Monday 5 October 2015

Πες τα στο Τριολούιν: Άντρες και πορνό

Τελευταίως εώς που πάντα δηλαδή,  έχω τον ρόλο του Μικελλίδη, της Άντζι-Λ Λουπέσκου και του Δημήτρη Μάμα: τρία σε ένα.

Αγαπημένα μου πλάσματα που με θκιαβάζετε σας χαιρετώ.

Πολλοί άσχετοι που έρκουνται τζιαι διούν πάνω μου - γνωριμίες του δρόμου, του καφέ, του αεροπλάνου, που λαλούμεν - θωρούν με τζιαι έτσι απλά μιλούν μου τζιαι στην πορεία τους γεννιέται αυτή η ανάγκη να μου πούν τον πόνο τους. Μάλλον εν πιο εύκολο να ανοίεσαι σε έναν άγνωστο που πιθανόν να μεν τον ξαναδείς ποττέ. Φίλοι, πολύ κοντινοί και μακρινοί, έχουν την τάση να μου λεν τα ενδόψυχά τους, ακόμα τζιαι πράγματα που δεν θα'θελα να ξέρω, γιατί είμαι visual άτομο τζιαι κάμνω εικόνες. Μάλλον στο κούτελλό μου γράφει : "Πες τα στο Τριολούιν" και πολύ απλά τα λένε! Μάγκουμου να επληρώνουμουν για τούτο ... Τέσπα.

Σήμερα κάνουμε hash-tag στο πορνό και τους άντρες. Είναι το hot κοινό θέμα τελευταίως, οπόταν ας το συζητήσουμε!

-Γιατί οι άντρες Τριολούιν θωρούν πορνό κρυφά που μας τζιαι μάχουνται μόνοι τους;
- Ανακάλυψα πως ο φίλος μου κάμνει πράματα μόνος του, θωρώντας πορνό. Ανακάλυψά το στο history του καταλάθος που εγυρέφκαμεν μια ταινία να δούμε. Που τον ερώτουν πιο παλιά αν κάμνει κάτι μόνος του, όι μόνο είπεν μου ψέματα, έφκαλέν με τζιαι πελλή! Ανακάtchιασά τον!
- Όταν Τριολούδιν μου, έμαθα για τον αρραβωνιαστικό μου, ότι παίζει μόνος του με θέα διάφορα πορνό, ένιωσα ότι με απάτησε, ένιωσα προδομένη τζιαι λλίη σαν γυναίκα. Τί έχω εγώ δηλαδή τζιαι εν τον ικανοποιώ; Κότζια μου γεναίκα! Εννα χωρίσω, εν δέχουμαι ότι έκαμεν σε μένα έτσι πράμα!

Αυτά και άλλα πολλά περί του θέματος του πούτσου ... Από απογοητευμένες γυναίκες: φίλες, αναγνώστριες, άγνωστες, περαστικιές, "νόρμαλ" γυναίκες ή πελλές, κάποιες κιόλας αρκετά περιποιημένες και πολύ εμφανίσιμες.
Και ρωτάτε τη συμβουλή μου, σαν πους τζιαι είμαι η Carrie Brandshaw Horse Face τζιαι επεράσετέ το δαμέσα στήλη σεξουαλικής υποστήριξης! Με τιμά ιδιαίτερα από την άλλη που μου ανοίγεστε πλατόφαρδα. Αλλά αν θα πάρω καινούριο ρόλο, προτιμώ της Σαμάνθας, έτσι για να ταιριάζει και με το hot hash-tag theme του μήνα!
Τί να σας πώ; Χωρίστε τζιαι κανεί; Δέτε τζιαι 'σείς τζιαι μαλακιστείτε ελεύθερα; Ή πέρκει εν μου τύχει ποττέ; Χοχοχο!
Θα προσπαθήσω να γράψω τα πιστεύω μου σαν Τριολούιν, με την ελπίδα να βοηθήσω.
Αν εν λόγια της παρηορκάς, ας ένει!

