Sunday 9 October 2016

Ζωή σαν Τσόντα

Τελικά η ζωή εν ωραία ..... γεμάτη περιπέτειες τζιαι εμπειρίες! Ένναιν;
Κάθομαι με τον καφέ μου έξω στη βεράντα με το πρώτο πρωινό τσιγάρο. Ένναιν τόσο χάλια οι Κυριακές τελικά! Απόλυτη σιωπή, ούλλοι τζιοιμούνται ακόμα ή λείπουν που την πόλη. Ακούω μόνο τα πουλλούθκια πάνω στα δέντρα τζιαι μυρίζω τον βασιλικό στη βεράντα. Εν ωραία τούτη η στιγμή .......... Σκέφτουμαι τις εμπειρίες του μήνα. Ένιωθα down town τούντον τζιαιρό .....  Τζιαι όποτε ππέφτω σε έτσι φάσεις, πάντα γίνεται κάτι να με συνεφέρει! Γι'αυτό εν ωραία η ζωή ........ τζιαι εν τζιαμέ που ξυπνάς με όρεξη να συνεχίσεις!

1. Εκαύλιασα έναν τύπο στο αυτοκίνητο τες προάλλες, γιατί έπαιζεν πουρού νον στοπ τζιαι ήταν μες τον κώλο μου επίτηδες, γιατί έθελε να κλώσει όπως τζιαι 'γω, όπως τζιαι τα  άλλα θκυό αυτοκίνητα μπροστά μου, αλλά είshιεν κίνησην. Βλέπεις, ήταν ο μόνος που εβιάζετουν τζιαι 'γω εν είχα φτερά να πετάσω να προσπεράσω τους άλλους ή εν του έκαμα τον τροχονόμο να φκώ που το αυτοκίνητο να σταματήσω τα ανερχόμενα  για να κλώσει, γιατί ανήκει του ο δρόμος! Είπεν μου να το μπήξω στον κώλο μου. Απάντησά του πως μπορεί να μ'αρέσει γιαυτό να το μπήξει τζιείνος στον δικό του, πέρκει αποκτήσει φτερά. Εχασκιάστηκεν τζιαι ανέπτυξε να φύει. Αν εκατέβαινεν ήταν να παίξουμε ξύλο τζιαι εν έκαμα ποττέ μου έτσι πράμα! Πάντα αδιαφορώ ή χασκογελώ. Εγώ έφκαλά τα πάνω του τζιαι εκτονώθηκα, τζιείνος έφκαλέν τα πάνω μου τζιαι εκτονώθηκεν. Μετά που λλία μέτρα, ο μπροστινός μου καρφώνεται στο πεζοδρόμιο! Μετά που λλία μέτρα, άλλος έρκεται κατά πάνω μου, γιατί έγραφεν μύνημα στο κινητό! Ούτε συγνώμη εν είπεν, συνεχίζει να γράφει στο κινητό τζιαι ξετιμάζει τον ο δίπλα του! Εν ήταν καλή οδική μέρα!

2. Εμάλλωσα για πρώτη φορά για τα πολιτικά σε συζήτηση! Πιο je m'en fous άνθρωπο για τα πολιτικά εν έshιει κακώς ή καλώς, αλλά εφκύκα που τα ρούχα μου. Εν μπορώ να με κατηγορούν, να μεν με αφήνουν να μιλήσω επειδή διαφωνούν με τες απόψεις μου, ενώ ρωτούν τες τζιαι να με ξετιμάζουν! Στην ουσία ο καυκάς εν ήταν για τα πολιτικά αλλά για τη συμπεριφορά! Έμπηξα παουρκές στα πολλά επίθετα που έφαα στα μούτρα μου αλλά στην ουσία, τί εκατάλαβα; Απλά έφκαλά τα πάνω τους! Πήρα μια ελληνική σημαία για δώρο, γιατί πάνω απ'όλα είμαστε Έλληνες! Ήθελα να τους την μπήξω στα μμάθκια με την ευχή να αρκέψουν να θωρούν μπροστά τους τζιαι να σέβονται τις απόψεις των άλλων, έστω αν διαφωνούν ή αν δεν τες ασπάζονται. Εγώ αφήνω τους ανθρώπους να εκφράζονται ελεύθερα, να δηλώνουν ό,τι θέλουν τζιαι όπως νιώθουν, θαυμάζω το θέμας τούτο που νιώθουν ότι ανήκουν κάπου τζιαι υποστηρίζουν τα πιστεύκω τους. Αλλά πρέπει να συμφωνώ με τα πιστεύκω τους τζιαι να ανέχομαι προσβολές επειδή απλά τόλμησα να διαφωνήσω; Πρέπει να ντρέπομαι γι'αυτό!

