Monday 22 June 2015

Καταρρίπτοντας μύθους

# Μύθος 1: Η σωστή συχνότητα μπάνιου

Έξυπνος: 
- Τριολούιν, πού πάεις μυρωδάτο, κουνιστό και λυγερό; Εν ηξέρεις ότι εφκύκαν έρευνες ότι εν πρέπει να κάμνουμεν μπάνιο κάθε μέρα;
Τριολούιν: 
- WTF??? Εσύ έξερες πως τούντες έρευνες εκάμαν τες σε πιο παγερά και κρυόκωλα κλίματα, όπου ο ήλιος εν σου κρούζει την πέτσα, εν δρώνεις τζιαι ξιδρώνεις, εν παράγεις αναράες τζιαι το ττόζιν που τες σκόνες εν κάθεται πάνω σου να παίξετε πηλά;
Έξυπνος: - ..................................



# Μύθος 2: Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο είναι οκ

Τριολούιν φεύγονατς από αεροδρόμιο Παγοχώρας:
 - Μα επήαινες θάλασσα δαμέσα;
Φτανάτζιν φοιτήτηρια, που κάθεται δίπλα μου στο αεροπλάνο:
 - Ε, όι έκαμα σολάριουμ. Εντα να πάω πίσω Κύπρο τζιαι ούλλες μου οι φίλες να εν μαυρισμένες τζιαι 'γω όι;
Τριολούιν: - ..........................
Φτανάτζιν: - Εντα πού'σαι ακόμα που πάμε θάλασσα..... Καθούμαστε με τες ώρες με το λάδι τζιαι μαυρίζουμεν τέλεια, ώσπου να ξιπετσιστούμε. Κάμνω χάζιν που άμα κάμνω μπάνιο ππέφτουν πετσούες!
Τριολούιν: - Καύλα...τί να σου πώ! Τηανίζεστε δηλαδή!
Φτανάτζιν: - Αν δεν ξιπετσιστείς εν μαυρίζεις! Φυσικά τωρά, έκαμα σολάριουμ, οπόταν εν με κόφτει.
Τριολούιν: - Εν επικίνδυνα τούτα.
Φτανάτζιν: - Όι, καθόλου. Ο οργανισμός χρειάζεται υπεριώδη ακτινοβολία για να πιάσει βιταμίνες. Μάλιστα, έρευνες είπαν ότι ο ήλιος σου φτιάχνει τη διάθεση! Βιταμίνη D.
Τριολούιν: - Έρευνες είπαν να μεν είσαι σσώκλειστη να μεν σου διά ο ήλιος δείν, να γίνεις βρυκόλακας, αλλά όπως σε ούλλα τα πράματα: παν μέτρον άριστον! Το να τηανίζεσαι μες την λαλλάραν, πέραν που τα εγκαύματα τζιαι το ξιπέτσισμα του μιshιαρού, αυξάνεις τους κινδύνους για καρκίνο, δερματοπάθειες συν του ότι τηανίζεται τζιαι ο νούς σου!
Φτανάτζιν: - .........................................................................................................
Τριολούιν: - Ε, εννοώ ζαλάδες, αφυδάτωση, ναυτία, κομμάραν, ηλίασην, φτανομάραν ......
Φτανάτζιν: - Ααααα!
Τριολούιν: - Άκκα την καλά! ...




Μύθος 3: Χωρκάτικον ένει (Χιλιοειπωμένα)

Τζιαι κανεί με τους ηλίθιους διαλόγους δηλαδή .... Χωρκάτικον έναιν ο άνθρωπος που εν που το χωρκό, μιλά "χωριάτικα" = την προφορά του χωρκού του, τζιαι διά μες τες λαξshιές τζιαι μες τα ακάμωτα με τη διπλοκαμπινιάν, αφού χρειάζεται το κάρο για τη δουλειά του τζιαι όι για να κάμνει τον όμορφο μες τις Μακαρείου ... Ούτε να φκαίνει έξω κάποιος με τα κοττοπαττέλονα τζιαι τες παντόφλες τζιαι να μεν στολίζεται σαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Χωρκάτικον εν η άξεστή σου συμπεριφορά, π.χ. να καρτερούν οι άλλοι μαννοί στη σειρά να μπουν στο Σατιρικόν να δουν την παράσταση των φοιτητών τζιαι 'συ να ρέσσεις ομπρός τους, να τους πιάνεις τη σειρά τζιαι να διάς μέσα, κυράτσες αππωμένες και άξεστες. 