Καταρχήν, αφήνουμε πόξω τους αδέσμευτους σωστά; Εν μετρά, εν ελεύτεροι, εν λογικό, εντα που θέλεις να κάμνουν στον ελευθερό τους χρόνο; Εννα μου πείς, καλάν εν ξωρτώνουν να έβρουν μιαν γεναίκα τζιαι ούλλη μέρα μάχουνται; Όντως, μπορεί να μεν ξωρτώνουν, όσο τραγικό τζιαι να ακούεται, μπορεί τζιαι να μεν θέλουν όμως τη δεδομένη στιγμή, μπορεί να μεν τους φκαίνει το one nite stand, μπορεί να μεν παν σε μπουρδέλα, shίλια μπορεί, άρα με κάποιον τρόπο πρέπει να ικανοποιούνται τζιαι τζιείνοι, εντάξει; Τζιαι εν απόλυτα φυσιολογικό, τζιαι με βοήθημα το πορνό ή άλλα σέξυ ερεθίσματα. Αυτούς τους βγάζουμε έξω and deal with it!

Προχωρούμε στους δεσμευμένους, αρραβωνιασμένους και παντρεμένους! Δεν έκαμα ακόμα σεξολογία, αλλά προσπαθώντας να δω τα πράματα λογικά τζιαι σφαιρικά, σαν γυναίκες για να καταλάβουμε γιατί οι άντρες βλέπουν πορνό, πρέπει να καταλάβουμε τους άντρες πρώτα. Μπορούμε αλήθκεια; Τζιαι οι άντρες, πρέπει να καταλάβουν τις γυναίκες. Μπορούν αλήθκεια; Επίσης, τί πορνό θωρούν; Αν εν "ανωμαλίες", παιδεραστικά, gay stuff, με κτηνά ή σαδό hard core ... τζιαμέ χρείζει η άποψη και η παρέμβαση ψυχολόγου/ψυχιάτρου ή κάποιου ειδικού. Σαφώς υπάρχουν κάποια απωθημένα ή φαντασιώσεις, που αν δεν είσαι open σε αυτά τα γούστα και τρόπο σκέψης, δεν γουστάρεις καθόλου ούτε στη θέα, ούτε στην πράξη ρε παιδί μου και το θεωρείς αρρωστημένο, χώρισε, εν υπάρχει λόγος να είσαι με έτσι άνθρωπο!

