Wednesday, 3 September 2014

10 λόγοι να είσαι άντρας

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που θα ήθελα να ήμουν άντρας. Εσκέφτηκα 10 με σειρά σημασίας!

1. Οι ουρές στην τουαλέτα όταν πάεις έξω, είναι πάντα μικρότερες. Δεν χρειάζεται να σφίγγεσαι τζιαι να ποσφίγγεσαι ώσπου να φρεσκαριστεί η άλλη σαν κάθεται τζιαι κατουρά, ούτε πάεις τζιαι διάς πάνω στες δυο-δυο - στην τουαλέτα δυο-δυο, που επήαν για να δούν τη φάτσα τους στον καθρέφτη ή απλά για συμπαράσταση της τρίτης τζιαι προκαλούν συνοστισμό! Στη χείριστη, φκάλλεις την έξω, κατουράς τζιαι ξαλαφρώνεις! Εν χρειάζεται να τσουλλοκάτσεις μέσα στα κάκκαφα, στα σκοτεινά για να μεν φαίνεσαι τζιαι να μεν θωρείς ίντζα,  να σου χαϊδεύκουν τον κώλο τα χώρτα, να σκέφτεσαι πότε εννα έρτει ο κούφος να σου φάει το επίμαχο τζιαι να προσπαθείς να χαλαρώσεις για να μπορέσεις να κατουρήσεις. Ά! Τζιαι εν χρειάζεσαι καν να σκουπιστείς! Κατουράς, ποτινάσσεις και καθάρισες! Κατουράς όρθιος. Πίσω που πινακίδες. Πόξω που το club. Πίσω που δέντρα. Μέσα σε γλάστρες. Στην ύπαιθρο. Πάνω σε λαψάνες. Πίσω που οικοδομές. Μες τ' άχτιστα. Στην άκρη του high way.... Ο κόσμος όλος, μια τεράστια κατουρίστρα και χωρίς λεκάνη μάλιστα - ε αφού εν τη χρειάζεσαι!

Όι καλό εννα κάτσει να σπάζει το πλάσμα!
2. Το ξυραφάκι το χρησιμοποιάς αμα πρέπει ή όποτε γουστάρεις, ούτε χρειάζεσαι αισθητικό κάθε τρείς τζιαι έξι. Μπορείς να αφήκεις τζιαι μούσι τζιαι μουστάτζιν άμα θέλεις τζιαι θα σου πούν "με 'γειά", ατε να σου πούν ότι μοιάζεις με παπά της εκκληshιάς, του Κωλοκοτρώνη ή της αίγιας. Το δε "I like the hair on your chest" γίνεται αυτόματα υποκειμενικό. Ενώ οι μόνες τρίshιες που εν ωραίες πάνω σε μια γεναίκαν εν οι τρίshιες της τζιεφαλής της - the actual hair!

You like? 
3. Όταν κάθεσαι έναιν ανάγκη να θυμάσαι τί φορείς για να βάλεις τα πόθκια σου ανάλογα. Κάθεσαι σταυροπόδι, με τα πόθκια πάνω τ'άλλου, ίshια-πάνω, μπορείς τζιαι τζυλιέσαι χαμέ τζιαι κάμνεις τζιαι κουρτουμπέλες! Κουρτουμπέλες να δεις πόσες κάμνεις άμα εννα φανεί λλίο βρακούιν ή εννα ξεπροβάλει λλίο το στρινγκάκι πιο πάνω που το jean καμιάς ...... Εν οκ να shύψεις εσύ τζιαι να φανεί το βρατζί σου ή ο κώλος σου, μοιάζεις με χτίστη τζιαι όι με πορνίδιον του δρόμου ή με μια declasse γυνή.

Αν είσαι η Sailor Moon όμως εν οκ!
4. Μπορείς να φκαίνεις στο μπαλκόνι, στον κήπο, στην παραλία, ακόμα τζιαι στο αυτοκίνητο ή να πάεις στο περίπτερο τζιαι στο φούρνο χωρίς φανέλλα τζιαι σουτιέν! Έναιν τζιαι λλίο πράμα μες τες πυράες!

Go topless woman!
5. Εν σαντανόνουνται οι ορμόνες σου με το "έλα να δεις εντα που γίνεται τζιαμέ που κάτω τζιαι αν σου περνά κολύμπα", ούτε σου ππέφτουν αυκά σαν την κότα τζιαι τζιοιλιοπονείς σαννα τζιαι εννα γεννήσεις θκυο φορές τον μήνα. Δεν περνάς τη φάση: Bitchy witchy week - attraction time for all the lesbian vampires - little ketchup with your steak? - Ήρτεν η θκειά μου που την Ρωσία - I'm fine, I hate you, I love you, θέλω παγωτό, θέλω shιοκολάτα, θέλω κρέπα, εν θέλω τίποτε, έλα δαμέ, fuck off, fuck this, fuck that!  Αντιθέτως, μπορείς να συνεχίζεις τη ζωή σου κανονικά τζιαι μπορείς να κάμνεις τζιαι σεχ ανα πάσα στιγμή της ημέρας!


6. Το βασικότερο: Εν γκαστρώνεσαι με όλα τα συμπτώματα του νάμπερ φάιβ εις διπλούν, ούτε γεννάς, εκτός αν είσαι ο Schwarzenegger!


