Thursday 16 June 2016

Hello Kitty rules!

Αφορμή ήταν απανωτές φωτο με διάφορα απανωτά και παλαβά σχόλια από κάτω, στο φατσοβιβλίο, από απανωτά κυπριακά γυναικεία henz parties! 

Δεν κρίνω τις κοπελλίτσες που παντρεύονται και θέλουν να κάνουν το party της ζωής τους, πριν την κουλλούρα, λες και η ζωή τους τελειώνει, ούτε αυτές που θα ρίξουν ένα προγαμιαίο παρτούδι σαν ευκαιρία να βρεθούν ούλλες οι φιλενάδες μαζί, να πιούν τζιαι να διασκεδάσουν. Ούτε κρίνω και κανέναν, ακόμα και αμφοτέρου φύλου! Μου κάνει εντύπωση όμως, που πολλές από αυτές - όχι όλες - ποστάρουν τόσες πολλές λεπτομέρειες από αυτή τη μοναδική νύχτα ακολουθώντας Hello Kitty rules και βγάζουν προς τα έξω στοιχεία άξια για διατριβή για την κυπριακή κοινωνία! Τωρά εννα μου πείς, δαμέ ούλλα φκάλλουν τα στο φατσοβιβλίο: κώλους, βυζιά, πού είναι, τί κάνουν, με ποιούς, τα κοπελλούθκια τους, εν μια άλλη ενότητα τούτο που μόνο του, this is web life! Απλά τωρά εν η εποχή των γάμων τζιαι εκάμαν μας τα φράππες, ιδού και η αφορμή!

Τί είναι το Hello Kitty rules στα henz;
1. Να έχετε στολή όλες στο henz, κατά προτίμηση ροζ τουτού φούστες πάνω από μαύρο κολάν ή μπλουζάκια τυπωμένα με παλαβά quotes για πεντάχρονα του στυλ "We are the bride's girls - team - bitches"! Δεν πειράζει που κάποιες μπορεί να έχουν παραπανίσια κιλάκια, αλλά με την τουτού, το υπερβολικό μακιγιάζ και τα props (fairy sticks, cock sticks, τζιερρατούθκια στα μαλλιά ή βιλλούθκια, κονκάρδες με τα ονόματά σας, μπαλόνια κ.λ.π.) να μοιάζετε με ηρωίδες κάποιου freak show ή την κακιά νεράιδα του παραμυθιού που θα απειλούσατε το παιδί σας ότι θα έρθει, αν δεν φάει το φαί του!
2. To henz να γίνεται στο Teafunny's στη Λευκωσία, όπου συχνάζουν επί το πλείστον μαμάδες με μωρά, για να πιείτε τίλιο και να φάτε cup cakes - πνιγμένες στα ροζ με την πιο πάνω αμφίεση τζιαι στη μέση η Miss freak bride to be, με κορδέλα όπως γίνεται σε όλα τα καλλιστεία και παράσημο στην κκελλέ: κορόνα με στρασάκια bling-bling, αλλά προσεκτικά καρφιτσωμένη για να φαίνουνται τα τζιέρρατα, βιλλούθκια, αυτούθκια whatevah! Να ποστάρετε φωτος όλο το κοτέτσι μαζί και να γράφετε σχόλια με υπονοούμενα πως κανείς δεν ξέρει τί ακολούθησε μετά........  Μιλούμε για τσακίρ κέφι!
3. Μην βιάζεσαι να πείς ότι δεν σε αφορά, γιατί μπορεί να μην πας στο Teafunny's ή να ακολουθήσει και after party όντως, πιο άγριες ώρες, στις 8.00 μ.μ. για φαούshιασμα πρώτα κάπου και μετά για τρέλλες όχι στις Σεϊχέλλες, αλλά κάπου δαμέ κατάϋρα για κανένα cosmo ή μαργαρίτα χωρίς πολλύ αλκόολ, με restraining order να 'στε ούλλες σπίτι ως τες 12.00, σαν άλλες Σταχτοπούττες! 
4. Το αστρολογικό ποσό για τις καύλες της νύφης, μοιράζεστε όλες σαν καλές νεράιδες χωρίς αντίρρηση, συμπεριλαμβανομένου και τα δώρα της νύφης που είναι: εσσώρουχα προστυχάντζα που δεν ξανάδε ποτέ της και κοκκίνησε η καημένη (τα οποία παρήγγειλε της κουμέρας από πριν με κάμποσο bling-bling, γιατί έχει και μια κλάση) και μια τσάντα Λουί Βουιτόν ώμου, γιατί είναι της μόδας τωρά!
5. Και μην ξεχνάμε το κυριότερο: Δεν λείπει το κοτσομπολιό και το ξεκατίνιασμα, για όλες όσες δεν μπόρεσαν να παρεβρεθούν - It was their loss! - για άλλα αρσενικά που πήραν μόνο με την άκρη του ματιού τους και άλλες κοπελλίτσες που τες κοιτάνε έκπληκτες και με κκελλέ καζάνι, από τα χαχχανιτά και τα πολλών ντεσιμπέλ πούρρου - πούρρου!