Και τώρα που κάναμε short list, να μπούμε στο ψητό.
Καταλαβαίνω το shock σου αγαπημένη μου, καταλαβαίνω τζιαι πως ένιωσες. Ούτε που το χωρεί ο νούς σου, πως τούτος ο τέλειος πατέρας, ο τρυφερός σύζυγος, ο στύλος του σπιτιού, ο τέλειος γκόμενος, έκαμεν έτσι πράμα!
Για τους πλήστους άντρες, φαντάζομαι η ενδοπροσωπική κρυφή ενδοπαλάμια παλλινρδομική σχέση με τον μικρό ή μεγάλο φίλο τους down there, δεν έχει να κάνει με τίποτε παραπάνω, παρά από ανάγκη απλά να τα πιτήσει. Simple as that! Μεν πελλανίσκεις πως εφαντάζετουν τζιείνα που εθώρεν. Εν η πράξη που εθώρεν, όσο ωμό τζιαι αν σου ακούεται. Εν η ανάγκη να τελειώσει, γιατί: α) μπορεί να μεν του κάθεσαι όσο συχνά θέλει β) μπορεί να αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα στο κρεβάτι γ) εσυνήθισε μόνος του τόσα χρόνια τζιαι εν δύσκολο να αποκόψει αυτήν τη συνήθεια δ) επειδή εν οι ορμόνες, εν απλά που ανάγκη τζιαι μόνο τζιαι έshιει πρόβλημα εν τες κουμαντάρει ε) εν sex maniac ή έχει εξάρτηση στα πορνό, που εν μεγάλο πρ'οβλημα οι εξαρτήσεις στ) εν προσωπική πειραματική ενασχόληση με εκτόνωση, he is spending some time with himself on himself. Εν η πιο εύκολη τζιαι απλή λύση που εμπόρεν να σκεφτεί ο μικρός του νους, συνήθως το κάνουν άντρες με χαμηλή αυτοπεποίθηση και τίνγκα στις ανασφάλειες ε) Κάνετε απόσταση (break ή βρίσκεστε σε διαφορετική χώρα μεγάλο διάστημα). Τουλάχιστον, δεν σε απάτησεν με άλλην,  δεν πλήρωσε να πάει να κάμει τη δουλειά του, ούτε σε απάτησε νοερά - ας το ελπίσουμε!  Τωρά, γιατί τα ψέματα ενώ μπορούσε κάλλιστα να σου το πεί τζιαι να σε βάλει τζιαι σένα μέσα, ή ξερώ 'γω να τα θωρείτε μαζί, τουλάχιστον να το ξέρεις ή α μή τι άλλο να το συζητούσε μαζί σου να βρείτε μαζί μια λύση; Επειδή καλή μου: α) οι πλήστοι άντρες εν βλάκες β) αντρέπετουν plus ένιωθεν ενοχές , εν έθελεν να σε πληγώσει - σκέφτου πόσο εύκολο εν για σένα να παραδεκτείς ή να πείς ότι αυνανίζεσαι, same shit τζιαι για τζιείνον γ) εβαρκέτουν τη μουρμούρα σου, την υπερανάλυση που κάμνουμεν εμείς οι γεναίτζιες ή εφοάτουν σε! δ) ένιωθε ο ίδιος λλίος για σένα ή άλλες δικές του ανασφάλειες που κάλυπτε έτσι.  Άρα, σε αυτήν την περίπτωση, τον κατανοείς, κατανοείς τις ανάγκες του, κατανοεί και αυτός τις δικές σου, γιατί τζιαι 'συ έshιεις ανάγκες, το συζητάτε, τέρμα τα ψέματα κι οι ενοχές, κάμνετε τα δικά σας με πλήρη κατανόηση και σεβασμό ο ένας προς τον άλλον, αν μη τι άλλο, εμπλουτείστε τη σεξουαλική σας ζωή. Γιατί φίλε άντρα, τζιαι οι γυναίκες έχουν ανάγκες, εν εναιν μόνο εσείς, μπορεί να λειτουργάτε διαφορετικά down there, αλλά είμαι σίουρη πως αν ανακάλυφκες εσύ πως η δική σου κάμνει κρυφά πράματα μόνη της στη θέα πορνό ή στη θέα κορμαλιάων τεκνών εν θα σου άρεσκε καθόλου!

