά ο άνθρωπος......

Defiance said...

"Τα δικά μας τα κόπρανα έχουν τις ίδιες ιδιότητες με τζείνες των κοπράνων των ζώων;".
Τα κόπρανα οποιουδήποτε ζώου τρώει κρέας εν φορτωμένα νιτρογόνα και αμμωνία και θα κρούσουν τα φυτά.

Κκουλλάς said...

Αρέσκει μου που τα λαλείς έτσι ωμά, σοβαρά !!
Στο ερώτημα σου θα έλεγα ναι, με τούτα ούλλα τα φυτοφάρμακα τζαι αντιβιοτικά που λαμβάνουμε μέσω των τροφίμων που καταναλώνουμε θα ήταν πολύ ωφέλιμα τα δικά μας κόπρανα για τα φυτά !!!! doiiinggg....

Αχάπαρη said...

μα εξελίχτηκε έτσι πολλά η λευκωσία που κάμνουν κόπρι delivery?

Triolouin said...

Oh yeah Achaparus dear, if u want some for your plants ή για κάποιον άλλον λόγο να σου παραγγείλω, γιατί εν θα ήθελα να ταράξει τα Αχαπαράκια! Μπορεί να τα κουφάνει ή να τα κάμει να..... κοπρολαλούν ολημερίς!

Κκουλλάς & Defiance: Θέκιου Κκουλλά-φρέντ τζιαι εννα ήθελα να συμφωνήσω μαζί σου, αλλά ο Defiance φρέντ λαλεί τα επιστημονικά ωραία, τζιαι μάλλον έσιει δίκαιο, άρα το συμπέρασμα θα είναι πως τα κακκά των ζώων και των Vegeterians είναι ωφέλιμα για όλους!

Defiance: Πάμε καλά από Λογική Φιλοσοφίας; :)

Defiance said...

Χαχαχα, έννα προσλάβω έναν vegetarian να σιέζει στον κήπο μου :P