Και σκέφτομαι και γράφω................. 
Οι άλλοι δηλαδή που το παραχέζουν με τα προγαμιαία parties τους, άντρες και γυναίκες είναι καλύτεροι δηλαδή; Πόσα ζευγάρια χώρισαν εξαιτίας του bachelor ή henz party τους; Πόσα μυστικά έμειναν θαμμένα από αυτή τη νύκτα πριν τον γάμο; Πόσοι γαμπροί και νύφες υπήρξαν κερατάδες του κερατά - κοινώς: ππεζεβέγκιες - εκείνη τη συγκεκριμένη μέρα - νύκτα - 2ήμερα, 3ήμερα; Εν καλλύττερα να τρίφουνται πάνω σου strippers τζιαι να σύρεις τζιαι ένα πηδήκουλο αν λάχει με την/τον stripper ή με κάποιον/α που "εψούμνισες" που σου άρεσε τζιαι εν θα ξαναδείς ποττέ, γιατί αμα παντρευτείς σημαίνει "σοβαρεύκεσαι" ή "εν το τέλος της εργένικής σου ζωής"; Εν καλλύττερα να πηαίνεις εξωτερικό για να κάμεις όσα δεν μπορείς να κάμεις άμα εν η γεναίκα ή ο άντρας σου κοντά ή κάποιος γνωστός, γιατί εν πολλά μιtchιά η Κύπρος - με την πρόφαση "εμπιστευκούμαστε ο ένας τον άλλον"; Μπορεί να μεν πάεις για παρτούζες, μπορεί να πάεις για να μονογαμήσεις, μπορεί να πάεις για να γίνεις γάρος στο ποτό, στο χόρτο ή που τα ναρκωτικά ή για ούλλα τούτα μαζί,  γιατί εν έshιεις τα αρχίδια να τα κάμεις μπροστά που τον άνθρωπό σου; Πού εν η εμπιστοσύνη, πού εν η ελευθερία, γιατί παντρεύκεσαι αφού νιώθεις τόσο πολλά φυλακισμένος; Υποκρισία;
Οι άλλοι που παν για να διασκεδάσουν απλά τζιαι για να βρεθούν μιαν φορά μονοφαtchιάν χούλλοι μαζί, περνούν καλά όπως γουστάρουν αλλά σέβουνται τζιαι τον εαυτό τους τζιαι τους συντρόφους τους (εν κάμνουν κάτι μεμπτό ρε κουμπάρε ή εν ειλικρινείς, χωρίς μάσκες) εν μετρούν στο θέατρο αυτό του παραλόγου. 

Καλλύττερα Hello Kitty rules, φκάλλοντας τα απωθημένα σου, τες ανασφάλειές σου τζιαι ό,τι άλλο έshιεις ανάγκη, έστω αν θέλεις να τες λιθοβολίσεις άγρια ή να τες παίξεις πάνω στην κκελλέ;  Ή μήπως καλλύττερα να μεν γίνουνται τα προγαμιαία parties καθόλου, γιατί εν υπάρχει νόημα; Εν έπρεπε να φκαίνεις anyways μια κάθε τόσο να θωρείς τους φίλους σου τζιαι να κάμνεις πιο συχνά parties αν γουστάρεις για διάφορα που θέλεις να γιορτάσεις, με ούλλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα ή έστω με μόνο με τζιείνους που θέλεις; 
Εντάξει, ξέρω εν υπάρχει ουσιαστικός λόγος σύγκρισης, στο τέλος της ημέρας, ο καθένας κάμνει ό,τι γουστάρει! 

Σου αφήνω αγάπη αναγνώστη και φιλάκια - βλέπεις επηρεάστηκα από τα Hello Kitty rules!

