Thursday 4 December 2014

Ωδή στη Λεμεσό

Όι εν έγινε κάτι τραγικό στη Λεμεσό .... πάλε, δαμέ έναιν μπλογκ δημοσιογραφίας.

Πε τζιαι να πεις, έπεισες με ατιμούτσικο, να σου γράφω πιο δικά μου πράματα τελευταίως. Για να δεις ρε πόσο φρόνιμο σατανούιν είμαι τζιαι κρόννουμαι ..............

Να σου πω την αλήθκεια, είμαι drama queen τελευταίως, πέρκει πιάω τζιαι 'γω κανένα Όσκαρ πριν τα συνάξει τζιείνη η πούττα η Malificent. Εν το φεγγάρι, εν η αζούλα τζιαι το αμάτι τους στον κώλο τους, εν ο τρόπος ζωής μου που εν πολλά δύσκολος, εν η ίδια η ζωή που πάντα τα'χει μ'άλλον, εν λλιο που ούλλα ...... οι συγκυρίες ανάγκασαν το Τριολούιν σου να μετακομίσει Λευκωσία!

Θέλω να σου πώ πως έγινα η Άννα η Βίshιη : Παραλύυυυω, σαν να πηγαίνω πρώτη μέρα στο σχολείο .......  Ά-γαπησά την που καρκιάς άμμα ενκαι χά-ρηκάαα την ......... Μα θέλω να ξερεις πως για σέεενα είμαι σκόοοονη με χώμα ...... Αμόρε αμόρε, ναί μωρέ ..... Τριολούιν Πυξ- Λαξ  : Ο καφές μου - Πόκα - έχει κρυώσει και το ράδιο ττάππον στη διαπασό, τώρα για μέρες .......... Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Φεύγουν καρά-βια στο γυαλό και ΄γω τους γνέφω στο καλό ....... Φωτιά που ανάβει η ματιά σου hasta siempre Lemeso-οοοs ......... Kωστάκης Κωσταντίνου και πάσης Κύπρου:  Να σε πάρω στο Αφχανιστάν, μες το Κουρδιστάν, μες το Πακιστάν, στο Τουρκμενιστάν, στο Ταjικιστάν, στο Ουσπεκιστάααααν ......... Έβαλά το στην αμπούστα, γάλατά τζιαι αναράες τζιαι χαλλούμια τζιαι τυρκά .... ετάισά τα στους κάττους της γειτονιάς .... άσε που βαρκούμαι τα μάλα τες μετακομίσεις τζιαι τα συγυρίσματα, έρκουνται τζιαι τα Χ-μας τωρά ....  Χέσμας, όμως!

"Εν τζιαι η Λευκωσία καλή ρε Τριολούιν, ένταλως κάμνεις έτσι;" Κάμνω όπως θέλω εντάξει; 
Εν καλή τζιαι η Λευκωσία, όπου με πάρεις κάμνω είπα σου, αλλά έχω δικαίωμα να θρηνήσω!

Τζιαι κόρη Λεμεσός; Εμείς οι θκυό εν ετελειώσαμεν! Εννα ξανάρτω κάποτε τζιαι θα μείνω. Προς το παρών άρπα κώλο με δουλειά, να σε θωρώ να με θωρείς τζιαι πίσω στην αμπούστα! 


10 comments:

Anonymous said...

Κρασί, καμάκι και ερώτισμόςςς

https://www.youtube.com/watch?v=XzBKbEkNlA8

Τζιαι εγώ ελπίζω μια μέρα να επιστρέψω πίσω μόνιμα!

Unknown said...

Πόσο σε νιώθω δεν καταλάβεις! Και εγώ ως βέρα λεμεσιανή πιο λεμεσιανή εν γίνεται τα τελευταία 4 χρόνια ζώ στη Λευκωσία. Ακόμα δεν λέω να την συνηθήσω, δεν θέλω να την συνηθήσω! Εμένα η πόλη μου μια ένι! Πίστεψε προσπαθώ να βρώ λύσεις οι οποίες θα με επιστρέψουν πίσω στα πάτρια εδάφη! Δύσκολο προς το παρών, το μόνο που βοήθα είναι ότι ακόμα επιμένω, που θα πάει έγω και η Λεμεσός δεν τελιώσαμε... μα δεν τελιώσαμεεεεεεεε δεν γίνεται σου λέωωω δεν τελιώσαμεεεεεεεεεεεεεεεεεε... Εκατάλαβες τωρά? Τωρά που γίναμε δύο οι Λεμεσοκαμένες κόπιασε να κάμουμε κόμμα!!! Φιλιά και που θα πάει παλί και θα είμαστε!!!

Triolouin said...

Φιλενάδες; Θρηνώ που τα καλά, εν μιλιούμαι..... Εξανακούσετε πλάσμα να ακούειτο ασμάτιον που μου έστειλε η Άμυ τζιαι να κλαίει; Μέσα στο κόμμα τζιαι στες πόμπες τζιαι στο καρναβάλι τζιαι σε ότι άλλο θέλετε. Φιλιά πολλά .............
Πουττί κλαμένο!

Anonymous said...

Γυρίζω και βλέπω την κάμερα:

"They always come back"

(τίτλοι τέλους)

Triolouin said...

Always! :-)

ruth_less said...

Έζησα 7 χρόνια Λεμεσό.
Από τότε η Λευκωσία δεν αντέχεται.
Yessss I WILL RETURN!!!

bulby said...

Oh comeooooooon η Λευκωσία έγιναν υπέροχη που τον τζαιρό που έφερε θάλασσα ο λέλλος, kappa

Ξέρεις επίσης γιατί εν υπέροχη η Λευκωσία; ομορφαίνω την εγωαχαχαχαχαχαχαχχααχχααχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχχαχαχααχαχαχαχαχ τιείπαομαλάκαςτωρά

Triolouin said...

Ρουθούα μου, YES WE WILL RETURN! Ως τωρά αντέχω, τώρα να δούμε....

Μπούλη: Μου διέφυγε αυτό, οκ τωρά που μου το είπες πάω για ηλιοθεραπεία κάτω Μακαρείου. Εν τα εδιερωτούμουν, πώς και είναι τόσο όμορφη η Λευκωσία ρε παιδί μου .......

Ina said...

Ρε είναι καλή και η Λευκωσία,αν και ποτέ δε θα γίνει Λεμεσός.Είναι καλύτερη από ότι πριν 10 χρόνια (σκέψου τι τραβούσαμε εμείς οι άμοιροι οι Λευκωσιάτες), θέλει απλά μια ευκαιρία και λίγο ψάξιμο. Στο μεταξύ έχω ακούσει κόσμο από εδώ να πηγαίνει Λεμεσό για δουλειά τώρα τελευταίως αλλά όχι το αντίθετο.

Triolouin said...

Γειά σου Ινάκι, καλώς όρισες! Εν καλή ρε τζιαι η Λευκωσία, όπου με βάλεις κάμνω. Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση! Εννα περάσουμε!