Tuesday, 24 May 2016

Κοπρολαγνεία

 Αυτά τα μικρά χαριτωμένα τριολισμένα ανθρωπάκια, που λέγονται "μωρά", λατρεύουν να χέζουν! Είναι λες και ανταγωνίζονται ποιο θα κερδίσει το Oscar καλύτερης κουράδας!

Πρόσφατα, αναγκάστηκα να αλλάξω πάνες και στα τα δυο μου τα ανθεστήρια, τα οποία είναι το φώς στην κόλασή μου - μη όντας μάνα - αλλά ως σωστή πνευματική σκατόμανα: Δυο αντικειμενικά πανέμορφα και καλοσυνάτα μωρά, με χαρακτήρα, σωστές μηχανές παραγωγής κοπριάς!

Θυμήθηκα όταν ήμουν μικρή, ως μεγάλη αδερφή Τερέζα, η μάνα μου με εξανέγκαζε να αλλάζω τις πάνες στα αδέρφια μου γιατί (α) με προόριζε για μελλοντική μάνα, άρα έπρεπε να αναπτύξω parental/mothering skills (β) εν επρολάμβαινε με τόσα κοπελλούθκια, έθελεν τάνιμα. Και όπως θυμάται και το λέει και γελά, ήθελα ειδικό εξοπλισμό για να κάνω αυτή τη φιλανθρωπία: κουτσακοτήριν έτσι ώστε οξυγόνο όσο υπήρχε να μπαίνει δια του στόματος για την αποφυγή εισπνοής της δυσοσμίας, διπλά γάντια μιας χρήσης και ποδιά μαγειρικής! Σαννα τζιαι έκοφκεν ο νούς μου παραπάνω τότες; Περιττόν να σας πώ ότι από τότε κατάλαβε και αυτή και 'γω πως δεν κατείχα το άθλημα! Ξέρω τί θα μου πείτε, όπως μου λένε και οι 7 κουμπάρες μου και λοιπές μητέρες φιλενάδες μου, που είναι γαμάτες και πληθαίνονται: "Καμιά δεν γεννήθηκε μάνα, μάνα γίνεσαι!", "Όταν θα γίνεις μάνα, θα ξαναμιλήσουμε!". Κι εδώ έρχεται και η δική μου τριολοάποψη, που δεν αντιλέγει, αλλά προσθέτει: "Κάποιες όμως το'χετε (!), στο αίμα σας, στο τσεπάκι σας, στο είναι σας, στο μέτωπό σας, κάποιες όμως ΟΧΙ! Κάποιες μπορούσατε και θέλατε, άρα it's a part of the job και έτσι για κάποιες η διαδικασία είναι πιο εύκολη!". Όπως και να'χει άμα μπείς στο σκατό, θα κολυμπήσεις!

Για μένα είναι από τις πιο επώδυνες εμπειρίες της ζωής μου, γιατί συν των άλλων πάσχω από μια τριολισμένη ασθένεια στομάχου και πρέπει να αποφεύγω τον εμετό! Αλλά κοιτάζοντας πίσω, νομίζω πως τώρα η ζωή μου έγινε ακόμα καλύτερη αλλάζοντας σκατά μωρών, γιατί έμαθα ορισμένα χρήσιμα μαθήματα ζωής!

1. Μην κρίνεις ποτέ από την εξωτερική εμφάνιση, το περιεχόμενο κρύβει την ουσία! - Δηλαδή, που τόσο δα μικρό στομαχάκι, ένα μωρό μπορεί να βγάλει σκατό ίσο με το μισό βάρος του σε διάφορα αφαιρετικά σχήματα, μεγέθη και αποχρώσεις του μουσταρδί και του σκατί, καθώς και σε διάφορες ποιότητες: σφυκτά, σουρτωτά, σοκόλαση! Θα ήταν δελεαστικό τα μάλα να κρατήσω ντοκουμέντα (όχι σαν τον καλλιτέχνη εκείνο του κώλου, αλλά έστω μια φωτογραφία), για να συγκρίνουμε τα σκατά των μωρών ανα generations, ή να πάω κόντρα του Χάρη Ρώμα για το αποχετευτικό στο Βυζάντιο ή έστω για future blackmail! Πού ξέρεις, μπορεί να χρησιμεύσει! Το κυριότερο όμως είναι η μυρωδιά! Είμαι σίγουρη πως ο Χριστός ανέστησε τον Λάζαρο, πετώντας του ένα πανί με σκατά μωρού στον τάφο! Τα μωρά είναι εργοστάσιο κοπριάς και ευθύνονται για την αύξηση μεθανίου στην ατμόσφαιρα!
Και με αυτό πάμε στο μάθημα 2. Τα χειρότερα αρώματα, είναι σε μικρά μπουκάλια!