Υπάρχουν κι 'άλλα Hello Kitty rules όχι μόνο στα henz, αλλά για κάθε σημαντικό και ασήμαντο event της καθημερινότητάς σου που θα σου τα αναφέρω αργότερα... Με πολλύ bling-bling και ροζ και καρδούλες και γατάκια, και φρου-φρου - eeny, meeny, miny, moe, ξέρω ψοφάς για τέτοια! 
Εεεεμμ ..............  NOT!!!


15 comments:

Disciple said...

Τριολούιν μου, το πρόβλημα εν ο γάμος.
Εξήγα μου γιατί παντρεύκεται ο κόσμος. Προς τί το παναϋρι;

Οι μόνοι λόγοι που δέχουμαι να παντρευτείς εν οικονομικοί (φοροαπαλλαγές) τζιαι για ευκολία στα νοσοκομεια/νεκροτομεία (εν συζυγος μου κ αρα μπορει να μπει στες πρωτες βοηθειες να με δει/στο νεκροτομειο να με αναγνωρισει).
Τον οποίο γάμο καμνεις τον στο δημαρχειο τζιαι κανεί.

Ούτε η ζωή σου τελειώνει, ούτε τον γάρο σου δείνεις τον, ούτε ελέγχει σε κανένας αμαν παντρευτείς. Εν ούλλα μέσ στο νου.

Τωρά που το σκέφτουμαι, κανονικά τούτα τα πάρτι επρεπε να γινουνται πριν γεννηθεί το πρώτο μωρό. Εν τζιαμέ που αλλάσσει η ζωή σου τζιαι αραιώνουν (δραματικα) οι εξόδοι. Οπότε προτείνω αντι να γινεται χενς πριν τον γαμο, να γινεται πριν το τεστ εγκυμοσυνης.

Κατά τα άλλα, ο καθένας κάμνει ό,τι θέλει τζιαι ό,τι κόφκει ο νους του

Triolouin said...

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Δεσποσύνη μου!

Beatrix Kiddo said...

κλαπς κλαπς κοπελλες.

η δέσμευση εν οταν καμεις κοπελλούι, πριν κεινο εν πελλάρες

άτε κ παντρέφτηκες σο γουάτ

κ τα χενς κ μπατσελορ που απόλαυσα, εν κείνα που ήταν στημένα σαν: παιθκιά εννά παντρευτούμεν (επδ ετσι θέλουμεν, επειδή πιστεύκουμεν στο γάμο επδ πιέζουν μας οι οικογένειας μας), ελάτε να κανουμεν ενα πριπαρτυ, ούλλα τα άλλα εν τσιόφτες.

επίσης εκτίμησα ιδιαίτερα άντρες φίλους μου που με καλέσαν στο μπατσελορ τους, αφού εν πάρτυ μετους φίλουςσου, γιατί πρέπει να εν μονο άντρες;!;!

τα υπόλοιπα που περιγράφεις, θέε μου εμετός

Anonymous said...

Εγλώ ένα πράμα εν θα καταλάβω ποττέ για τούτα τα πάρτυ. Σhίζεσαι μάνα μου να πατρευτείς μεγαλοπρεπέστατα κυπριακά το πάρτυ της "ελευθερίας" τι το θέλεις. Ότι λέει και η δεσποσύνη αν θα κάνεις γάμο δημαρχείο τζιαι πολλή είναι... σόρρυ αλλά άνα δω henz ( και banchelor) γυρίζει ο νους μου ανάποδα. Εν θα το αναλύσω άλλο γτ εννα γράψω παραπάνω που την ανάρτηση σου.

Φιλούθκια Τριόλατσε μου

Άμυ

Υ.γ γράφε πιο συχνααααα

Moonlight said...

Ιρέμησα και πάω με το flow. Φορώ τες χαζές ροζ ριάρες τζαι μόλις φύω φκάλλω τες. Τα βυλλούκια κλπ ακόμα εν ήβρα τρόπο να τα αντιμετωπίζω χωρίς απανωτό eye rolling, but im working on it. Κατά τα άλλα ο καθένας κάμνει ό,τι νιώθει. Εκκλησία, δημαρχείο, δικαστήριο, ό,τι θέλει. Στο χενς εν λίο χειρότερα γιατί έννεν τζείνος που παντρεύκεται που αποφασίζει, τζαι στο τέλος γίνουνται πράματα αλλοπρόσαλλα σε σχέση με το χαρακτήρα του ατόμου που παντρεύκεται γιατί έχει κόσμο που δεν σκέφτεται ότι κάμνει δώρο στον άλλο, κάμνει ό,τι θα του άρεσκεν του ιδίου. Αλλά ντα, keep calm and carry on...

periplanomeno-teras said...