Τώρα, φιλενάδα, αν ο δικός σου εν εshιουμαλίζετουν μόνο με τη θέα ωμής πράξης πορνό τζιαι εφαντασιώνετουν συγκεκριμένες πορνοστάρ ή έβαλλεν βιντεούθκια τζιαι φωτογραφίες μουννάρων, με βύζαρους, κώλους, μοντέλλες, παρουσιάστριες τζιαι ξέρω 'γω, τζιαι έπαιρνέν τες ούλλες νοερά, τζιαμέ νομίζω ναί, εν θέμα! Αν δεν τες εφαντάζετουν - που εν θα ξέρεις σίουρα - τζιαι απλά ήταν το "βοήθημα", μάλλον κάτι θα ισχύει από τα πιο πάνω που είπαμεν. Πάρτο ως "πορνογραφικό υλικό, χωρίς την ωμότητα"!!!  Καταλαβαίνω να εν πιο θέμα, γιατί προφανώς δεν τον αρκούσε η θέα ωμής πράξης και υπάρχει πιθανότητα να τες έπαιρνε νοερά αυτές που κοιτούσε και σκουπιζόταν και πάνω του! Καταλαβαίνω να νιώθεις απατημένη, γιατί αν αντιστραφούν οι ρόλοι, τζιαι έχυνες τζιαι 'συ με τον κάθε κορμαλιά ηθοποιό τζιαι ξέρω 'γω, είμαι σίουρη θα ένιωθε τζιαι τζιείνος το ίδιο πράμα. Συζητάτε το, αν υπάρχει λύση καλώς, μπορεί να μπορείς να το δέχεσαι (να το κάμνει τούτο μέσα - μέσα), μπορεί να σταματήσει να το κάμνει αν θέλει να εν μαζί σου,  μπορεί να ήταν απλά η εύκολη λύση ποικιλίας (να μην είναι μονογαμικός) ή να μεν εφαντάζετουν τζιείνα που έβλεπε τζιαι απλά να ήταν το βοήθημα ... Να σου πώ την αλήθκεια; ΕΝ ΗΞΕΡΩ ΣΙΟΥΡΑ! Αλλιώς, παρέτα γιατί πάει να πεί πως κάτι του λείπει τζιαι αν δεν μπορείς να του το προσφέρεις, θα συνεχίσει να το κάμνει. Ή μπορεί να  μεν ικανοποιείται με τίποτε, ιδίως αν είσαι τζιαι 'συ μουννάρα, οπόταν τί σπαταλάς τον τζιαιρό σου με ένα πολυγαμικό ζώον, αν εσύ δεν είσαι;

To sum up my month: Άντρες δεσμευμένοι, αυτό που κάνετε, ναί, εν το πολλοκαταλάβουν οι γυναίκες σας. Γι'αυτό μιλάτε το, απελευθερωθείτε ρε αδερφέ, εν τζιαι ζούμε στον Μεσαίωνα, μοιραστείτε τα πάντα με τη γυναίκα σας, τη σύντροφό σας, αλλιώς εν τα που μου θέλετε τζιαι σχέση; Παρέτατε καλό τζιαι μείνετε μόνοι σας με την τέθκοια σας, να κάμνετε παρέα. Κάποιοι που σας έshιετε γυναικάρες, που μπορεί να γίνονται φαντασίωση κάποιου άλλου άντρα τζιαι πολλά πιθανόν να εμπόρεν να τις ικανοποιήσει τζιαι να τις έshιει πολλά πιο ψηλά απ'ότι εσείς! Μάγκουμου μαθαίνετε τζιαι τίποτε που τζιείνα που θωρείτε!
Γυναίκες φιλενάδες: Κανεί φεμινισμό τζιαι πελλάρες. Έshιει μιαν παροιμία που λαλεί: "Άμα πετύχει η μαλακία, τύφλα να 'χει το μουννί". Εν δύσκολο να κατανοήσουμε πως λειτουργούν οι άντρες. Ναί, είμαστε πιο συναισθηματικές, ούτε μπορούμε να είμαστε στο νου του κάθε άντρα τζιαι γενικά εν μπορούμε να είμαστε στον νού κανενού ανθρώπου. Πολλά πιθανόν, ένας άντρας να το θέλει πιο συχνά το πράμαν, παρά μια γυναίκα - στην πλειοψηφία τουλάχιστον - οι ανάγκες μας εν διαφορετικές. Εξαρτάται που πολλά πράματα:  ηλικία,  πείρα,  σεξουαλικότητα, τα προσωπικά ή κοινωνικά όρια, οι ορμόνες, εν διαφορετικά που γυναίκα σε γυναίκα. Και αρκετά διαφορετικά συγκριτικά με τους άντρες - όχι πάντα - στις πλήστες περιπτώσεις τουλάχιστον. Μπορεί στην ουσία, να είμαστε τζιαι το ίδιο πράμα, αλλά να εν διαφορετικός ο τρόπος σκέψης μας τζιαι η αντίληψή μας. Τζιαι αφού ούλλα γύρω μας περιστρέφουνται που το σεξ, μαζί με την έλλειψη επικοινωνίας των ανθρώπων, γίνουνται ούλλα σαλάτα μέσα στο νού μας! Μακάρι να μπορούσαμε ούλλοι να συμβιώνουμε με πλήρη ειλικρίνεια τζιαι σεβασμό μεταξύ μας τζιαι να μαστε καθαροί!

