Sunday, 28 September 2014

Για να γνωριστούμε καλύτερα

Θέλεις να με γνωρίσεις καλύτερα μου είπες, πολλές φορές. Να γράψω κάτι πιο προσωπικό, κάτι για μένα, κάτι για τους άλλους. Να πω τις απόψεις μου χύμα. Να με μάθεις καλύτερα.

Σκέφτηκα πως δαμέσα ο καθένας γράφει τζιαι λαλεί τες απόψεις του συνήθως. Κάποιες φορές πιάνει καλά σχόλια πίσω, υπάρχει όμορφη επικοινωνία μυστηρίου, ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, παshιαμάς, αστεία,  ιδίως με τζιείνους που πάεις, γουστάρεις, θαυμάζεις, συμπαθάς, ταυτίζεσαι τζιαι θκιαβάζεις βρέξει shιονίσει. Κάποιες φορές πιάνεις τον πούλλο τζιαι κάποιες φορές αρνητικά σχόλια ή κατζιασμένα που κάποιον που διαφωνεί ή που κάποιον που απλά έτσι του ήρτεν τζιείνην την ώρα, ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να σταματήσει να σε θκιαβάζει ή να μεν ασχοληθεί καθόλου με τα λεγαμενά σου. Η λογοκρισία υπάρχει παντού, έστω αν δεν ξέρεις τον άλλον καλά. Οπόταν στην ουσία, ξέρεις τζιείνα που γράφει τζιαι εκλαμβάνεις τα ή ερμηνεύκεις τα όπως σε βοηθά ο νους σου τζιαι η φαντασία σου.

Καλά ως δαμέ;

Τωρά τί να σου πώ μετά που τούτην τη διαπίστωση για να με μάθεις καλλύττερα; Να σου μιλήσω για τα τρία πράματα που μου έρκουνται στο νου;

Τα τσιγάρα, τα ποτά και το γαμήσι.

Θα σκεφτείς μάλλον:
- Κενή και ρηχή γυνή!
- Γαούρα!
- Αγάμητη!
- Καλλιτέχνις επ'αορίστου τέχνης!
- Cool!
- Πελλόπλασμα!
- Η γυναίκα της ζωής μου!
- Κάτι άλλο, εν σου λαλώ!

Πόμεινε να τελειώσω τον ειρμό της σκέψης μου τζιαι σκέφτεσαι μετά ό,τι θέλεις.

Τα τσιγάρα: Το κάπνισμα κάνει κακό στην υγεία. Πάει όμως με το ποτό, τον καφέ, με τον καφέ τζιαι με τον καφέ. Πάει τζιαι μετά που το φαϊ τζιαι μετά που το σεξ, πάει μετά που ούλλα! Μπορεί να το παρακάμνω κάποιες φορές τζιαι να σκέφτουμαι: "Μαλάκα οι πνεύμονές σου εννα γίνουν σαν τα αρχίδια τα σαπιμένα", αλλά ανάφκω αλλόνα στην υγειά των σαπιμένων. Φακκάς μου εσύ που μουρμουράς για τζιείνους που καπνίζουν σε ανοιχτό χώρο γιατί ενοχλά σε ο καπνός τζιαι οι καπνιστές. Να πάεις μέσα! Ή καλλύττερα σπίτι σου, μεν κυκλοφοράς! Εν ανοιχτός χώρος τζιαι εν ππουφφουρίζω μέσα στα μούτρα σου. Σαμπούς τζιαι τα άλλα ούλλα που αναπνέεις τζιαι εν παραπονιέσαι, εν καλλύττερα! Πόθκια, δρώματα, καυσαέρια, τοξικά που τες κολόνιες που πιτάς πάνω σου τζιαι τα αρωματικά χώρου, καπνόν που το τζάκι σου, κόπριν που τα λασάνια, τα σκατά των κοπελλουθκιών σου, μη χέσω!

Το ποτό: Ένα που τα πιο ωραία  πράματα που πιθανόν υπάρχουν στη γή. Αλλά εν που τζιείνα τα πράματα που σου θυμίζουν ταυτόχρονα το μάθημα των αρχαίων ελληνικών τζιαι αρχαίες καμένες μνήμες: "Παν μέτρον άριστον". Εν πολλές φορές που έχασα το μέτρον εις πί-ον μικρήν ηλικίαν, τωρά όμως εν μια που τις μικρές απολαύσεις για μένα, λλίον τζιαι καλόν, να χαλαρώνω, να χονεύκω που τα άγχη της ημέρας, το φαϊν τζιαι πάει τζιαι με το τσιγάρο. Εν πίνω κάθε μέρα. Ούτε λειτουργεί πάνω μου για να μου ρίφκει τις αναστολές, επειδή πλέον δεν έχω αναστολές. Ξέρω τί θέλω τζιαι πιάνω το έτσι τζ'αλλιώς! Εν μου φακκάς εσύ που εν πίνεις αλκοόλ, γιατί μπορεί να έshιεις τους λόγους σου.

