Wednesday 4 February 2015

........ Τζιαι οι φελλοί επιπλέουν

                                                                                     
Μαγκιά φίλε μου όμως, είναι να επιπλεύσεις αφού βυθιστείς στα σκατά τζιαι να παλέψεις για να φκεις που πάνω. Έναιν το ίδιο, παρ'όλο που εν ίδιο το αποτέλεσμα! Το σίουρον ένει ότι την μυρωθκιάν εννα την πιάεις έτσι τζι'αλλιώς!



2 comments:

Anonymous said...

οκ εν τζιαι να είμαι και σχετική με την ανάρτηση αλλά ανάφερες τα σκατά και μόλις διάβασα το ποστ σου ήρθε μου τούτη η ιστορία πιο κάτω και την παραθέτω:

Ένα μικρό πουλί πετούσε νότια για να αποφύγει τον χειμώνα. Έκανε πολύ κρύο, το πουλάκι πάγωσε και έπεσε στο έδαφος σε ένα μεγάλο αγρό. Ενώ έτρεμε εκεί, ήλθε μια αγελάδα και κόπρισε επάνω του. Καθώς το παγωμένο πουλάκι ήταν μέσα στον σωρό της κοπριάς, διαπίστωσε ότι ζεστάθηκε. Η κοπριά το ξεπάγωσε. Καθώς λοιπόν ήταν ζεστό και χαρούμενο, άρχισε να κελαηδά. Μια περαστική γάτα άκουσε το κελάηδημα και έτρεξε να δει από πού προέρχονταν. Ακολουθώντας τον ήχο, η γάτα βρήκε το πουλάκι στην στοίβα της κοπριάς, και αμέσως το άρπαξε και το έφαγε.
Ηθικά διδάγματα της ιστορίας : Όποιος σε χέζει δεν είναι απαραίτητα εχθρός σου. Όποιος σε βγάζει από τα σκατά δεν είναι απαραίτητα φίλος σου. Και όταν είσαι μέσα στα σκατά, είναι καλύτερο να κρατάς το στόμα σου κλειστό.

Triolouin said...

WOW! Τέλειο!Δευτερεύον ηθικό δίδαγμα: Τα σκατά ζεσταίνουν!