Τέλος πάντων, έκαμεν το, εν τζιαι αλλάσσει κάτι. Πίστεψέ με, ένιωσε σκατά που το ανακάλυψες τζιαι ακόμα πιο σκατά που σε επλήγωσεν. Αξίζει να χωρίσεις για τούντο πράμα; Εν η ανάγκη. Δουλέψετέ το, υπάρχει λύση. Επικοινωνάτε τα θέλω σας τζια τα συναισθήματά σας. Αν δεν δουλεύκεται τζιαι έσπασεν το πράμα: Καληνύκτα Μαργαρίτα, γιατί εδώ μωρή ΔΕΝ θα λέγεσαι ούτε Ζβετλάνα, ούτε Πετρούλα!!!!!

Άτε και πληθαίνεστε!

Είμαι το Τριολούιν και μόλις τελείωσα!

Τραουδούιν σίουρα!








21 comments:

Moonlight said...

σκέφτου πόσο εύκολο εν για σένα να παραδεκτείς ή να πείς ότι αυνανίζεσαι--> αλήθεια, έχει έτσι κόσμο ακόμα; τζαι μιλούν σου; τζαι μιλάς τους πίσω;;;

επίσης, η κουβέντα που ξέρω εγώ εν αν πετύχει η μαλακία, τύφλα να'χει το γαμίσει. και προτιμώ την γιατί κάμνει apply και σε γυναίκες, και σε ομοφυλόφιλο κόσμο.

φρι πορν σιόρ.

Anonymous said...

http://panicglow.blogspot.com.cy/2013/08/blog-post_19.html

Και μέχρι να μάθω να κάμνω gifs, ω ζωδιακή μου συζυγία, σου αφιερώνω το παρακάτω βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=RO_xzircVYc 0:35 sec

Νηπενθές said...

σκέφτου του το σοβαρά για ψυχοθεραπεύτρια και σεξ education.
θα σώσεις κοινωνίες ολόκληρες!

Triolouin said...

Γυαλλούθκια, ένα μαστίγιο τζιαι χαππούθκια! Oh, yeah! :-)
Μπορεί το 1ο να το έκαμα ήδη dear, για το 2ο όμως, εν το νομίζω. Θα γαμιούμουν στο γέλιο! Εν εύκολο να μιλάς πίσω που την οθόνη. Εν τζιαι σημαίνει ότι έχεις αρκετές γνώσεις και πείρα όμως!

Triolouin said...

Ζωδιακή μου συζυγία και πάσης Τριολούιν λατρεία: Εφοούμουν να ανοίξω τα links που μου έστειλες, αλλά άνοιξά τα. Εδιέφυγεν μου το ποστούδιν σου, πόσο δίκαιο έχουμε! Έφυρες με με τον Chandler, ήταν τζιαι ο αγαπημένος μου μαζί με τη Phoebe. Cheers mate!

Triolouin said...

Κορίτσι του φεγγαριού: Μιλώ σε ούλλον τον κόσμο, εν έχω έτσι κολλήματα. Επειδή ένα θέμα μπορεί να μεν μας αφορά άμεσα, εν σημαίνει δεν γίνεται γυρόν μας! Το συγκεκριμένο πρόβλημα ήταν από γυναίκες για τους αντράες τους, για ετερόφυλους, γι'αυτό εν αναφέρθηκε το θέμα ομοφιλοφυλίας, για κανέναν άλλο λόγο!

Moonlight said...

Εγώ πάλε αποφάσισα ότι εν γεγονός το ignorance is bliss και αποφάσισα ότι αφού εν γίνεται να γίνω παλαβή, ας αγνοώ το γεγονός ότι υπάρχουν πράματα που με ενοχλούν. Γι'αυτό το λαλώ.
Για το τύφλα να'χει η μαλακία instead, τάχα λειτουργεί και ως πρόταση. Αν ο ένας έτσι, κάμνε το κι εσύ να δεις ότι έχεις λόγους να το κάμνεις και εκείνο και όχι μόνο το γαμίσι.

