Tuesday, 13 May 2014

Διαπιστώσεις και δηλώσεις του Αγλέορα

Γειά σας τζιαι χαρά σας, τζιαι γαούρα η πεθθερά σας. Εν ευτζιή, believe it or not!
Έshιει τζιαιρόν να μπώ να σας γράψω τα κούλλουμάκκα τζιαι κουτούρου μου, που χεστήκατε δεόντος δηλαδή. Χρόνια πολλά θέμας, ολίγον τι καθυστερημένα μετά τα Πάσκατα and a happy new year!
Έχω να κάμω κάποιες διαπιστώσεις - δηλώσεις, που επίσης χεστήκατε δεόντος, αλλά αν δεν σας έπιασε το κοψίδιν μπορείτε να συνεχίσετε:

1. Από τον Μάη ξεκινά το wedding - αγκάστρωμαν - βάφτιση season τζιαι πάει ως τον Σεπτέμβρη με Οκτώβρη, oh yeah! Το λοιπόν! Γίνεται να μεν συντονίζεστε ούλλοι μαζί μονοφάtchιν; Όι ρωτώ ρε κουμπάρε, γιατί το κουμπαριλλίκιν ακριβώνει ώσπου πάει. Επίσης εν λλίο δύσκολο κάποιος να παίζει τον Super man τζιαι να παρεβρίσκεται σε ούλλα τα μεγαλεπίβουλα προσωπικά σας κλασσικά κυπριακά events ταυτόχρονα (βλέπω η ιστορία επαναλαμβάνεται, γιατί εξαναείπα το τούτο πριν κάτι χρόνια). Άσε που εν μου πάει το Τριολούιν Κέντ, οξά; Shιαίρουμαι πάρα πολλά τζιαι ειλικρινά για τους κουμπάρους, κουμέρες, φίλους τζιαι κολλητούς,τζιαι παραπάνω shιαίρουμαι για όσους ευτυχώς και επιτυχώς εκαταφέραν να απαλλαχτούν που τα κυπριακά χωρκατιλλίκια τζιαι δε χωρκατιλλίκκια δεν εννοώ τις παραδόσεις μας, αλλά τα αππώματα. Όμως, εν θέλω να πω ψέματα, ειλικρινά για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε! Shιαίρουμαι επίσης που ούλλοι σας παντρεύκεστε σιγά-σιγά τζιαι έμεινα αγρότισσα μόνη που δεν ψάχνει. Αλλά, οι ελεύθεροι κι ωραίοι, ζουν σε κά- ζούν σε κά- ποιες φυλακές, γιατί οι ωραίοι έχουν χρέη και δεν πληρώνουν ούτε με φιλιά, ούτε και εις είδος αμοιβή, οξά; Πρέπει να αναλογιστούμε, αγαπητοί φίλοι, συγγενείς και παιδιά (ναι θυμίζει με αρχή επικηδείου, ξέρω το), ότι σε όσους αρέσουμε θα πάμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε. Στα περιττά γαμήλια, βαφτηστήρια και ανθεστήρια ταϊζουμε πόρτα ή άχυρα γιατί επέρχεται η φυσική επιλογή, με όλη τη σημμασία της εξελικτικής κατάληξης!

"Δεν χωράς πουθενά"

Έτσι παρακαλείσθε θερμά, να ξι-συντονιστείτε : ένας-ένας τζιαι μεν κουντάτε! Επίσης, επί του θέματος: Καλή αμερικανιά τα shower parties πριν γεννηθεί ο καρπός του έρωτα, έshιει πλάκα, να το κάμεις με τες κολλητές σου, να αστειευτείτε, να γελάσετε, να σου κάμει τούρτα η Κολόνα, να τα πείτε, να σου κάμουν δώρα, αλλά γίνεται please να είσαι λογική τζιαι να παραδεκτείς πως πάνω που 10 γεναίτζες μέσα σε ένα χώρο γίνεται γουμάς; Άσε που τες μισές εν τες ξέρεις τζιαι οι άλλες μισές είναι σκύλες, κάργιες, άχαρες, αχάριστες, μονόχνωτες, κομπλεξικές, είναι άγαρμπες, αναίσθητες, κρυόκωλες και ανοργασμικές - επαράshιεσά το οξά; Είναι και κτήνοι και βούρλα! Να κάμεις shower είπαμεν, όι το κρύο του λουτρού!

2. Να μεν μου ξαναπαραπονεθεί κανένας ότι έβαλεν κιλά που το Πάσχα τζιαι έρκεται καλοτζιαίριν. Θα σας πισκαλίσω πάνω στην σκεμπέ! Εφάτε το αρνούι σας, τες φλαουνούες σας, τα αυκά σας, τα βραστά σας, τα μαννά σας τζιαι βουράτε στα γυμναστήρια τωρά; Να τρώτε πιο λλίον! Δηλαδή πρέπει να έρτει το καλοτζιαίριν να χάσεις τα κιλά σου; Άμπα τζιαι εν δειχτείς, άμπα τζιαι εν γραμμωθείς τζιαι πασαλυφτείς με λάθκια τζιαι συγκάψεις! Τα πάshιη σου, τα κάλλη σου! Οξά; Ε,εντάξει αν δεν θα μπαίνεις στα παντριάτικά σου, τζιαμέ ενάν ένα θέμα τζιαι πάω πάσο, σιωπώ!