3. It ain't over 'till it's over! - Ο άγραφος κανόνας που δεν το γράφει πάνω στο manual: όσο κι αν καθυστερείς να αλλάξεις την πάνα ενός χεσμένου μωρού, πάντα θα σου έχει έκπληξη στο τέλος μια εικαστική παρέμβαση στο αγαπημένο σου πουκάμισο ή και στο χέρι, ιδίως στο μπάνιο που χαλαρώνουν οι σφικτήρες του αφοδευτικού ή και ουροποιητικού μαζί συστήματος. Μην βιαστείς στην απόγνωσή σου επάνω να απαλλαγείς από τη χεσμένη πάνα. Περίμενε λίγο να κρυώσει το ψητό, απόλαυσε το θέαμα, ευωδιάστου, δώσε συγχαρητήρια στο τέκνο και μετά προχώρα με επιφύλαξη και γρήγορα αντανακλαστικά στην τεχνική του αλλάγματος σκατών!

4."Στάξιν στάξιν, κολύμπαν γεμώνει", aka "Τρέχει - τρέχει το ρυάκι, για να πας στο ποταμάκι", aka "When it rains, it pours"! - Έχε υπόψιν πως εαν ένα μωρό χέσει ασύστολα χωρίς αιδώ και φειδώ, λόγω διάρροιας ή λόγω έμπνευσης, αυτά που τρέχουν από την πάνα του δεν είναι νουτέλα, ούτε έκατσε πάνω σε σούπα κάρυ! Τρέχα και κάνε ευχή να έχει μαζί του και έξτρα αλλαξιά, αλλιώς την έκατσες!

5. Μετά το φαγητό, μην πας ΠΟΤΕ ΑΜΕΣΩΣ για παιχνίδι ή κολύμπι με μωρό χωρίς την παρουσία της μάνας του! - Το αφήνω απλά στη φαντασία σας, για να μην γίνω ακόμα πιο γραφική! Αλλά η σειρά προγράμματος όταν είσαι με μωρά καταγράφτηκε πολύ καλά στο σκληρό δίσκο: 1ον τρώμε. 2ο χωνεύουμε. 3ο σε δίνω στη μάνα σου. 4ο παίζουμε ψυχή μου!

6. Είσαι ό,τι τρώς! - Την πρώτη και προτελευταία φορά που άλλαξα το χεσμένο ανθεστήρι 1 και ήμασταν οι δυο μας, το χρώμα ήταν παράξενο τζιαι που τον φόν μου συν τα άλλα ούλλα, παρολίγον να shιέσω πάνω μου! Έπιασα τη μάνα τζιαι μαζί κάναμε τηλεφωνική και γκουκολική ανάλυση του τί του δέοντος άμβροσεν και κατάποσεν το τέκνο. Τελικά το κεραμιδοσκατοκιτρινοκυπαρισσί χρώμα οφειλόταν σε αλεσμένα φραουλόμουρα, σπανάχι και άλλα πρασινοειδή! Μαθαίνεις έτσι και θεωρία χρωμάτων! Τώρα που το θυμήθηκα, η μάνα μου μου είπε πως όταν ήμουν μικρή και χαριτωμένη, όταν έχεζα εγώ και δεν ήμουν οικολογική παρέμβαση σε άλλους, I was fascinated about it! Φώναζα σε όλα τα παιδάκια να έρθουν να δούν τί έκανα και μάλιστα όταν κατάλαβα πως ό,τι τρώς το χέζεις, κατάπια μια κίτρινη μαshιούα με στρασάκια, την οποία μισούσα, για να τη χέσω και μετά να τη δω να λαμπιρίζει στο σκατό, γιατί εκεί ανήκε! Τί αντιδραστικό παιδί! ........ Είχα πάντα έφεση στην Ανατομία και στην Αρχαιολογία βλέπετε!