Triolouin said...

Εν σε πιάνω καθόλου όμως Moonlight. Ο καθένας ότι καταλάβει!
"Αν ο ένας έτσι, κάμνε το κι εσύ να δεις ότι έχεις λόγους να το κάμνεις και εκείνο και όχι μόνο το γαμίσι" : επίσης δεν κατάλαβα τί θέλει να πεί ο ποιητής! Μιαν συμβουλήν επήα να δώκω η φτωshιή τζιαι ακούμεν την τζιαι πουπάνω;

Νηπενθές said...

https://www.youtube.com/watch?v=P3GhUn8J07o

back2flat said...

Γουελ, αν θα αντιδράσει ο άλλος λες και είναι το τέλος του κόσμου μπορώ να καταλάβω γιατί η συζήτηση είναι off the table. Ας μην είμαστε υποκριτές όμως, πολλές γυναίκες έχουν outlet όπως οι άντρες, μπορεί να μην είναι σε μορφή βίντεο αλλά δε γίνεται το 50 shades of grey δεν πούλησε μόνο του εκατομμύρια αντίτυπα! Δηλαδή επειδή είναι μπεστ σέλλερ και βιβλίο δε σε κάνει turned on οταν το διαβάζεις?

Μακροσκελής παρένθεση: Έχω διαβάσει το βιβλίο και μπορώ να πω οτι υπάρχει σαφέστατα καλύτερη "ρομαντική" -contemporary romance my ass- λογοτεχνία εκεί έξω με δυνατότερους θηλυκούς χαρακτήρες (που έχουν άποψη) και γραμμένο σε γλώσσα ανώτερη του δημοτικού.

btw, αυτό το κουτσοί στραβοί στον άγιο παντελεήμονα το έχω και γω!

Triolouin said...

Νηπενθές μου, mate μου, έκαμές με τζιαι εγέλασα. Άρεσεν μου το "masters of their minds"!

Back2flat μου: Όντως! Συμφωνώ!
Θέλεις να κουτουλλούμε παρέα; Έχουμε μαγνητικό πεδίο, τί γίνεται ρε;

Sandman said...

Τριολούιν να μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Πριν κανένα χρόνο τζιαι εγώ είχα την άποψη αν είσαι single εν ένας τρόπος να ξαλαφρώσεις. Ένας φίλος είπε μου να δω την ιστοσελίδα yourbrainonporn. Τούτον εν ενα Tedx talk του τύπου που διαχειρίζεται την ιστοσελίδα (ο τύπος εν neuroscientist έννεν preacher or something):

https://www.youtube.com/watch?v=wSF82AwSDiU

Επίσης:

https://www.youtube.com/watch?v=gRJ_QfP2mhU

Final thoughts: το πορνό εν όπως κάθε ουσία/συνήθεια που προκαλεί εθισμό (αλκοόλ, ναρκωτικά, τζόγος, ίντερνετ). Έσιει κόσμο που μπορεί να πίνει 1 φορά την βδομάδα τζιαί να γίνεται γάρος αλλά εν πληρεί τα κριτήρια του αλκοολικού. Που την άλλη κάποιος που πίνει 1 ποτήρι ουίσκι μόλις έρτει που την δουλειά για να ηρεμήσει τότε ναι, εν αλκοολικός. Το πρόβλημα έννεν η ουσία/συνήθεια καθαυτή αλλά ο λόγος που την χρησιμοποιάς. Αν είσαι μόνος σου (καλή ώρα) τζιαι βλέπεις τσόντες γιατί φοάσαι να μιλήσεις στο φύλο που σε ενδιαφέρει τότε ναι, έσιεις πρόβλημα. Αν είσαι παντρεμένος τζιαι βλέπεις τσόντες γιατί εν μπορείς να επικοινωνήσεις τις επιθυμίες σου με τον/την σύντροφο σου τότε ναι, έσιεις πρόβλημα.