3. Άλλη μέρα κολλά μου κάποιος στο περίπτερο, μέρα μεσημέρι. Χαμογελώ ευγενικά τζιαι δεν απαντώ τζιαι φεύκω. Παίζει το τηλέφωνο τζιαι μιλώ. Νιώθω κάποιον να με ακολουθεί. Μπαίνω στο αυτοκίνητο να τελειώσω το τηλέφωνο τζιαι να ξεκινήσω τη μεγάλη μου διαδρομή. Τακτοποιώ ταυτόχρονα τα πράματα του περιπτέρου - θέλει κατάστα η διαδρομή! Κτυπά μου το παράθυρο τζιαι μιλά μου, όι ότι μιλώ στο τηλέφωνο. Γεναίτζιες τζιαι multitasking τζιαι μαλακίες σκέφτουμαι! Πρήζει με χυδαία, άρκεψα να φοούμαι. Λαλώ του μιλώ στο τηλέφωνο. Κάμνει να μου ανοίξει την πόρτα να μπεί μέσα. Κλειδώνω αυτόματα. Μπήω του την παουρκά : "ΜΙΛΩ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΕ ΜΟΥ!" τζιαι φεύκω πατημένη! Έφκαλά τα πάνω του! Που την άλλη η χυδαιότητα τζιαι η έλλειψη σεβασμού από έναν πιθανόν Δράκο της Ακρoπόλεως, ίσως τζιαι να άξιζαν να κατεβώ να τον σαπίσω στο ξύλο!

4. Άλλη μέρα, φίλος μου διερωτάται γιατί δεν γυρίζω πορνό! Κάμνω εικόνα να τον κλωτσήσω στ'αρχίδια τζιαι να μείνει ανίκανος για χρόνια! Γιατί εν γυρίζεις εσύ τζιαι το στρέφεις πάνω μου λαλώ εγώ; Επειδή είσαι σέξυ λαλεί μου, εκπέμπεις καύλα τζιαι θα φκάλεις πολλά λεφτά! Ήταν ο λόγος που απέρριψα φωτογράφιση σε αντρικό περιοδικό - οκ, χωρίς το σεξ, τζιαι το ήξερε τζιαι ήταν μαζί μου - τάχα! Να τα χέσω τζιαι τα λεφτά τζιαι σένα, βλάκα των προαστίων! Εν θέλω να του ξαναμιλήσω. Έφκαλά τα πάνω του! Μα.... ήταν αστείο! Ήταν ο τρόπος του να μου δείξει θαυμασμό ..... τζιαι μένα ο τρόπος μου να κάμω εμετό ούλλα μου τα νεύρα. Σαν μου μιλά, φλερτάρει με ο απέναντι κανονικά! Φυσά μου καπνό, χαμογελά μου τζιαι μιτσοκαμμά μου! Ήταν να φκάλω λεφτά σίουρα!  Εσπάρκωσεν η Κύπρος μου φαίνεται .......................

Ανασηκώνομαι, τα αντιστρέφω σε θετικά, σαν μικρά ηλεκτροσόκ ντοπαρίσματος, ανήψωσης ηθικού και μαλακίες. Ναί, δουλεύκει! Τούτα ούλλα τάχα εγίναν για έναν λόγο, ένναιν; Να μάθω; Έμαθα (!): Η ζωή εν μια διαδρομή στο πάνω - κάτω, γεμάτη περιπέτειες, εμπειρίες, μαθήματα: Η ζωή εν μια τσόντα!


 .............................................................................................



Εμφανίζεται ένας 50ρης απέναντι. Παίζει με το τηλεκατευθυνόμενο αυτοκινητούιν του, προσπαθεί να το τζυλήσει μέσα στα χώματα τζιαι πουκουππά το συνέχεια. Δυσπιρκά αλλά επιμένει! Βρίσκω το αστείο. Που ήμουν μιtchιά έκαμνά το πολλά εύκολα με drifts, όι μόνο απλά να τζυλά σε ανώμαλα πεδία. Σκέφτομαι πόση ανωμαλία υπάρχει γυρόν μου! Μπορεί να επηρεάστηκε που το Ράλλι........ έshιει πλάκα, at least he has a hobby!



11 comments:

Moonlight said...

Τελικά μπορεί όντως να μας ψεκάζουν. Καβλωμένοι παντού, περίεργα πράματα. Και να πεις έρχεται άνοιξη, καλοκαίρι.... δεν.