Το σεξ: Εν υγεία, εν ηδονή, εν πάθος, εν μπλα μπλα μπλα. Εν μου αρέσκει όμως (βλέπεις, δεν μου φακκάς γιατί έshιεις τζιαι συ τα δίκαιά σου) να λαλείς του άλλου "Dude, you need to get laid", ιδίως εμένα δαμέσα, επειδή είπα για αστείο ότι πάσχω από φθόνο του πέους. Σκεφτόμενη διπλά, προσωπικά και πρακτικά πιστεύω αναμφιβόλως ότι θα μου ήταν πιο βολικό, αλλά συμβιβάζομαι με αυτό που έχω. Πιστεύκω είσαι γεναίκα. Επίσης, dude? Everyone needs to get laid. Every day, every week, every month, όποτε μπορεί. Το είπε και ο Freud. I know dude, you are right! I,YOU, HE, SHE, IT, EVERYONE needs to get laid. Πε τζιαι κάτι που εν το ξέρουμε όμως. Εαν εσύ πιστεύκεις πως δεν το χρειάζεσαι τότε η επιστήμη σηκώνει τα πόδια ψηλά. Εκτός αν άγιασες τζιαι είσαι πνευματικά ανώτερον ον τζιαι απλά σερφάρεις στο ΜπαρΤοΝαυάγιο/Τριολούιν.blogspot.oeo., παππούλη - κωλόγρια / καλόγρια, γοτέβα (είναι κοντά). Επίσης, δεν θυμάμαι να δήλωσα ποτέ μου το status quo μου, εκτός για την αγάπη μου να μην γίνω μάνα στα επόμενα 10 χρόνια, κάτι γούστα και βλακείες να περνά η ώρα. Εν είπα ποττέ αν είμαι CD-single, αν είμαι παντρεμένη, shηράτη, διαζευμένη, αν είμαι όργιο. Οπόταν δεν ξέρεις πόσο, πότε και πώς χρείζω από σεξ. So dude, άφησε τη φαντασία σου να οργιάσει μαζί μου. It's one of the free benefits of internet. A! Και έμαθα να κατουρώ όρθια, αλλά εξακολούθώ να έχω φθόνο του πέους! Fuck, do I need to get laid again?

Επίλογος: Συμπεραίνω ότι διασκεδάζω με τα άσχημα λόγια που λένε για μένα οι άσχημοι, που δεν ζήσαμε μαζί. Ανεβάζει το κασέ μου και με κάνει να νιώθω διαβολίκ. Δεν μ'αρέσει να νιώθω ότι είμαι καλή, γιατί είμαι - όσοι με ξέρουν ξέρουν. Αλλά διαβολική; Μου δίνει μια άλλη υπόσταση. Άτςςςς!
Εν τα εν μούχτην το χαϊδευτικό;

Είμαι το Τριολούιν Πυξ Λαξ Μπουκόφσκι, aka: Ο θκιάλος που εν σε παίρνει!
Γνωριστήκαμε καλά;17 comments:

μισ πσαροκόκαλο said...

Τα σαπισμενα αρχιδια τι είναι;!

Anonymous said...

Δεν με βλέπεις, αλλά έχω σηκωθεί και έχω αρχίσει να χειροκροτώ. Εύγε κορίτσι μου, εύγε, συμπαθώ σε ακόμα παραπάνω τωρά.

/bow

Anonymous said...

Είπες τα τζιαι έπνασες, εσύγχυσες με λλίο τζιαμαί στο σεξ αλλά μετά ήβραμε τα, έπιασα σε!!! Τούτο με το σχόλιο you need to get laid, εκάμα μου το τζιαι εμένα σε μια ανάρτηση μου, λαλείς ναν ο ίδιος/α??:)))Κατα τα άλλα συμφωνώ στο τσιγάρο αλλά ελπίζω να το κόψω, μια και έκοψα το 100 φορές και εξαναρκεψα το(έκαμα και φουστάνι που γράφει πάνω,quiting smoking is easy, i have done it a dozen of times), ποτό όμως εν πίννω γιατί δεν μου αρέσκει, αυτά!!!! Κάτι άλλο ήθελα να πω αλλά μου διαφεύγει:))) Καλημέρα Τριολούδιν!!!!!!

