Tuesday 8 September 2015

Onother one bites the dust

Φακκά μου η πυρά τζιαι παραπάνω η σκόνη!

Έshιει ένα μήνα, εζητούσα με ταπεινότητα που τον Διόνυσο, το σύμπαν, τον Θεό, ακόμα τζιαι τον Μέγα Θκιάολο να φύει τούντο καλοτζιαίριν τζιαι να έρτει ο shιειμώνας μου, έστω η φυλλοπεκία, η γιορτή του κραshιού, να έρτουν τα Χριστούγεννα - whatever ...... τζιαι εφάμεν την γονυπετής! Αντί για θαύμα, έπιασα τιμωρία, γιατί διέπραξα ύβρη! Εν πρέπει να ζητούμεν καιρικές αλλαγές, "θυμώνει ο Θεός", λαλέι η στετέ μου, "Θυμώνει ο Ποσειδώνας", λέει η μυθολογία, " Γαμιέται το σύμπαν", λαλώ εγώ! Το δώρο μου ήταν σκόνη, μαζί με συνέχεια της πυράς μεταξύ 35 -39 βαθμούς κελσίου, μήνας Σεπτέμβριος: 2 σε 1! Έτσι! Γιατί ήμουνα φρόνιμη φέτος, γιατί αρέσκουν οι αντιδράσεις μου στις ανώτερες δυνάμεις άμα σικκιρτώ τζιαι τριολίζουμαι μόνη μου, γιατί με τη μάσκα τζιαι το ττόζιν είμαι kinky τζιαι sexy, γιατί είμαι κάκτος τζιαι άμα κάμνω ευχές, πιάνω κατάρες ...

Είμαι αλλεργική στη σκόνη,  ναί ρε τζιαι στην πυρά, άρα κοπέλια αντιλαμβάνεστε το δράμα μου. Φαούρες, να με τρώει η μούττη μου σαν τον κοκάκια, η κκελλέ μου σαν την φτείρισσα, το σώμα μου σαν να έχω ανεμοβλογιά, βήχγας χτιτζιού, μμάθκια κόtchινα σαν τον θκιάολο, μύξες, δάκρυα κ'ιδρώτας που την αναφυλαξία, τζιαι να πυρώνω τζιαι πουπάνω! Πάντως είμαι πολλά hot, αν θέλετε να ξέρετε! Πιάνω τους 40 άνετα. Ντζζζζ!  Ξέρω το, εν είμαι η μόνη εν τζιαι η Monica Bellucci  τζιαι έshιει τζιαι shιοιρόττερα, αλλά εντά ρε κουμπάρε, άις με να τα φκάλω που μέσα μου!

Ημερολόγιε; Ρέ; Αναφέρω: Ένα σύννεφο σκόνης, σκέπασε την πατρίδα μου και ανα μέρα θκιαλέει να πνίει τζιαι μιαν πόλην - κατα προτίμησιν την πόλη στην οποία ταξιδεύω! Aπειλεί τη σωματική και τη συναισθηματική υγεία τη δική μου και των συμπατριωτών μου, λεtchιάζει τα σπίθκια του κόσμου τζιαι κάμνει τα κτιτζιόν, το ίδιο τζιαι τα πόθκια των αλιπόλητων τζιαι τα αυτοκίνητα, τες μοτόρες, τα ποδήλατα, συν του ότι δυσκολεύκει την ορατότητα τζιαι κάμνει την οδική κυκλοφορία πιο δύσκολη.

Εγώ προσωπικά, δεν κατάλαβα πόθεν ήρτεν τούντην φορά, ξέρω πως ξανάζησα αυτό το φαινόμενο και παλαιότερα σε πιο ήπια μορφή αλλό 2-3 φορές Sahara time. Τούντην φορά, ο ένας λαλέι στην τηλεόραση ήρτεν που τη Συρία τζιαι ο άλλος γράφει ήρτεν που τη Σαχάρα. Όποθεν τζιαι αν ήρτεν - τζιαι άλλη φορά να μεν γράφεται ότι σας σκονίσει - εύχομαι να φύει τζιαι να μεν ξανάρτει.

Μου γράφει και κάποιος πάνω στο αυτοκίνητό μου: "Μωρό μου, πλήνε με!". Το καλόν ένει "μωρό μου", ότι τώρα θα πρέπει να γράψω: "Ευτυχώς δεν είμαι η μόνη που θέλει πλύμμα"!!!!!

Πιάνω τη μαύρη θύελλα - σόρυ, έγινε γκρίζα τωρά - και αφού όπου πάω η σκόνη έρκεται που τα πισών μου, φάτε τη σκόνη μου!

Είμαι το τριολισμένο Τριολούιν,
και δεν είμαι καλά!
Περιμένω να βρέξει, να παίξουμε πιλά!

Αφήνω υγείες!
Τραουδούιν επίκαιρον;







3 comments:

bulby said...

" " Γαμιέται το σύμπαν", λαλώ εγώ! " τζαι ο κοέλιο

Moonlight said...

<3 καλοκαίρι. όι τη σκόνη, το καλοκαίρι μόνο.
επίσης να πω ότι εν ετέλειωσε το καλοκαίρι, οφίσιαλλι έχουμε ως τες 23 του Σεπτέμβρη ορ σόου οπότεμ εν μας πελεκάτε ότι εν φάκκιν Σεπτέμβρης γιατί εν φάκκιν καλοκαίρι ακόμα, όπως θα έπρεπε.
αυκά. όβερ εντ άουτ.
(καλάν, τζαι περαστικά σου, ριλάξ εντ εντζόυ!)

Triolouin said...

Μπούλμπι μου: Εντελώς! Χαχαχα

Φεγγαρολουσμένη μου: Ναί στο καλοκαίρι, όχι στην πυρά, όχι σκόνες και καπότες σε θάλασσες και ακτές! Αλλά στην Κύπρο για να φύει η πυρά, πρέπει να φύει τζιαι το καλοτζιαίριν, γιατί εν τουίν μπαρολίν!So,να φύουν ούλλα, να φύει τζιαι το κτιτζιόν που με δέρνει! Φιλούμπες