7. Μάνα είναι ΜΟΝΟ μία! - Μόνο η μάνα σου σε καταλαβαίνει πραγματικά σε αυτόν τον κόσμο, από τα πιο μικρά σου προβλήματα μέχρι τα σκατά σου! Κι αν δεν είσαι μάνα, δεν μπορείς να καταλάβεις απόλυτα!

Μετά από αυτά τα μαθήματα ζωής που μοιράζομαι με σας αγαπημένοι μου φίλοι, μπορείτε να γίνεται οι καλύτεροι νονοί, οι καλύτεροι νηπιαγωγοί, φροντιστές μωρών, οι καλύτεροι μπαμπάδες, ακόμα και οι καλύτερες μητέρες για να πάρετε τα μέτρα σας και να χειριστείτε την επιχείρηση "ΠΑΝΑ ΣΚΑΤΩΝ" με επιτυχία!

Φυσικά, τα ακούτε αυτά από μια μη-μάνα νονά, που περιβάλλεται από χιλιάδες μωρά στον κοινωνικό και επαγγελματικό περίγυρο! (Εννοείται πως δεν σκατοαλλάζω άλλα μωρά εκτός από τα ανθεστήρια! Αυτό μας έλειπε!).
Δεν ξέρω αν αναθεωρήσω όταν γίνω μάνα ποτέ (χα, ακούγεται μακρινό αστείο), αλλά ξέρω σίγουρα πως να πάρω τα κατάλληλα μέτρα στην αλλαγή πάνας με σκατά! Δεν έχω καμπανάκι, το σύστημά μου το έχεσε ή απλά δεν κτύπησε ακόμη ή δεν το ακούω γιατί έχω headphones...... όπως και να'χει προς το παρών, αγγίζω την τελειότητα και είμαι περήφανη για μένα!
Τώρα μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας βλέποντας την ταινία Salό - 120 Days of Sodom!
OI A!!!!!!!!!!!!!!


7 comments:

Anonymous said...

Πωπώ τι σκατοποστ?:p
Πολλά σκατούθκια!!!

Εθύμισες μου μια κουβέντα....όταν ήμουν φοιτήτρια και όταν αφόδευα συχνάν πυκνά (είδες γλώσσα που χρησιμοποιω α!!!) εφώναζα στην συγκάτοικο μου, κόρη κόρη έκαμα έναν (guess what??) που εννα πιάσει νομίζω βραβειο guinness

υ.γ θα τσακρίσω τι δουλειά κάμνεις, θα τσακρίσω όμως.....

Άμυ

Η ωραία ζυμωμένη said...

θέλουμε τζιαι φωτογραφικό υλικό, να το σκατώσεις τέλεια το ποστ! χαχα

Triolouin said...

Εσκατοφύρετέ με! Με photo θα γινόταν σοκόλαση δαμέσα!
Άμυ;;; Είμαι το παιδί για όλες τις δουλειές, τούτο εν ποστ που μόνο του! Θα σου πώ προσωπικώς!ΧΧ

Invictus said...

Κάμε τζι εσύ έναν αναμνηστικό σιόρ!

http://oilaomon.blogspot.com.cy/2010/09/suri.html

Triolouin said...

Χμ...εθυμήθηκες μας; Ζείς; Ούλλα καλά να shιαίρουμαι;
Ινβίκτε φίλε μου: Μετά την Σούρ-τ-ι πού να πάω να σταθώ;;;

μπούλμπι said...

this is b̶u̶l̶l̶s̶h̶i̶t̶ babyshit
επιστρέφω στη σπηλιά μου :D

Triolouin said...

:-)