Άτσα νυχούδιν.....

3. Θέλω να δηλώσω πως οι Λεμεσιανοί, οι κάτοικοι Λεμεσού καλλύττερα, γιατί ένναιν ούλλοι γέννημα θρέμμα Λεμεσού, μπορεί να εν η καλλύττερη ράτσα κατ'εμέ, αλλά εν εξανάδα τόσο πολύ ταστιλλίκκι! Βλέπε στο οδήγημα, εν έshιει περίπτωση να σε αφήκουν να ρέξεις, αν δεν είσαι γεναίκα τζιαι "όμορφη" τζιαι εν άντρας ο οδηγός. Έκαμες κάτι σε Λεμεσιανό; Θα στο κρατά για πάντα! Το γινάτι φκάλλει αμμάτι! Είμαι τζιαι γω Λεμεσιανή τζιαι κάτι ξέρουμε και 'μεις από ιατρική! Αλλά σαν την Λεμεσό εν έshιει, οξά;

Εν όπως λαλούμεν φασολλάκιν, tchιάντα τζιαι chιοκκολλάτα; 
Και επί του θέματος, ναί λατρεύω Λεμεσό, εν η πόλη μου, πιο Λεμεσός πεθαίνεις, μίσα με τζιαι για τούτο τωρά, πίνε τζι'έρκεται η σειρά μου να χεστώ! Λεμεσό-ος, Λεμεσό-ος, κρασί, καμάκι και ερωτισμός, μαγκιά, μαγεία και Μεσόγειο-oς (αλλά σαν τες παραλίες της Αμμοχώστου τζιαι του Ακάμα εν έshιει), παρανομία και πληθωρισμός! Εν γι'αυτό που μ'αρέσκει η Κύπρος μας! Ό,τι μαλακία κατεβεί στον καθένα κάμνει την τζιαι λαλεί την, επειδή έτσι γουστάρει, οξά;

Εν Ρώσσικη ιδέα actually!

Και επί του θέματος ξανά, αφού φίλε Κυπραίε, ότι χαρούμενο κινείται που δεν είναι σκουρόχρωμο, στροντζυλό τζιαι εν κρατά τσέντα πολυτελείας θεωρείς το αλλοδαπόν στοιχείο, έτσι τζιαι ξαναπάρεις με για Ρωσσίδαν ή Σκανδιναβή, τζιαι να μιλάς για μένα σαννα τζιαι εν καταλάβω εντα καλή μουννίτσα είμαι, εννα σε τοξοβολήσω πας στην σκεμπέ, θα σου τα κόψω τζιαι θα στα ταϊσω, μα την Άρτεμις τζιαι τον Δία!
- Ντεν είμαι Σουηντέζα γκύριος, είμαι Κυπραία με το νάμιν! Αλλά αφού έχω τόσην πέρασην, θέλω να μου επιτρέψεις να shιέσω τζιαι να βάλω τα σκατά μου στη Λεωφόρο της Δόξας! Εμπρός και η δόξα περπατεί, λάσπες και σκατά πατεί!

4. Επεθύμησα μια σκυλλο-μπουζουκκέ φάση, έτσι για το γαμώ το μου. Εν σας έτυχε ποττέ να πεθυμήσετε έτσι πράμα μέσα στο άσχετο; Λίγη παρακμή ρε παιδί μου, μια decadence φάση! Θέλω να πιώ, να μεθύσω, να shιεστώ στο γέλιο, να ακούσω παλιά ρεμπέτικκα τζιαι παραδοσιακά τζιαι μετά να το γυρίσω στα σκυλλέ. Ετοίμασα τζιαι λίστα για όλα τα σκυλιά! Οξά;
1.Τάσος Μπουγάς - Κουμπάρα να με συμπαθάς και με τη σειρά: Άμα έχεις παλαμάρι , Άλλο τώρα ξύνεις, Λίγο - Λίγο, την Μπετονιέρα, Βγάλτην έξω, Αν με θες και με γουστάρεις, Πληρώνω Λύτρα, θα κάνω Εμπρησμό, Αν έχεις κέντα εγώ έχω φλός και Παγκόσμιο Ρεκόρ, Πάμε για τεστ, στο Καμπριολέ, Tο ...νινί σέρνει καράβι, Θέλεις να τα φτιάξουμε; Πες μου Φωτεινή, Παλιοπατσαβούρα, Άντε γαμείς....ρε Μαλά....Το ναυάγιο, Μην πίνεις ξύδια Και κάνεις και ζημιές, τώρα Καπνίζω πούρα για σένανε χαμούρα!