Triolouin said...

Miss: Τριολισμένοι σθνειρμοί, μεν διας σημασία.... :-)

Ππάνικ: Σαννα τζιαι χορεύκω ζεϊμπέκκικο τζιαι πισκαλιάς μου. Τα αισθήματα είναι αμοιβαία!

Αμαδρυάς μου αγαπημένη: Καλημέρα. Θέλω τζιαι γω μια φανέλλα με το quote σου! Τζιαι είμαι σίουρη πως εν ο ίδιος που μας άφηκε το ίδιο comment, εν εξηγείτε διαφορετικά!Μάλλον ήταν προσφορά!

Κολόνα said...

Γιατί κανένας δεν μου την είπε εμένα ποτέεεεεεε γιατίιιιιιιιιι κλαπς λιγμ, τριολιγμ.

Γουπς. I do get laid! Μπουαχαχαχαχαχα

back2flat said...

https://www.youtube.com/watch?v=7rNPjElkqOA&feature=youtu.be
Το είδα σήμερα και μετά διάβασα το ποστ σου. Για το κάπνισμα δε μπορώ να φέρω άποψη γιατί δεν κατέχω το σπορ για τα υπόλοιπα συμφωνώ ;)

Mikaella Alexandrou said...

Ρε Τριολούι άμπα τζαι εν κανένας που εν του εκάτσες τζαι κιστά!?!? Δηλ. για να καταλάβω με την κουβέντα που έκοψε επρεπε να προσβαλτείς? Γιατί έγω το βλέπω "ευχή" να σου λέει ο άλλος to get laid! Of course i will thanks for the reminder! I wish you the same luck! Πάντως απότι φαίνεται κάποιος άλλος εν ο αγάμητος!
Φιλιά

Αχάπαρη said...

Γειά σου ρε Τριολάρα! Ειδικά για το κάπνισμα χειροκροτώ!

Ο Πίκρης said...

Άμαν γράφεις νιώθω ότι βουράς 100 μέτρα. Shιωνωτή. Ξαναθκιαβάζω τα θκιό φορές. You made my day 2 (θκιό φορές).

Mana said...

Νόμιζω πάει για soundtrack το τραγούδι

https://www.youtube.com/watch?v=sENM2wA_FTg

Invictus said...

Πρέπει να πιάεις μυρωθκιάν πριν να get laid λαλούμεν!

thedude said...

http://i.imgur.com/Gn37yqy.gif

Triolouin said...

Hi σε όλους σας!Περιμένετε να πιάω μυρωθκιάν πρώτα! Ήβραμεν τον φταίχτην! Dude? Was it you τζιαι έγινες ένα με τους θάμνους; :-)

Κκόλον μου: Βλέπω κάμνει καλά τη δουλειά του ο Στυλ, άξιος!

Μιshe-λούιν μου: Εν τζιαι επροσβάλτηκα, no worries! Ήταν τροφή για γράψιμο!Φιλούμπες

Μother: Πάει α! Θέκκιου!

Πίκρης: Τζιείντο πλάνο αρκεί ακόμα; Stop getting laid man, πέψε τίποτις! Χαίρομαι που σου φτιάχνω τη μέρα!

Μπακ ττου φλατ: Εσηκώθηκεν η τρίχα μου!

And last but not least, αφήνω σας με τούτο που έστειλε η Μπακ ττου φλατ, που είπε ο σειράς η Amy: "I am a woman with thoughts and questions and shit to say. I say if I'm beautiful. I say if I'm strong. You will not determine my story — I will. I will speak and share and fuck and love, and I will never apologize to the frightened millions who resent that they never had it in them to do it. I stand here and I am amazing, for you. Not because of you. I am not who I sleep with. I am not my weight. I am not my mother. I am myself. And I am all of you, and I thank you."

Anonymous said...

εδκιαβαζα το τελευταιο και ειπα μα ποτε το ειπα??μετα εκαταλαβα οτι εννεν σε μενα που αναφαιρεσουν:-):-):-)

Triolouin said...

Έφυρες με!

μπούλμπι said...

so weird που άναψα τζαι εν ντρέπουμαι να το πω

Triolouin said...

"Πες το δυνατά χρυσό μου, μην ντρέπεσαι!".