Χωρκάτικα εν τα αποτυχυμένα - ντζελλωμένα νύshια σας, που εν θκυό μέτρα τζιαι εν λεοπάρταλα με στρασούθκια τζιαι παν ασορτί με την τσέντα σας. Εν παν να ένει όπως θέλετε τζιαι γουστάρετε  - εγώ εν τζιαι - εν τζιαι κρίνεστε για το έξω, αλλά επ'ευκαιρίας ο συνδυασμος σκοτώνει! 

Χωρκάτικον ένει να 'σαι νεόπλουτος, να ντύνεσαι στην τρίχα, να κρατάς ακριβόν αυτοκίνητο τζιαι να μεν ηξέρεις να συμπεριφερτείς, ανοίεις το στόμα σου τζιαι φκαίνουν βορτάτζιοι, να μεν έshιεις παιδείαν, μόρφωση, ήθος τζιαι στύλ, τουλάχιστον να υποστηρίζεις την εικόνα που θέλεις να δείχνεις προς τα έξω. 

Χωρκάτικον ένει να την αντινάσσεις με την ακριβότατη σου τσέντα - ενώ εν έshιεις να φάεις - καταλάθος σε κάποιον, εμένα ας πούμεν ή εσένα καλέ μου αναγνώστη, να ψηλώνεις την κκελλέ σου για να δεις τον άλλον τζιαι να απαξιάς να πείς ένα "συγνώμη" τζιαι να το παίζεις υπεράνω, να νευριάζεις τζιαι πουπάνω, ενώ αν σε πατήσει ο άλλος, εγώ ας πούμεν ή εσύ καλέ μου αναγνώστη, εννα την φυτέψεις οχτώ μέτρα κάτω που τη γη. 

Χωρκάτικον έναινει αλλά παιδεραστία, να είσαι πάνω που 40, να απλώθεις στην παραλία σαν τον θαλάσσιο ελέφαντα, να έshιεις την ΚΕΟ πάνω στη σκεμπέ τζιαι να συναγλείφεσαι τζιαι να πορνοσχολιάζεις δυνατά για τα 12χρονα μέχρι 15χρονα μωρά που πιtchιαλίζουν - οκ τζιαι για ό,τι άλλο κινείται ομπρός σου - μάλιστα να εν τζιαι η γεναίκα σου με τα κοπελλούθκια σου τζιαμέ παράυρα. Θέλω να σε παίξω με το αεροβόλον, πρώτα την ΚΕΟ σου τζιαι μετά τη σκεμπέ σου τζιαι μετά την...

Γι'αυτόν μεν ξανακούσω για χωρκατιλλίκκια, χώρκατους τζιαι ξέρω 'γω!





Θέκκιου, πάπαϊ!

With love always,
Τριολούιν The Mythbastard!

10 comments:

Unknown said...

Τριόλατσε μου κεντάς!

Aceras Anthropophorum said...

όποτε έρτω στο μπλόγκ σου σπάζω που τα γέλι̮α. Άλλον να γελάς με βλακείες τζ̆αι άλλη η χάρη να γελάς με το χιούμορ τζ̆αι τες εύστοχες κουβέντες.

astronaftis said...

γιου ρουλ!

thedude said...

Μόνο εμένα επαρπλάνησε στην αρχή η τελευταία εικόνα?

Triolouin said...

Να 'στε ούλλοι σας καλά!

thedude: Ναί! You dirty mind!

ruth_less said...

Πε τους τα τους χωρκατους!!!
Νυshια τζελλωτα... ιουυυυυ!!!

Μια (ακόμα) παραπλανομενη από την τελευταία εικόνα
(Dirty mind??? Who? Me?)
:)

Triolouin said...

Χε χε.... Κι εσύ τέκνο ruth_less; :-)
Btw εshιει νύshια gel που εν πολλά ωραία, όμορφα τζιαι περιποιημένα, χωρίς να πηαίνουν ασορτί με τες τσέντες τζιαι να φέγγουν στο σκοτάδι!

Νήσος Κύπρος - BFD George said...

Triolouin όπως τα λαλείς. είσαι σε φόρμα "βλέπω" (διαβάζω) . Τουτη η πάθηση μας ότι δκιαβάζουμε στο ιντερνετ να είναι #fact εν γιανίσκει με τίποτε. Πιάνουν μιαν αλήθκεια και κάμνουν την υπερβολάτσα και σερβίρουν μας την και εμείς τρώμεν την. Θα κρατήσω το παν μέτρον Άριστον. κιπ απ

Triolouin said...

You too BFD George μου!
Εν της μόδας τωρά οι έρευνες αφού, όπως και το # tag,εντα να μείνω πίσω; :-)

Moonlight said...

φεύγονατς (1η γραμμή, μύθος 2): εγελούσα μόνη μου γιατί εσκέφτουμουν ότι εν σαν ονομασία για μούφες κούννες (ξηρούς καρπούς)

Κατά τα άλλα μαζί σου.