Δεν είμαι κατά των bachelor/hens, εξηγώ παρακάτω γιατί, αλλά σίγουρα πιστεύω ότι είναι και αυτά απόρροια αμερικανιάς και του ''έτσι θέλω να φαίνεται η ζωή μου''.

Δεν πιστεύω ότι τα bachelor/hens των Κυπραίων είναι τύπου Hangover.
Ετο προσπαθούμε να προσποιηθούμε ότι τάχα είμαστε cool, και ότι εκείνη τη νύχτα γίνουνται τα πάντα, ενώ στην πραγματικότητα, παρά τις αμφιέσεις, τα δώρα κτλ έτυχε πολλές φορές να δω παρέες τύπου hello kitty όταν είναι live να μην μοιάζουν σε τίποτα από την παρουσίαση στο fb λίγες ημέρες αργότερα.
Στο fb εννοείται ότι φαίνεται ότι ήταν μια αξέχαστη (και γαμώ) νύχτα και κάτι super wow φυσικά, διότι αυτό θα θέλαμε.
Να ήμασταν όπως τις ταινίες.

Ο λόγος που είμαι θετικός στο να γίνονται είναι διότι πιστεύω ότι οι αναμνήσεις μιας τέτοιας νύχτας, οι ωραιοποιημένες αναμνήσεις έστω, είναι κάτι όμορφο.
Υποστηρίζω δηλαδή να κάνεις το bachelor/hens σου, και να το έχεις να το λες με τους φίλους σου στα επόμενα χρόνια. Να το συζητάς μετά από χρόνια (περασμένα μεγαλεία συζητώντας τα να κλαίς φάση)

Αν θέλεις να κάνεις ακραιότητες? Να κάνεις. Το υποστηρίζω ακράδαντα μάλιστα. Go crazy. Αλλάζει κάτι?
Θα κριθεί το αν αγαπάς/σέβεσαι το άλλο σου μισό από το τι θα κάνεις εκείνη τη νύχτα? Feel free να δημιουργήσεις αναμνήσεις. Αν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη ανάμεσα στα άτομα που θα παντρευτούν, τότε ας μην γινόταν ο γάμος εξ'αρχής. Αν σε βγάλουν οι φίλοι σου στη σκηνή και σου χορέψει αισθησιακά μια καλλιτέχνιδα σημαίνει δεν αγαπάς την μελλοντική γυναίκα σου?

Δεν πιστεύω ότι χάλασαν γάμοι κτλ από τα bachelor/hens. Ούτε ότι γίνονται σοβαρές αλλαξοκωλιές. Αυτά είναι ιστορίες για το αναγκαίο δράμα που αναζητούμε στη ζωή μας.

Triolouin said...

Κοπελλάρες μου, συμφωνώ μαζί σας! Και 'γω εκτίμησα άντρες φίλους μου που με κάλεσαν και μένα ή γενικά φίλους που το κάνανε σαν πάρτυ για όλους, άντρες - γυναίκες. Στο τέλος, ο καθένας κάμνει ό,τι γουστάρει, αλλά εν λυπηρό για τζιείνους που "ξεφεύγουν" τζιαι παίζουν το "Hangover" πρωταγωνιστές ή κάμνουν party πριν τον γάμο απλά για να αποδείξουν κάτι, λες τζιαι τελειώνει η ζωή τους. Τζιαι γενικά, γιατί παντρεύκεται ο κόσμος άμα εν το θέλει στην ουσία ή γιατί τα τόσα παναϋρκα; Να πούμε τζιαι του στραβού το δίκαιο: έshιει τζιαι προγαμιαία πάρτι που εν πολλά ωραία τζιαι περνούν ούλλοι super χωρίς κάτι μεπτό!
Τα φιλιά μου!
Υ.Γ.: Άμυ μου, προσπαθώ να γράφω πιο συχνά, αλλά εν τα καταφέρνω. Εσύ ποτε θα μας γράψεις κάτι; Έκλεισες τα δευτέρκα σου;

Triolouin said...

