Saturday, 1 November 2014

Γράμμα

Ζουμπουλούδιν μου, παshιοζάμπικό μου,

Θέλω να σε ακκάσω, είπα σου το πολλές φορές, αλλά τούτη η μάνα σου εν μ'αφήνει!
Η μάνα σου γίνεται πολλά σπαστική ώρες-ώρες αλλά δικαιολογούμεν την, γιατί άρκησε πολλά να σε κάμει τζιαι είσαι τζιαι το πρώτο της, καταλαβαίνεις υστερίες!

Που λαλείς, εν έχω ιδέα που κοπελλούθκια! Δουλεύκω με κοπελλούθκια, αγαπούμεν με, λατρεύουν με, είμαι στη φάση να εμφανίζουμαι κάπου τζιαι να βουρούν πάνω μου καμιά δεκαρκά κουτσούβελλα να με αγκαλιάζουν, να με τραβούν που τα πόθκια,  να με σύρνουν χαμέ τζιαι να ππηούν πάνω μου, να με φιλούν όπου έβρουν, να με πιάνουν τηλέφωνα επειδή επεθυμήσαν με, τζιαι να κάμνουμεν σοβαρές παιδικές κουβέντες του στυλ "έπιασα καινούριο trash pack τέρας που έσhιει σκουλούτζιν πάνω τζιαι άμα το βάλεις στο νερό αλλάσσει χρώμα"..... αλλά ξέρεις, έναιν δικά μου!

Έθελα να γίνω νούνα προ πολλού, γιατί βλέπεις μάλλον εννα αρκήσω πολλά να κάμω δικά μου κοπελλούθκια, εν ηξέρω καν αν θέλω, να σου το αναλύσω άλλην ώρα. Επάντρεψα πολλές φίλες μου τζιαι έχω πολλούς κολλητούς, ήμουν πολλά τυχερή στη ζωή μου που θέματα φιλίας, αλλά εν μου δόθηκε η ευκαιρία να γίνω νούνα! Έθελα να σε βαφτίσω πριν δημιουργηθείς τζιαι μόλις εσυλλήφθηκες τζιαι έγινε η διαπίστωση ότι κολυμπάς μέσα σε μια τζιοιλιά, έπιαν με η μάνα σου τηλέφωνο τζιαι ανακοίνωσέ μου ότι θα γίνω νούνα. Έν φαντάζεσαι πόση χαρά μου έδωκες που ήρτες στον κόσμο, ήμουν τόσο down town που ένιωσα ότι με άλλαξες που την ίδιαν ώραν! Yes, you will be my new toy, my new activity, my new child, my new friend, my new everything! Tζιαι εν φαντάζεσαι πόση χαρά μου έδωκε η μάνα σου με την απόφασή της!  Έκλαια που χαρά τζιαι εχόρευκα κάπως έτσι:


Μεν φοάσαι, πιο μετά θα μάθεις and my darker side! Μαζί με τη μάνα σου, με έπιασε τζιαι η άλλη κουμέρα πως θα έχω τζιαι δεύτερο βαφτιστήρι: τον μικρό Ομονοιάτη! Ο ερχομός σου με έκανε εις τετραπλούν ευτυχισμένη! Του μικρού Ομονοιάτη θα του τα ψάλλω όταν γεννηθεί, μεν φοάσαι! 

Προκτές, σαν εμιλούσα με τη μάνα σου, έπιασες της το τηλέφωνο, 5 μηνών σκατό τζιαι επροσπάθας να μου μιλήσεις, άκουες τη φωνή μου τζιαι επετάριζες! Εν εκατάλαβα γριν, αλλά εκατάλαβα ότι επροσπάθας να πεις "νούνα" με το "νο-νου-να", εκτός αν ελάλες "no, νούνα, no!". Too late, η μάνα σου επιμένει! Έμεινέν μου στο νού που σε είδα εκτές τζιαι ετράβας με σαν σε εκράταν η μάνα σου, να μεν φύω. Ήσουν όπως το τσιβίτζιν, αλλά εσυγκίνησές με το άτιμο! Λαλείς να καταλάβεις όντως πόσο πολλά σε αγαπώ; 

Αύριο εννα σε βαφτίσω. Εν είμαι θρήσκα τζιαι διαφωνώ να βαφτίζουν τα μωρά σε μιαν ηλικία που εν έχουν επιλογή ούτε στη θρησκεία, ούτε στο όνομά τους, αλλά εκτελώ διαταγές ανωτέρας βίας και σέβομαι απόλυτα την επιθυμία της οικογένειάς σου τζιαι τες παραδόσεις μας! Αφού να σκεφτείς, αγόρασά σου τζιαι Παναγίτσα τζιαι σταυρό! Έλεγξα τα ούλλα: check. Συγχώρα με που εν είμαι girlie νούνα, αλλά επροσπάθησα τζιαι έπιασά σου τα πιο μοδάτα τζιαι στυλάτα πράματα, που κάποια θα σου είναι χρήσιμα και για αργότερα: check. Εκινηθήκαμε λιτά με στύλ όμως, γιατί η νούνα σου έναιν σhεσολίρισσα αλλά τζιαι να ήταν έναιν σπάταλη, βλαμμένη τζιαι ξηππασμένη: check! Ηθικό ακμαιότατο: check, μόνο πλήζ μεν αρκέψεις το αγκανητό μες την εκκλησhιάν τζιαι εν ηξέρω τί να κάμω! Εννα προσπαθήσω να μπαλανσάρω την ατσαλοσύνη τζιαι την αχαπαροσύνη μου, μεν έχουμε κανένα άξιταντ τζιαι βουρούμεν! Περπατώ ίσια, εν παίρνω πράματα μειτά μου στο πέρασμα, φορώ σου το πανί ΊSHΙA τζιαι όι ανάποδα όπως προχτές, κρατώ σε γερά που μου πεταρίζεις, άμπα τζιαι φύεις μου - αμάνα μου έσhιει ακόμα chance η μάνα σου να αλλάξει γνώμη - όι ά; - Check! Τέλειο εν υπάρχει, τζιαι λάθη να γίνουν, που μαζί μου σίουρα, εννα έσhιει πλάκα: check. Θα προσπαθήσω να είμαι καλή πνευματική μητέρα τζιαι φίλη σου, αλλά θα παίρνει ισάξια αγάπη και ο μικρός Ομονοιάτης: check. 