7. Το μόνο βιολογικό ρολόι που κτυπά, εν τζιείνο που σου υπενθυμίζει πότε ξεκινούν οι μάππες! Μπορείς να γίνεις γονέας όποτε το θέλεις έστω αν περάσεις τα 40. Έχεις να ανυσηχείς μόνο για το οικονομικό σου status.

Βράχοι ξεκόλλησαν και καταπλάκωσαν σπίτια!
8. Εν οκ να είσαι 35 και άνω τζιαι ανύπαντρος. Είσαι ο εργένης-κελεπούρι-άξια πoν να σε πάρει. Ενώ στην περίπτωση γυνής, είσαι απλά γεροντοκόρη που ακόμα καθαρίζει το ράφιν της, προβληματική - το πιο πιθανόν ψυχαναγκαστικιά τζιαι εννοείται ανέραστη, α.... - όλα τα επίθετα με  "α" στερητικό ΚΑΙ ανοργασμικιά.


9. Εν πολλά χαριτωμένο να παίρνεις το μωρό της ξαδέλφης σου ή το βαφτιστήρι σου περίπατο τζιαι να κτυπάς τζιαι γκόμενες πουπάνω. Ένας θα σκεφτεί : "Καλός μαλάκας τούτος, να δούμε που εν η γεναίκα του", χίλιοι και δει περισσότερες γκομενίτσες θα σκεφτούν: "Μάνα μου ρε, εν τα καλός με τα μωρά..... κάμνει για παπάς τούτος, εν πολλά σέξυ να θωρείς άντρα με ένα μωρό, γούτσου - γούτσου, εν κρίμα που εν μόνος του με το μωρό" και λοιπά. Αν δουν γεναίκα με μωρό, αμέσως φίλε μου σημαίνει εν σίουρα δικό της το κοπελλούιν άρα stay away ή αν εν πολλών κυβικών: εν Ρωσσίδα baby sitter - καθαρίστρια - γκόμενα κάποιου ππεζεβέγκη shιεσολίρη, άρα stay away indeed, beware of the dog!Αν διαφέρουν τζιαι τα χρώματα σου που του μωρού.....εννοείται έκλεψες το μωρό για να το δώκεις για υιοθεσία ή δωρεάν οργάνων, απλά είπες πρώτα να το ταϊσεις παγωτό!

Τζιερνώ παγωτό.... το μωρό που κρατάς!
10. Επίκαιρο θέμα, σόρυ κουμπάρε αλλά it's the truth: Wedding plans take care of themselves! Βασικά, βουρά η γεναίκα, η διακοσμήτρια, η κουμέρα ή η μάνα σου, η κουμέρα ..... εσύ είσαι αρακτός και light και απλά όλα θα γίνουν από μόνα τους!
Αυτά είναι φίλε μου!  Είμαι σίουρη πάσχω από φθόνο του πέους και φτού που να πάρει, πέθανε και ο εθνικός μας ψυχίατρος!

15 comments:

Mikaella Alexandrou said...

Τριολούιν εκέντησες! Χαχαχαχαχ πόσο δίκαιο έχεις ειδικά τζίνο με το κατούρημα!Τζαι ύστερα να σου λαλούν ισότητα! Τελικά εν κατάρα να γεννιέσαι γυναίκα!

back2flat said...

Lol τέλειο πόστ! Το πρώτο ποιντ ειδικά μου περνά συχνά από το μυαλό όταν κατουριεμαι και πρέπει να περιμένω ατέλειωτες σειρές σε δημόσιες τουαλέτες ενώ ο άλλος την πετά έξω σε δευτερόλεπτα κ κάνει τη δουλειά του!

Anonymous said...

Για το 9, μπορώ να εγγυηθώ, it's a tatas world.

Triolouin said...

Μίκα μου: Όι τζιαι κατάρα! Μια χαρά είμαστε. Αλλά τζείνο με το κατούρημα θα βόλευε όπως λέει τζιαι η back2flat!

Triolouin said...

Πανίκκο: Εν επέτυχε το tip! Αν εκρατούσα το μικρό κροκοδειλάκι όμως με λουρί;

Invictus said...

http://oilaomon.blogspot.com/2012/02/blog-post_22.html

Triolouin said...

:-) Ε καλό που εν θα έγραφες κάτι ανάλογο, αντίστροφο, εντός εκτός και επι ταυτά, κάτι τέλος πάντων!

kaisi said...

Όπως τα λαλείς! και μετά ακούεις "μπουχουχου κάμνουμεν στρατό και απλώνουμε όπως τα λέσιηα κάτω που τες τερατσιές οϊμέ οϊμέ"

Triolouin said...

:-) Θεά!

Anonymous said...

Έτο μάνα μου εν ένας κόσμος για άντρες, ευνουχίστε τους ούλλους, τωρά που το σκέφτομαι μεν τους ευνουχίσετε γιατί κάμνουν και ένα καλό! Τζιαι το καλό εναπόκειται στον κάτοχο του βέβαια, άσε παραληρώ που το θέμα!!!

Ουφ! said...

:-)))))) ετρέξαν τα μάθκια μου που το γέλιο :-)))

Triolouin said...

:-)

misirlou said...

Δεν το σκέφτηκα ποτέ μου έτσι αλλά ας είναι.. Είσαι απόλυτα σωστή :)

Triolouin said...

Καλώς την κοκόνα! Αφού λαλώ σου, καλά την έχουν! :-)

Beatrix Kiddo said...

τζείνο με το κατούρημα πόσο αλήθκεια