5. Και για διακοπές; Μεν ακούσω κανέναν ότι εννα πάει! Με τόσα έξοδα θα πάω να οργώσω, να σπείρω τζιαι να φυτέψω μια ρυαλλιάν για 'ναν έτοιμη ως του χρόνου έτσι τζιαιρόν, να έχουμεν στην πάντα! 

6. Γαβγίζω μοναχή, ma c'est la vie που λένε και οι Γάλλοι! Οξά;


8 comments:

Αχάπαρη said...

Ασπούμεν σοβαρά έσιει τραγούδι "θα κάμω εμπρησμο"?
Κατά τα άλλα εθκιέβαζα σε τζιαι εν ήθελα να τελειώσει!

Anonymous said...

Έν έσιει μάνα μου σαν την Λεμεσό!!
https://www.youtube.com/watch?v=XzBKbEkNlA8
Λεμεσιανές της μπλοκόσφαιρας join forces :)Eίμαι και ξενιτεμένη στην χώρα γαμώτο μου!
και επίσης στο ρεπερτόριο σου:
Από κορμί είμαι η best
Κι από προσόντα είμαι first
Μ” αυτό στους άντρες κάνω test
Για να διαλέξω.
Μπες όπως όλοι στη γραμμή
Άσε τα μα, τα μου, τα μη
Πέρνα λοιπόν τη δοκιμή
Και ίσως σε επιλέξω
επίσης:
Το βράδυ θα έλθω να σε πάρω,
γι” αυτό μη φας, θα φάμε γλάρο.
επίσης :
Σκανδαλίζομαι, μονάχη μου αγγίζομαι
με μια γραβάτα σου ερεθίζομαι.
Αν θέλεις να ανοίξουν της καρδούλας μου οι πόρτες,
βγάλε όλα τα ρούχα σου κι έλα με τις μπότες
ΕΙΜΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΓΑΜΩΤΟ MOY ΤΕΛΟΣ:))))))


Mikaella Alexandrou said...

Λεμεσός και τα μυαλά στα κάγγελα!! Έχεις και εσύ το δίκαιο σου λίο τατσιλλίκκι έχουμε το! Εν τούτο που λαλούμε κάμε μου τόσο τζαι θα σου κάμω αλλό τόσο! (εξαρτάτε πάντα τι σου κάμνουν φυσικά! Κοίταξε στο θέμα του αν σε αφήνουν να μπείς η όχι δεν νομίζω ότι γίνεται μόνο Λεμεσό εν πάντου! Άσε του πατάς για να προλάβεις να μπείς τζαι έρκεται τζαι ο άλλος ο βλάκας τζαι πατά του παραπάνω για να σε σκοτώσει σίουρα πράματα! Διακόπες με βλέπω να πηγαίνω στις μαγευτικές αυλίδες, στα νησιά ταράτσα ταράτσα και ένα τριήμερο στο όρος μπαλκόνι! Κοπιάστε! Όλοι καλοί χωράνε!

ps. Άμυ ΘΕΑ!

Triolouin said...
This comment has been removed by the author.
Triolouin said...

Αμαδρυάδα μου: Μα κι εσυ τέκνον Βρούτε; Εχάρηκα τα μάλα τωρά! Τί λέει η Λευκωσία; Χαχα! Σε βλέπω διαβασμένη! Good dog! Γαβ-γαβ x x

Anonymous said...

Συγνώμη, η φωτό της κοπέλλας εν ορίτζιναλ ή φωτοσhιοπασμένη?? Στατικά εν αδύνατη η φωτό.


Για την σεζόν των μυστηρίων, πάντως, προτείνω να το παίξεις Έλμερ Φάντ και να κυκλοφοράς με καραμπίνα...ξέρω εγώ.

Triolouin said...

Μικαέλλα Αλεξάνδρου: καλως όρισες στον Αγλέορα!Θα σε κάμω join στες διακοπές, ακούουνται πολλά υποσχόμενες!

Πανίκκο: 1. You are a dog! You can't see colors! Αλλά for real now, ξέρω γώ; Έτσι την ήβρα την γέριμη, θέλω να πιστεύκω πως εν φοτοσιουτταρισμένη! 2. Καλή ιδέα ο Έλμερ Φάντ για το... wedding season!Εννα μου ππέσουν τζιαι τα μαλλιά, οπόταν εν θα χρειαστεί να τα ξιουρίσω!

Triolouin said...

Αχαπαρούδιν: Έσιει φωτιά με φωτιά, φωτιά στα Σαββατόβραδα, φωτιά θαλασσί ημίσh, ανάβεις φωτιές, έπρεπε να έσιει τζιαι έναν Εμπρησμό!Που τα καλά,έσιει! "Εμπρησμός" Ντάνια Πλέσσα, με πεπέ!