Τέρας μου! Δεν υπάρχει πρόβλημα να κάμνουν ακρότητες, στην ουσία ο καθένας κάμνει ό,τι γουστάρει! Ναί, εν ωραίες οι αναμνήσεις, όντως τζιαι θέτεις το πολλά όμορφα :-) Δεν υπάρχει πρόβλημα να χορέψει ο γαμπρός με μια καλλιτέχνιδα, αν και σιγά τα αυγά, δεν καταλαβαίνω γιατί να θέλει να το κάνει εξ'αρχής. Υπάρχει πρόβλημα όμως να τρίφεται πάνω της τζιαι να τη χουφτώνει τζιαι να καυλώνει, εν νομίζεις; Τόσο σπάρκας ένει; Οξά η γεναίκα του εν θωρκέται; Το πρόβλημα είναι πως οι παραπάνω, δεν μένουν εκεί. Δεν ξέρω αν ζείς Κύπρο, αλλά αλήθεια γίνεται της.... Πόπης το κάγκελο! Δεν είναι ο κανόνας, μάλλον είναι οι εξαιρέσεις, αλλά επολλύναν τούτες οι εξαιρέσεις τελευταία τζιαι εν τους κανεί η Κύπρος, παν τζιαι εξωτερικό να κάμνουν τες μαλακίες τους τζιαι μετά ούλλοι μούγκα, μυστικό στον τάφο - τάχα! Ας τριφτείς όπου θέλεις, αλλά εν ανάγκη να γαμήσεις κιόλας πριν τον γάμο σου έναν άγνωστο; Και μιλώ και για γυναίκες, γιατί δεν είναι μόνο οι άντρες. Ξέρω αρκετές περιπτώσεις, συν άλλα τόσα που ακούω. Σε τέτοιες περιπτώσεις, που βγάζει κάποιος απωθημένα ή κάμνει πράματα που δεν σέβεται τον εαυτό του ή τον σύντροφό του, τζιαμέ πιστεύκω εν πρέπει να γίνει γάμος εξ'αρχής!

Ξέρω 'γω τωρά; Απλά περιπλανόμενες σκέψεις τζιαι προβληματισμοί! Στην ουσία ο καθένας κάμνει ό,τι θέλει!

Triolouin said...

Moon: Να σε δω με βιλλούθκια πάνω στην κελλέ with rolling eyes τζιαι είδα τα ούλλα! Χαχαχα. Yeah ..... we keep calm and we carry on, hopefully .... without any dicks on our head!

Anonymous said...

Γράφω δαμαί σε σας Τριολούδιν μου και το ίδιο είναι. Βέβαια αν έγραφα για τα henz/banchelor εννά σας έγραφα δκυό ιστορίες
O M G αλλά επιμένω εν θα μας φορεί ο τόπος!! Σόδομα και γόμορα που λαλεί και η νοταρά :)))https://m.youtube.com/watch?v=5RM_SgzqB2o. Τέσπα τέτοιου είδους πάρτυ για μένα δείχνουν στέρηση και τελικά μεγάλη ανελευθερία.Όποιος θέλει περνά καλά ανα πάσα στιγμή. Δεν θέλει έτσι δικαιολογίες/μαλακίες

Άμυ, χχχ

Triolouin said...

Αγαπημένη ατάκα, ιδίως από τη Νοταρά!:-) χχ

Anonymous said...

Agaphto, athwo kai gluko Triolouin - den pisteua tha elega auta se ena daimona- kathws kai loipes kopelles pio panw: Den eimaste oloi monogamikoi. Alhtheia kojia mou Triolos, eisai monogamikh? O antras akoma jai oi gunaikes, theloume na doume jai kati allo ektos pou th suntrofo mas, na paixoume, akoma jai na kanoume kati me kapoion eite tha pantreftoume eite oi. Kapoioi anthrwpoi, we live the moment! En shmainei en agapoume to suntrofo mas, ftanei na maste eilikrineis opws laleis, an jai kapote kallyttera na men laleis tpt!

Triolouin said...

Allahu Akbar ανώνυμε! Είναι σεβαστές όλες οι θρησκείες και απόψεις δαμέ! :-) Δεν θα πω τί είμαι τζιαι τί δεν είμαι, απλά υποστηρίζω τον σεβασμό στον εαυτό και στον σύντροφο! Ameen - αράπικο!

bulby said...

να καθιερώσουμε το bbq/φουκού bachelor/henz/whatever. Υποχρεωτικό all you can eat & drink, ώσπου να μεν μπορείς να σηκωστείς που την άσπρη πλαστική καρέκλα λόρδος.
Τα δώρα των φίλων επίσης απλά: καρέκλες λόρδος για να αναπληρώσουν τες άλλες που εννα σπάσουν λόγω μάζας τζαι νόμου της παγκόσμιας έλξης.

Genius έννεν;

Triolouin said...

E, ναί!