TwistedTool said...

Το θετικόν εν ότι σε κάθε περίπτωσην έφκαλες τα τζιαι έπνασες (έστω τζιαι προσωρινά)!
Τζιαι η κάθε περίπτωση θα μπορούσε να αποτελέσει σενάριο για επεισόδιο μιας (μη πορνό) σειράς!

Η φάση με τον Δράκο εθύμησε μου μιαν αγαπημένη σκηνή μιας αγαπημένης σειράς, allow me: https://youtu.be/e5hNSpZNHn0 :D

Woofis said...

Έννεν (εσύ βάλλεις το με "αι", ενδιαφέρον) τυχαίον που το αγαπημένο μου είδος τσόντας είναι το "story". Πάντως αν είναι όντως τσόντα η ζωή, ελπίζω τουλάχιστον να εν που τζιείνες που φκάλλουν γέλιο. Ξέρεις, στυλ Γκουσγκούνη:

"Είναι ο Γκουσγκούνης σε ένα μπαρ. Η barwoman πλένει τα ποτήρια και πίσω
της είναι ένα ρολόϊ τοίχου. Ο Γκοσγκούνης προσπαθεί να δει την ώρα. Κάνει
δεξιά,κάνει και η γκόμενα δεξιά, κάνει αριστερά, και η γκόμενα αριστερά.
Αυτό γινότανε συνέχεια. Ο Γκουσγκούνης είχε συφιλιαστεί, τον βλέπει η γκόμενα και τον ρωτάει:
Γκόμενα: Γιατί είσαι τσαντισμένος;
Γκουσγκούνης: Γιατί δεν βλέπω την ώρα να σε γαμήσω!"

Νηπενθές said...

https://www.youtube.com/watch?v=ZpUYjpKg9KY
εντάξει υπάρχουν στιγμές που απλά θέλεις να τα ποκουππίσεις ούλα επείδη απλά έτσι είναι τζιαι εκουράστηκες.
αυτές οι στιγμές είναι επείδη απλά είσαι ακόμα άνθρωπος. θά έπρεπε να σε ανυσυχούσε αν δεν αντιδρούσες.
τζιαι ναι η ζωή είναι ωραία, ιδικά όταν είναι στο σιέρι μας οι επιλογές μας.

Anonymous said...

Τούτο με την σεξουαλικότητα και την τσόντα τελικά παίζει πολλά:)

Γουάινχαους (είσαι έξυπνη εννα το πιάσεις:))

Triolouin said...

Moon: Εν μου λυσες την απορία! Τελικά εν καυλωμένοι ή καβλωμένοι άραγε;

Twisted: Τέλειο! Θα το υιοθετήσω για κάθε ενδεχόμενο! :-))))

Γαβ-γαβ: Είδες Τσόντα στον τίτλο τζιαι πολοήθεις; χαχα! Ρε το ένναιν ένναιν που το "δεν είναι"; Πάντως είτε εν ένναιν είτε εν έννεν, εγώ τζιαι ο Γκουσγκούνης δικαιούμαστεν Όσκαρ, ΕΝΝΑΙΝ;

Triolouin said...

Νηπενθές μου: Απλά με ένα τραγούδι εκατάφερες να περιγράψεις ακριβώς τούντες μέρες. Ευτυχώς που με δικαιολογά τζιαι κάποιος! Άρα.....εν θα φταίω που να γίνω η μανιακή κατά συρροήν δολοφόνα αμπάλατων!!!!

Έπιασά το που την πρώτη φιλενάδα! Παίζει πολλά τη τσόντα μου μέσα!

TwistedTool said...

Εγώ ήρτα στο τσακ να το χρησιμοποιήσω πολλές φορές στη δουλειά, αλλά εκρατήθηκα!

'Επιασα τζιαι γω το Γουάινχαους!!

Menelaos Gkikas said...

Θέλω να σου παραδώσω την καρδιά του Davy Jones!!!

Triolouin said...

Εγώ σου το 'πα: Το έκανα! Τζιαι θωρούν με ούλλοι παράξενα, λες τζιαι έχω κάτι στο κούτελλο! Ντόινγκ! Αυτά είναι! Πάντως εν με διακόπτει κανένας πλέον!

Μενέλαε: Ποιου του πειρατή οξά του τραγουδιστή; Μα τί υπενίσσεσαι;; :-)

Menelaos Gkikas said...

Ο Davy Jones ο πειρατής! Τα ζάρια ρίχνονται και το Τριολούιν κάνει άρθρο! Αναφέρομαι στις δημιουργικές μου διαθέσεις!