Εγώ προσωπικά αποφάσισα να το κόψω (το πορνό ούλλα τα άλλα εν τζιαμέ ακόμα) γιατί μπορώ να αξιοποιήσω τον χρόνο μου με πιο δημιουργικό τρόπο.

Triolouin said...

mpetatzis: Σε χαιρετώ. Κάμε μου μιαν ένεση αναισθησίας! :-)
Αυτό που ήθελα να θίξω, χωρίς να συμφωνήσω ή να διαφωνήσω με τους άντρες που θωρούν πορνό, ήταν το πόσο πολύ πόνο προκαλούν στις συντρόφους τους τζιαι επροσπάθησα να το δω λλίο πιο σφαιρικά το θέμα. Εν ηξέρω αν εν θέμα "προβλήματος" ή θέμα κατανόησης, ή αν εν λόγια της παρηορκάς, οπόταν μπορεί να μεν διαφωνούμεν καθόλου στην ουσία. Τωρά για όσους εν μόνοι τους, θεωρώ το πιο "φυσιολογικό" έστω, γιατί εν πολλοί οι λόγοι που μπορούν να οδηγήσουν έναν άντρα μόνο του, να θωρεί πορνό ή σέξυ/καυλέ άλλα ερεθίσματα. Για τους δεσμευμένους ή παντρεμένους, εν ακόμα πιο δύσκολο οι γυναίκες να το κατανοήσουν και να το δεκτούν, μεν σου πω τζιαι πολλά άσχημο γι'αυτές, ιδίως αν είναι και πολύ εμφανίσιμες.
Χαίρομαι που ακούω πως υπάρχουν και διαφορετικοί άντρες!

Anonymous said...

Triolatse na sou exhghsw ena prama jai gw san antras. Kapote borei na thwroume jiallo uliko ektos pou porno, oi epd fantazoumaste h pairnoumen tzeino pou thwroume noera, alla epd en antikeimeno xusimatos. En pio eukolo na xuseis ama thwreis kati euparousiasto jai sexy. En shmainei aparaithta oti fantazoumaste thn sugkekrimenh. Eshiei antres omws pou nai en fantasiwsh tous tziai fantazountai diafora. Sorry pou milw etsi, elpizw na mou epitrepeis, alla na miloume ishia, giauto se paw. Opws eipes, mallon uparxoun kena sth sxesh gia na to kamnei kapoios desmeumenos tounto prama, kapote en apla addiction opws proanafere kapoios pio panw, kapote en thema polygamias h apla anagkh. Twra, en polla dyskolo mia gunaika na to katalavei. To idaniko tha htan na men ftasei kapoios na to kamei mias exarxhs! Or ignorance is bliss, opws eipe xana kapoios pio panw. To 50% kamnei to, to 2% en to kamnei katholou h ekamnen to jai estamathsen jai to upoloipo apla laloun psemata!

Anagnwsths.
Sorry gia ta greek-english!

Triolouin said...

Αναγνώστη ανώνυμε άντρα : Έφκαλα τα μμάθκια μου η αλήθκεια.
Ευχαριστώ για την παρέμβαση. Θα συμφωνήσω μαζί σου.
Να μεν θωρείτε τίποτε όμως τζιαι κανεί! Εν τζιαι να σας δικαιολογήσουμεν θέμας! Στόμα έshιετε, συζητάτε με τη σύντροφό σας, έβρετε λύση! Τζιαι πέψετε κανένα shot. Θέκκιου.

Anonymous said...