Αγαπώ σε πολλά σαν δικό μου κοπελλούιν - ασχέτως αν δεν σκαμπάζω πολλά πράματα τζιαι εύχομαι να 'σαι πάντα καλά, με υγεία πάνω που ούλλα, να σε καθοδηγήσω σωστά μαζί με την οικογένειά σου, να έshιεις ούλλα όσα χρειάζεσαι για να 'σαι σωστή κοπέλλα τζιαι καλόν πλάσμα τζιαι εννοείται πολλήν αγάπη γυρόν σου, να τρέσhιει που τα ποϊνάρκα σου, όπως τρέχουν άλλα πράματα που το πανί σου! Προσπάθα να μην χέσεις στη βάφτιση πλήζ! Ευχαριστώ!

Η άθλια τριολισμένη σου νούνα! 


Φτυστή ο Big Phil στο πιο λεπτό, η νούνα σου!

14 comments:

Anonymous said...

εμένα ο βαφτιστικός μου πάντως εποτίναξε την τζιαι συρε μου τζιαι μια κατούρα σαν τον έντυνα. Μεν ακούεις τίποτις, ροδόστεμμα λαλώ σου, ροδόστεμμα

μπούλμπι said...

πάντως να είσαι προετοιμασμένη για κάθε ενδεχόμενο, e.g.: πουκούππισμα κολυμπήθρας, τράβημα μουσιών παπά, σκίσιμο άσπρου φορέματος-whatever-που-σε-κάμνει-να-μοιάζεις-με-ρωσίδα-μοναχή etc etc.

jk. τι ευχούμαστε σε τούτες τες περιπτώσεις; να σου ζήσει; έστω.

Triolouin said...

Ναί, εδροσίστηκες Άμυ! Χαλάλιν η τάτσα!

Μπούλμπι: Το να μου ζήσει εν αρκετό. Φέκκιου, τζιαι στα δικά σου! Εν με αγχώνεις, αν μου το σhίσει θα προσφέρουμε άρτον και θεάματα!

Anonymous said...

σορρυ εν σου πα να σου ζήσει Τριολούδιν. Να σου ζήσει, να το χαίρεσαι το μωράκι

ruth_less said...

Τα μωρά μόνο αγάπη θέλουν να νοιώθουν. Τζιαι μαζί σου είμαι σίγουρη ότι θα έχουν όση χρειάζεται, τζιαι λλιον παραπάνω.

Να τον χαίρεσαι με υγεία τζιαι χαρές πάντα.
Υ.Γ. Το ομονοιατουδι που εν ναρτει η ώρα του :)

Νίκος Λαζάρου said...

να σας ζήσει! κοίτα να το απολαύσεις!

kaisi said...

Να σας ζήσει βρε το πασιοζάμπικο!

Mademoiselle Hyde said...

Να σας ζήσει να το χαίρεστε!!! Πολλά ωραίο πράμα να γίνεσαι νούννα. Πάντα άξια!!! ;)

Admin said...

Αγαπημένο μου Τριολούδι, να χαίρεσαι την βαφτηστήρα σου! Δεν έχει ομορφότερο πράγμα στον κόσμο απο το να γίνεις νονά! Το βαφτηστήρι σου δεν έχει καμία διαφορά απο το παιδί σου! Να προσέχεις τα μωρά και σου έυχομαι η καριέρα σου σαν νονά να πετάσει!! Φιλούρες νονάκλα!

Triolouin said...

Εν έφκαλεν κίχ τζιαι έφκαλλεν τη γλώσσα της συνέχεια στον παπά! Ε ποιος της εφύσησε; Το γέλιο που εσύραμεν έν περιγράφεται! Το πιο καλόβολο τζιαι εύκολο μωρό. Μόνο που μας εκατούρησεν! Το πες και έγινε Άμυ! Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια τζιαι για τη θετική σας ενέργεια, να 'στε καλά και στα δικά σας οι ά-νουνοι! Φιλιά

Anonymous said...

χαχαχα εκατούρησεν σας? Άκουσε τζιαι την θκεία του την Άμυ τελικά:)))

Triolouin said...

Άκουσεν την πολλά καλά την θκειά του!Έκαμεν μια κίτρινη κολύμπα!

Mary said...

Να σου ζήσει!!!
Είσαι σκέτη απόλαυση!

Triolouin said...

Φέκκιου Μαρία, Μary-Mary μου! Καλώς σε βρήκα!