Τριολουιν αγαπώ σε, θκιαβάζω σε, αλλά το έχεις όλο λάθος. Πέ μου έναν που εν αυνανίζεται σιορ! Εν φυσιολογικό, παντρεμένος - ελεύτερος, άντρας - γεναίκα! Τωρά αν θέλεις βοήθημα, εν κακό; Εν τζιαι σημαίνει ότι φαντάζεσαι τζιείνα που βλέπεις ή ότι σκέφτεσαι το ερέθισμα. Απλά you are getting up! Οι άντρες εν πιο οπτικοί τύποι. Εν οι γεναίτζιες που φαντάζουνται ρομαντικά ή σκληρό σεξ. Τζιαι οι γυναίκες εν μπορούν να καταλάβουν τους άντρες, γιατί ΕΝ ΓΕΝΑΙΤΖΙΕΣ!

Cheers!
Super Mario

Triolouin said...

Super Mario: Eξαρτάται που την ηλικία και τες περιστάσεις. Σε κάποια φάση, θα βαρεθείς τη μαλακία ή αφού μάθεις τον εαυτό σου και τη σεξουαλικότητά σου και το σώμα σου, θα εκτονώνεσαι με σύντροφο, να πνάσει τζιαι το shιέρι σου. Τωρά αν είσαι με σύντροφο τζιαι εξακολουθείς να το κάμνεις, εν ηξέρω, εν είμαι ειδική. Κάτι φταίει; Ή, αν εν απλά για εκτόνωση τζιαι εν οκ ο άλλος που εν μαζί σου, νο πρόπλεμ. Ναί, συμβαίνει φαντάζομαι τζιαι εν φυσιολογικό. Εν φυσιολογικό όμως να 'σαι σε σχέση τζιαι να φαντάζεσαι διάφορα άλλα, εκτός από το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου; Ούτε τούτο το ξέρω. Όπως τζιαι να'shιει, προσοχή στην τενοντίτιδα!

Luigi.
Sorry, Τριολούιν

Anonymous said...

Re Triolouin? Kapote varkese na troeis makarounia sunexia, thelis jai kati allo. Ennoeite oti en tha to peis, giati en kati proswpiko, antrepese jai fkallis to proswpo pou se endiaferi exw! Plus en eshi chance na katalavi, less drama mana mou jai tin kelle sou isixi. This is a man's word!
PS: Giati prepei na kamw sign in gia na afikw comment?
Andreas

Triolouin said...

Ρε Αντρέα; (Εν τζιαι ξέρω σε μπαϊδεγουέι), τί εννοείς it is a man's word/ world whatever? Να με νευριάσεις τζιαι 'συ τωρά! Ελπίζω να μεν σοβαρομιλάς, δεν θα επεκταθώ! Όπως τη βρίσκει ο καθένας!

Καλό θα ήταν να μην περιστρέφουνται ούλλα στη ζωή σου που το σεξ τζιαι πολλά καλλύττερο να επιστρέψεις στην πραγματικότητα, γιατί εν τζιαιν ούλλα όσα θωρείς τζιαι φαντάζεσαι αληθινά! Τζιαι αν νομίζεις ότι μια γυναίκα αξίζει τούντο πράμα για να έshιεις την κκελλέ σου ήσυχη, σου εύχομαι η δική σου να μην βαρά μαλακία με τη θέα άλλων καλλύττερων που σένα εμφανισιακά τζιαι να φαντάζεται διάφορα τζιαι να το έshιει κρυφό για κάμποσο τζιαιρό για να έshιει την κκελλέν της ήσυχη, γιατί μάλλον εν θα σ'αρέσει! Εκτός αν σ'αρέσκει, οπόταν σου συστήνω swinging ή άτε open relationship!

Τhis is a woman's word και ελάλησα!

Anonymous said...

Triolaki, epekta8hkes idi. Still, I say the truth and I'm honest! Oute gw se xerw, alla enain anagkh na fainetai pios Andreas apanta!

Anonymous said...

For men it's just a visual aid. We don't necessarily fantasise about that person just the way they look. This is why some women get uncomfortable with the idea of their boyfriend looking at porn, because they're not as disconnected from their turn ons then men are!!!!!!!!!!!

PS: I just selected pics with grass to comment! Seriously???